Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:agniecha ja kiedyś udałam, że biorę antybiotyk i pić nie mogę No super się złożyło z tym rocznikiem. A mam w nicku Paula222 bo jak zakładałam tu konto miałam 22 lata Ale młoda byłam. U nas jakoś tak szybko dzieci, męża mam troszkę starszego No ijakoś szybko instynkt zadziałał Tylko żeby z ciążami wychodziło tymi co straciłam to w 2016 urodziłabym już 3 dziecko i z głowy A tak się odwlekło ale mam nadzieję , że już teraz się uda
Mój M jest 7 lat ode mnie starszy, ale to chyba ja bardziej już od dawna chciałam dziecko, ale jakoś tak zawsze zwlekaliśmy. No i tak jakoś wyszło, że dopiero pierwsze będzie, ale chcemy ogólnie mieć minimum trójkęPaula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mkgk wrote:tak ja mam jutro o 15.20 bardzo sie martwie bo to moja pierwsza ciaza w dodatku dlugo wyczekiwana bo ponad rok staran i jak w podpisie po IuI chociaz to nie wiadomo bo wieczorem poprawilismy dzis mam bole jak na okres stresuje mnie to. Rano temp 37.03 to 34dc normalnie mam 28. czyli to juz 6 dni po terminie. Pierwszy dzien ost. miesiaczki to 23 luty. Zaplodnienie 9 marca czyli 20 dzien od poczecia. Mam 33 lata👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Też właśnie myślałam o ściemie z antybiotykiem
Mój M jest 7 lat ode mnie starszy, ale to chyba ja bardziej już od dawna chciałam dziecko, ale jakoś tak zawsze zwlekaliśmy. No i tak jakoś wyszło, że dopiero pierwsze będzie, ale chcemy ogólnie mieć minimum trójkę
Ooo! To nie jestem jedna taka co marzy o sporej rodzince Dobrze wiedzieć Każdy się w czoło puka jak mówię że chcemy mieć 3 a nawet 4 wchodzi w grę Nad tym 4 to problem głównie bo zmiana auta na większe No i jak mąż już na stałe będzie miał tą pracę to pomyślimy Na razie 3
Dobra jesteś że 2 ciasta. A jakie zrobiłaś ??? Może też popiszę się na święta i coś upiekę ? hmmm -
No widzisz
Dziś upiekłam sernik z kokosową pianą i orzechowca wczoraj zrobiłam orzeszki (nie wiem czy kojarzysz takie ciasteczka w kształcie orzeszków), może jeszcze jutro coś upiekę lubię święta na bogatoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 18:25
Lotopałanka, Paula222 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
U mnie nie ma tragedii ale dziś mnie suszy jak na kacu normalnie już wypiłam tyle wody dziś ze masakra i ciągle mi mało a później w nocy co chwila do WC będę biegać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 20:11
-
Ale wczoraj szybko padłam. A dziś wstałam z katarem, bólem gardła i głowy... Muszę pomyśleć jak się podleczyć, bo czuję się okropnie
Próbowałam poszukać wykresu Joasi ale nie ma dostępnego ani na ovu ani na belly. Miejmy nadzieję, że sama nam napisze i się cieszy z pozytywnej bety
Ja się znowu zamartwiam brakiem postępów w objawach, ciekawe jestem czy maleństwo się rozwija... Jeszcze te święta przed nami ..
Piję kawę i jadę zawieźć dzieci do żłobka i przedszkola. Wrócę do domu i pomaluję paznokcie ( muszę wyszukać jakiś świątecznych akcentów ) . Mam nadzieję że jakoś wyjdzie -
Hej. Jestem jestem.
U mnie tak troche czas ograniczony bo ja już 4 dzieci mam ta ciąża nieplanowana. Chwila slabosci i strach czy bedzie kropek czy nie...
No i wczoraj, 27 dc przy cyklach 30/31 dniowych beta 8,2 czyli niby kropek jest ale jak to wiadomo przed terminem @ jeszcze sie nie nakrecam. Według norm labo wychodzi 3 tydzien, ale na rozpisce z labo mam 4 tydzien od 9,5 mlU/ml wiec mniej wiecej by sie zgadzało.
No nie wiem teraz czekam do po świętach i potem sprawdzę.Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008