Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Super zazdroszczę U mnie więcej problemów jak to warte, ale cóż
Muszę czymś się zająć. Wy też dostałyście takiego lenia ? Mi się nic nie chce... Ciężko mi się zabrać za cokolwiekPaula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:Trochę ogarnęłam
Przyzwyczaiłam się ostatnio do drzemek w dzień Muszę się odzwyczaić
Nie wyobrażam sobie tyle po schodach chodzić, to jeszcze z dziećmi Ale słyszałam , że idzie się przyzwyczaić moja koleżanka mieszka właśnie na 4 piętrze, zawsze wchodzę do niej zasapana
Z której części Pl jesteście ? A może z poza Pl ?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:hahaha na to samo liczyłam Że odrzuci. A tu nic ! Smakuje jak smakowała... Teraz piję 2 nie więcej Kiedyś potrafiłam nawet 5 pić masakra👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha ooo to póki co najdalej A z tą zadyszką to tak samo haha
nadchodzące święta zmotywowały mnie do posprzątania Chociaż znając życie już na wieczór nie będzie za bardzo śladu po sprzątaniuagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Wg które roczniki dziewczyny jesteście? Ja 91 ale ze stycznia
Haha serio mi się nudzi bez tych dzieci w domu
Fajnie, jesteśmy rówieśniczkami
Tylko u mnie dopiero pierwsze maleństwo będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 14:07
Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
A no i u mnie też wie tylko mąż, no i Wy Chciałabym powiedzieć mamie, ale wiem, że ona nie będzie dała rady zatrzymać tego tylko dla siebie więc narazie się wstrzymam. Dzięki temu, że jesteśmy tu, to łatwiej jest nam utrzymać to w tajemnicy. Zastanawiam się tylko co powiem znajomym, którzy przychodzą do nas na święta, bo będą się dziwić, że nie piję alko. W ogóle to mamy zamiar tak do 12 tyg się nie chwalić, ale zobaczymy czy damy radę👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha ja kiedyś udałam, że biorę antybiotyk i pić nie mogę No super się złożyło z tym rocznikiem. A mam w nicku Paula222 bo jak zakładałam tu konto miałam 22 lata Ale młoda byłam. U nas jakoś tak szybko dzieci, męża mam troszkę starszego No ijakoś szybko instynkt zadziałał Tylko żeby z ciążami wychodziło tymi co straciłam to w 2016 urodziłabym już 3 dziecko i z głowy A tak się odwlekło ale mam nadzieję , że już teraz się uda
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Agniecha w pierwszej ciąży też powiedzieliśmy dopiero ok 12-13 tyg. Bo już wtedy najgorszy czas ma się za sobą. Ale teraz nie dam rady bo brzuch co kolejna ciąża chwila moment wyskakuje
-
tak ja mam jutro o 15.20 bardzo sie martwie bo to moja pierwsza ciaza w dodatku dlugo wyczekiwana bo ponad rok staran i jak w podpisie po IuI chociaz to nie wiadomo bo wieczorem poprawilismy dzis mam bole jak na okres stresuje mnie to. Rano temp 37.03 to 34dc normalnie mam 28. czyli to juz 6 dni po terminie. Pierwszy dzien ost. miesiaczki to 23 luty. Zaplodnienie 9 marca czyli 20 dzien od poczecia. Mam 33 lata
-
Mkgk bóle jak na okres są ok nie martw się .
Ja o pierwszego synka też się starałam ponad rok. O drugiego równo rok .. teraz o ta ciążę niby 5 mc ale nie zabezpieczamy się półtora roku ... niby wcześnie mam dzieci ale o każde sporo się staraliśmy;(
A ja teraz mam bóle jak na okres nawet mocniejsze i w poprzednich ciażach było tak samo:) spokojnie:) -
Oj Irminka najstarsza i najmądrzejsza, no i jakby nie było najbardziej doświadczona w wychowywaniu dzieci Jak będę miała jakiś problem będę wiedzieć do kogo się zwrócić Chociaż wydaje mi się, że co każde dziecko uczymy się na nowo...już nie długo będziemy razem się wspierać w naszych grudniowych maluszkach
joasia8966 daj znać jak tam ta beta...
Po porządkach prawie śladu nie ma. Mąż i dzieciaki zrobili swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 17:32