Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:Ech zazdroszczę Wam wizyt już lada dzień ja pójdę tylko po chorobowe 3.04 a usg dopiero po 10.04 jak ja wytrzymam do tego czasu to nie wiem
-
Rocznikowo mają 10, 8, 6 i najmlodsza 14 miesięcy.
Jestem troche przerażona tą ciążą, ale rade dac muszę. Moj mąż sie nawet cieszy.
Ja na wizyte chciala bym się wybrac okolo 10tego. Zeby następną wizyte mi zrobil za 3 tygodnie tj pod koniec miesiąca. Teraz jestem na urlopie wychowawczym wiec chciala bym go przerwac i isc na chorobowe. Na szczescie u mojego doktorka z L4 nie ma problemu. Chodzilam do niego 2 ciążę, przepraszam 3 (razem z tą co straciłam) i jestem zadowolona. Tylko czuc po kieszeni jak co 3 tygodnie placi sie 150 zł.Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Dam znać... przyjechałam do rodziny moja siostra mnie przytulił na przywitanie i do góry podniosła a mnie coś strasznie zarwało.. .jej oby nic tam się nie stało.. Beta będzie przed 13 ...
Joasia super też bym chciała taką dużą rodzinkę . ..u mnie też bez problemu wypisuje dobrze mieć takiego lekarza i dobrze że masz ciągłość pracy;)
Mkgk dawaj znać po wizycie:)
-
Beta 4390 rośnie cały czas we wtorek było 1700 więc w miarę
Irminka kliknij na mój pasek to Cię przekieruje
Mkgk piękna beta!!! :)Super
Joasia no na pewno dużo ale dużo miłości za to;)joasia8966, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Witam was wszystkie.
W związku z nadchodzącymi świętem, tchnięta przeczuciem stwierdziłam, że lepiej sprawdzić czy mogę z czystym sumieniem na rodzinnych spotkaniach napić się winka czy innego alko.
Stresu żadnego, bo przecież nic się nawet nie spóźnia jeszcze. Patrzę na test (w głębi duszy godząc się z rozczarowaniem, ze względu na wyjazd na narty i ogrom pracy niewiele mieliśmy okazji żeby coś "ustrzelić") a tam KRECHA. Może nie jakaś wybitnie ciemna, ale zdecydowanie krecha.
Test wykonany 27DC ~ 14DPO, czuję się dokładnie jak przed okresem, gdyby nie test, to jeszcze przez najbliższe 3 dni nic bym nie podejrzewała.
Kalkulatory obstawiają datę w okolicy 6.12. Ja na razie trzymam mój entuzjazm na wodzy, do czasu aż zobaczę coś na usg
Najważniejsze pytanie brzmi: jak się teraz wytłumaczyć znajomym z mojego nie picia alkoholu:PLotopałanka, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Cyganieszka super niespodzianka na same święta!! Wrócę do domu to Cię dopisze:) Udawaj że antybiotyk bierzesz:) ja mam teraz dobrze bo mówię że kieruje a mąż pije
Mkgk super! To sytuacja podobnie jak u mnie też pęcherzyk tylko był . Kiedy następna wizyta??
Ja siedzę u mamy powiedziałam jej to się śmiała że tak właśnie myślała:)