Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tez takie momenty ze boje sie okropnie.wszystkie czarne mysli dopadaja.usg pierwsze mam 4 04.a to tak daleko jeszcze.Teraz jak tak wspominam moje dwie poprzednie ciaze z dziecmi to faktycznie kazdy poczatek ciąży inny.z corka na poczatku mialam tak nagle gwaltowne mdlosci i wymioty.z synem mdlosci i wymioty tez byly ale narastaly stopnowo.teraz raz sa mdlosci innym razem ich nie ma.co ciaza to inaczej.A tak w ogole to mdlosci i wymioty mialam prawie do porodu.ciekawa jestem jak teraz bedzie.
-
joasia8966 wrote:Hej. Jestem jestem.
U mnie tak troche czas ograniczony bo ja już 4 dzieci mam ta ciąża nieplanowana. Chwila slabosci i strach czy bedzie kropek czy nie...
No i wczoraj, 27 dc przy cyklach 30/31 dniowych beta 8,2 czyli niby kropek jest ale jak to wiadomo przed terminem @ jeszcze sie nie nakrecam. Według norm labo wychodzi 3 tydzien, ale na rozpisce z labo mam 4 tydzien od 9,5 mlU/ml wiec mniej wiecej by sie zgadzało.
No nie wiem teraz czekam do po świętach i potem sprawdzę.
Super !! moja pierwsza beta to 6.2 gratuluję oo 4 dziec8 super a powiedz w jakim wieku są?
Irminka racja każda ciąża inna ale jednak brak wyraźnych objawów mnie trochę zastanawia . ..
Właśnie odoprowadziłam dzieci starszy tak szalal ze się przewrócił kolana zdarte i spodnie brudne eeeh -
joasia8966 wrote:Hej. Jestem jestem.
U mnie tak troche czas ograniczony bo ja już 4 dzieci mam ta ciąża nieplanowana. Chwila slabosci i strach czy bedzie kropek czy nie...
No i wczoraj, 27 dc przy cyklach 30/31 dniowych beta 8,2 czyli niby kropek jest ale jak to wiadomo przed terminem @ jeszcze sie nie nakrecam. Według norm labo wychodzi 3 tydzien, ale na rozpisce z labo mam 4 tydzien od 9,5 mlU/ml wiec mniej wiecej by sie zgadzało.
No nie wiem teraz czekam do po świętach i potem sprawdzę.
-
Paula222 wrote:Ja mam następne usg 4.04 mam nadzieję że w tym pęcherzyku zobaczę maleństwo...i zastanawiam się jednak nad beta bo ten brak objawów chyba nie da mi spokoju . ..
-
Paula, ja też nie mam objawów - tzn zmeczona jestem ( szczególnie rano ) no i nie umiem szybko wstać z łóżka po nocy bo tak mnie piersi nawalają. Mdłości brak ... zobaczymy kurka też mam w środe usg i mam nadzieje ze bedzie dzidzia i serduszko choć ostatnio było a 2 tyg później już ledwo biło. Ja bede spokojniejsza jak dotrwam do 2 trymestru
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Ja mam na 11.30 ale już drżę ze strachu przez te moje aniołki. Chciałabym żeby chociaż teraz było ok . Nie wiem jak ja tam dojade autem i jak przyjade po wizycie jakby tak miało znowu być źle. Na samą myśl mi się nogi uginają
-
Inaa rozumoem Cię ... Ale teraz będziesz musiała uważać co najwyżej żeby ze szczęścia ostrożnie jechać będzie ok musi być! Ja mam na 16:20 Nie wiem jak doczekam wizyty eeh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 10:54