Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Marisa witaj kochana :-*
Ja mam dzisiaj wizytę o 15, ale pewnie wejde pozniej... Wczoraj miałam już straszny stres, dzisiaj jest lepiej, jestem w pracy i o tym nie myślę, trzymajcie mocno kciuki :-*
Karmelkova Ty też dzisiaj?
to czekamy pilnie na wieści na pewno będzie dobrze ;** ja jutro kochana i też trzęsę portkami" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karolcia kciuki daj znać po
Mezatka też daj znać
Dip88 ja aż tak z tymi ciuszkami nie mam ale jak dziś zobaczyłam malutkiego 3 miesięcznego chłopca to napatrzeć się nie mogłamDip88, agniecha2101, Mezatka2015 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Według miesiączki i owu termin 22.12
Mam 2 umówione wizyty - 26.04 i 02.05 - jeszcze nie mogę się zdecydować na którą pójść, jestem pełna nadzieji, że wszystko będzie dobrze ale oczywiście mam też stracha.
Na razie miałam 2 bety - przyrost 180%.
Pozdrawiam grudniowe Mamusie
Trzymam za Was i za siebie kciukiLotopałanka, marrakech2708, Violet Flower, Magdaa21, Dip88, futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej dla nowych Mamuś
Dziewczyny byłam na zakupach i złapała mnie taka kolka/ból na wysokości pępka.. masakra. Ostatnio też mnie bolało ale bardziej po prawej stronie, zaraz nad kością biodrową.. to możliwe ze po duphastonie? W ogóle znowu mam schizy bo jestem tylko senna i bolą mnie piersi, ale faszeruje sie duphastonem i to pewnie właśnie od niego i zaraz sobie wkręcam że jest cos nie tak. Juz chce na te wizyte. -
hej
Witam nowe koleżanki...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty....i czekam na cudowne wieści z Waszych wizyt...
co do wczoraj chyba poruszanego tematu porodu to pierwszy raz mąż był ze mną, ale w ostatnim momencie zostałam sama i w sumie ciesze się...wrócił zaraz jak synek już leżał u mnie na brzuchu... a ja sama przecinałam pępowinę....teraz chciałabym tak samo ale pewnie nie da rady...będzie musiał z synem zostać....bo nie mamy nikogo na miejscu żeby małego mieć z kim zostawić....ale to jeszcze duuuużo czasu przed nami....
tak jak pisałam wczoraj....jakiś kryzys mam...i pełno czarnych myśli....
od kilku dni u mnie brak jakichkolwiek objawów, ani piersi nie bolą, ani mdłości nie ma, ani żadnych bóli czy ciągnięć...tak wiem brak objawów nie musi znaczyć nic złego...ale jakoś mnie t nie uspokaja...a jeszcze świadomość, że wizyta 04.05 bez usg mnie czeka jakoś mnie nie uspokaja....dziecko mi złapało zapalenie gardła, choć było podejrzenie mononukleozy...kilka nieprzespanych nocy i problem z przyjmowaniem leków...bidulek nie chce łykać antybiotyku....
-
malinovapat wrote:Cześć dziewczęta
Mam pytanie. W pon robiłam pierwszą betę. Wynosiła 1287 a progresteron 24. Wczoraj beta była 2541 natomiast prog 23,3.
Czy progresteron nie jest za niski? Zaczynam się martwić.... ;<
Progesteron występuje skokowo jesli byłby gwałtowny spadek to tak ale jest ok w porównaniu do pierwszego" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja nie oglądam ciuszków ani innych rzeczy dziecięcych. Chciałam też kupić segregator mamy ginekolog "jestem w ciąży" ale to się wstrzymam jeszcze parę tygodni. Niestety różnie to może być i wolę nie mieć nic dla dziecka. Oczywiście do czasu
WItam nowe mamusie
Dziewczyny, mocne kciuki za wizyty. Dajcie znać poKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Ja nie oglądam ciuszków ani innych rzeczy dziecięcych. Chciałam też kupić segregator mamy ginekolog "jestem w ciąży" ale to się wstrzymam jeszcze parę tygodni. Niestety różnie to może być i wolę nie mieć nic dla dziecka. Oczywiście do czasu
WItam nowe mamusie
Dziewczyny, mocne kciuki za wizyty. Dajcie znać po -
Lilly_Ana wrote:Ja nie oglądam ciuszków ani innych rzeczy dziecięcych. Chciałam też kupić segregator mamy ginekolog "jestem w ciąży" ale to się wstrzymam jeszcze parę tygodni. Niestety różnie to może być i wolę nie mieć nic dla dziecka. Oczywiście do czasu
WItam nowe mamusie
Dziewczyny, mocne kciuki za wizyty. Dajcie znać po -
Malinovapat też uważam że twój progesteron jest w normie
-
Violet Flower wrote:Lilly a co to za segregator ?
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
No ten segregator jest super
Dziewczyny help też tak macie
W ciągu dnia mimo ze jest ciepło jest mi chłodno ;p A jak zasypiam i rano się budzę szczególnie mam takie jakby zimne dreszcze od środka przy czym jak sie nakryje czym sie da plus gruba piżama to jestem cała spocona i tak źle i tak nie dobrze... czy to normalny objaw ?Violet Flower lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet Flower wrote:Lilly a co to za segregator ?
https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy-ruda/ - ja chcę ten
Bardzo fajny gadżet, można sobie wszystkie badania z okresu ciąży powkładać i mieć porządek. Poza tym tam bardzo dużo wiadomości ciążowych jest opisane, co jest ok, co nie. Podoba mi się ale czekam
A tu w sklepie można obejrzeć inne - https://mamaginekolog.pl/sklep/Magdaa21, Violet Flower lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Karmelkovaa wrote:No ten segregator jest super
Dziewczyny help też tak macie
W ciągu dnia mimo ze jest ciepło jest mi chłodno ;p A jak zasypiam i rano się budzę szczególnie mam takie jakby zimne dreszcze od środka przy czym jak sie nakryje czym sie da plus gruba piżama to jestem cała spocona i tak źle i tak nie dobrze... czy to normalny objaw ? -
Malinova progesteron ok nie ma dużego spadku a on podobno skacze
Karmelkova ja tak chyba nie mamViolet Flower lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017