Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicCherryCupcake wrote:Kurcze ja miałam żółtawy śluz w tamtym tygodniu ale minęło samoistnie.. Kurcze trochę się zestresowałam !
Mężatka wielkie gratulacje
Kurcze, ja mam właśnie obecnie taki żółty i też się teraz zestresowałam całkiem mocno. Wizytę mam dopiero za tydzień..13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
agulineczka wrote:Moj gin ma nowoczesny sprzet i to samo mowil, ze serduszko mozemy zobaczyc, ale nie bedzie przelaczal na dopplera. To jednak znaczaco podwyzsza temperature, a przy tak wczesnej ciazy moze byc to szkodliwe. Nic, poza emocjami dla przyszlej mamusi, to nie wnosi.
Teraz to mnie wystraszyłyście, bo u nas włączyła nam serduszko, wprawdzie na bardzo króciutko, ale za to dwa razy, bo drugi raz jak tatusia zawołała do gabinetu..13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
kasiulka1082 wrote:Teraz to mnie wystraszyłyście, bo u nas włączyła nam serduszko, wprawdzie na bardzo króciutko, ale za to dwa razy, bo drugi raz jak tatusia zawołała do gabinetu..
Jak byłam w 1 ciąży (w sumie w 2 a ta jest 3) to lekarz też włączył żeby usłyszeć serduszko. Córeczka urodziła się zdrowa. Dodam że był to 8tc (mam album małej z zdjęciami usg )Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Super czyta się dobre wiadomości. czyli są wśród nas przyszłe mamy, które nie mają jakichś spektakularnych objawów
Wszystkie kobietki, które robią BetaHCG zerknijcie w artykuł jaki znalazłam może niektóre z Was to uspokoi https://jejswiat.pl/7470,beta-hcg-wyznacznik-zdrowej-ciazyViolet Flower, s1985 lubią tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:To kiedy można usłyszeć to serduszko w takim razie?
Dziewczyny a co z ta bakteria Coli? Miała to któraś? Oprócz żółtawego śluzu od samej owulacji nie mam żadnych objawów, co to za cholerstwo? Raczej nigdy nie miałam problemu z infekcja pochwy, w poprzednim cyklu jeden dzień miałam takie pieczenie ale kupiłam lactovaginal i maść i przeszło. -
s1985 wrote:A ona też w ciąży?
Tak, w ciąży i to już "nasty" tydzień bo brzuszek spory. Ale nie zdradza który dokladnie. ;p
Dzień dobry tak w ogóle! I MOCNE KCIUKI dla dziewczyn dzisiaj wizytujacych się :* lamka, M.Ż. karmelkova? :*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi. Śmieszne że mimo iż przeszłam przez 1 ciąże i urodziłam dziecko nadal NIECIERPIE pobierania krwi. Połączenie widoku igla +krew na samą myśl robi mi się słabo.
-
Hej hej Ja odwiozłam dzieci i standardowo chyba położę się zdrzemnąć Dziś mąż będzie dopiero na sam wieczór,więc mam duuuuuuuużo czasu hhehe
PauliMikro kurcze 30 % ale w jakim czasie?
Karolcia27 super wieści !! Gratuluję
Mezatka2015 super wieści !!!!!!! Bardzo się cieszę
Lotopałanka moje ciuchy robią się ciasne... Pomijając to , że czuję się już jak słonica...
-
Dzień dobry! gratuluję udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za kolejne. Dziś piękny dzień sie znów zapowiada, wiec pewnie spędzimy z córką cały dzień na dworze.
A co do słuchania serduszka- mi gin też 'puscil' w 8 tygodniu. Tylko na chwileczkę, bo stwierdził że nie powinno się długo. Powiedział też:" no to teraz oczywiście można płakać" Jejku, cudowna chwila. Życzę aby w te nadchodzące piękne dni jak najwięcej z Was tej chwili doświadczyło bo to jest coś co na pewno pamięta się do końca życia:)agniecha2101, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
Hej
Kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na kolejne super wieści....
Vivanilka hehehe ja za to może głupio to zabrzmi bardzo lubię pobieranie krwi itd.... W ogóle mam trochę tatuaży więc igły mi nie straszne....
W ogóle masakra wczoraj nie mogłam zasnąć a teraz czuję się jak zoombieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 08:31
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Tak, w ciąży i to już "nasty" tydzień bo brzuszek spory. Ale nie zdradza który dokladnie. ;p
Dzień dobry tak w ogóle! I MOCNE KCIUKI dla dziewczyn dzisiaj wizytujacych się :* lamka, M.Ż. karmelkova? :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hej dziewczyny, mam nadzieję, wy i wasze fasolki spałyście dobrze
dziś wizyta jeszcze bez stresu, gorzej będzie w samej poczekalni
moj przedszkolak dziś wolne (w gimnazjum testy piszą), więc jeszcze leniuchujemy
miłego dnia Wam życze i dobrego samopoczucia :*agniecha2101 lubi tę wiadomość
M.Ż. -
Vivanillka wrote:Hej dziewczyny ja właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi. Śmieszne że mimo iż przeszłam przez 1 ciąże i urodziłam dziecko nadal NIECIERPIE pobierania krwi. Połączenie widoku igla +krew na samą myśl robi mi się słabo.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
mindusia87 wrote:Ja też nie mogę otworzyć tego linku od Vivanillka. Nie wiem wyskakuje mi jakiś błąd.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Macie jakieś swoje pasje, hobby zajęcia, ktore pochłaniają wam czas i oddajecie się im w wolnej chwili. Ja od czasu do czasu, lubie bawić się w decoupage. Są tutaj na forum jeszcze jakieś inne dekupażystki poza mną?
Szydełkowanie uwielbiam. Chociaż czasu czasem brak.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Lotopałanka najlepsze że ja też mam tatoo. Kolczyki w chrzastce w uchu, miałam w pepku. A dodatkowe w uszach sama sobie zrobiłam 2 w lewym 1 w prawym hehe. Ale pobieranie krwi bleeee
-
Dzień dobry Słoneczka
My dzisiaj mamy wazny dzień , jak nie zemdleje do wizyty to będzie dobrze ;p
Powodzenia wszystkim ;*agniecha2101, MagicCherryCupcake, Mezatka2015 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych