Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ASylvia wrote:Dziewczyny dziś mi ucieka super okazja. Co byście zrobiły. Koleżanka ma wolny bilet na koncert i mi zaproponowala. Bilet byl drogi Ale jej zalezy by nie przepadl. Miejsca siedzące. Ale kurcze boje się. Podroz daleka bo do Lodzi koncert pozno. Wrocilabym po północy.Ale boje się ze ktoś mnie popchnie uderzy Albo będę mega zmęczona.
Ja tydzień temu byłam na KSW... miejsca siedzące, nic się nie działo. Pojadłam, popiłam mojito bezalkoholowego i po polnocy byliśmy w domu. Jak się dobrze czujesz to wydaje mi się, że nie ma co sobie odmawiać.Paula222, futuremama lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Ja bym skorzystała z okazji
W każdym miejscu publicznym ktoś Cię może popchnąć, uderzyć... Na szczęście jesteśmy jednak trochę mocniejsze od skorupek jajek, bo inaczej to byśmy w czasie ciąży z domu nie wychodziły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 13:42
agniecha2101 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyWłasnie roznie się czuje. Bo jak za dużo chodzę. Stoje czy popracuje to boli misie brzuchu i muszę poleżeć. Dodatkowo zaczynają mi dokuczac mdlosci i zawroty glowy. Kurczę nie wiem.
Od jakiegoś czasu mam wysyp krostek na plecach. Czy to hormony
? Mam je tylko na plecach coraz więcej. -
Pewnie hormony. Moja przyjaciółka, gdy zaszła w ciążę, to wyglądała jakby ospę miała. Wysypało ją, pracowała w szkole i słuchała od dzieci, że jest chora... Przeszło jej w drugim trymestrze.
ASylvia, a jak dojazd na koncert? Autem?❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Paula no lekarz rzeczywiście był dziwny Jednak dziś się z tego śmieje bo w sumie jakiś tragicznych wspomnień nie mam. Ale przez to wolałabym chyba sama rodzić. Co będzie czas pokaże
-
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-* ja mam jutro o 15 i już się denerwuje na maxa, jak jeszcze piszecie o tych poronieniach tutaj... Nie róbcie tego więcej, błagam! :-*:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
ASylvia wrote:Dziewczyny dziś mi ucieka super okazja. Co byście zrobiły. Koleżanka ma wolny bilet na koncert i mi zaproponowala. Bilet byl drogi Ale jej zalezy by nie przepadl. Miejsca siedzące. Ale kurcze boje się. Podroz daleka bo do Lodzi koncert pozno. Wrocilabym po północy.Ale boje się ze ktoś mnie popchnie uderzy Albo będę mega zmęczona.
Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dziewczyny ja juz po wizycie .malenstwo ma juz 1,38cm a serduszko pieknie bije.wedlug om to 7t4d a wedlug usg 7t5d wiec wszystko pieknie sie zgadza.tak bardzo sie bałam.jestem mega szczesliwa.
agulineczka, Karmelkovaa, Violet Flower, PatkaPatka, Dip88, joasia8966, Lotopałanka, s1985, Magdaa21, futuremama, giovanedonore, Paula222, Kai, agniecha2101, bondzik007, PauliMikro, TaPaT, Malinowa_Czekolada, Miłka:), inaa lubią tę wiadomość
-
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny ja juz po wizycie .malenstwo ma juz 1,38cm a serduszko pieknie bije.wedlug om to 7t4d a wedlug usg 7t5d wiec wszystko pieknie sie zgadza.tak bardzo sie bałam.jestem mega szczesliwa.
Pięknie kocham takie wiadomości ...
Mam nadzieje ze i ja w piątek takie przyniosę" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych