Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanilka ja ostatnio zrezygnowałam że wszystkich kolczyków hehehe.... Zostały tylko standardowe w uszach.... Bo babcie w pracy i tak już na mnie patrzyły jak na córkę szatana (jak to się śmiały koleżanki w pracy)
Vivanillka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
Powodzenia na dzisiejszych wizytach Kochane, trzymam kciuki
Ja dziś w nocy miałam jakieś masakryczny sny, że krwawię z dróg rodnych. Aż się obudziłam po 2 i pędem do wc...na szczęście to tylko sen kurcze jakoś nie potrafię się cieszyć tą wczesną ciążą...cały czas się zastanawiam czy wszystko ok, czy się rozwija. Eh;/
ale już Was nie zamęczam moim dziwacznym myśleniem. Miłego dnia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 09:03
Karmelkovaa, _Jagoda_ lubią tę wiadomość
-
Ja dziś wynik bhcg o 17 odbieram
s1985, TaPaT, agniecha2101, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
Vivanillka kciuki za bete ;*
Violet ja wczoraj miałam taki głupi sen rano pierwsze co w majtki patrzyłam , dzisiaj już były sny akcji śniła mi sie burza piaskowa a ja musiałam zamknąć okno a nie mogłam do niego dostać i tak się męczyłam do rana ;pDip88, Vivanillka, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dzień dobry
U mnie dziś piękna pogoda a ja mam takiego lenia od rana że nie wiem kiedy z łóżka nawet się zwleke...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Karmelkovaa wrote:Dzień dobry Słoneczka
My dzisiaj mamy wazny dzień , jak nie zemdleje do wizyty to będzie dobrze ;p
Powodzenia wszystkim ;*Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Vivanillka wrote:Ja dziś wynik bhcg o 17 odbieram
Będzie pięknie!
Karmelkova Ty masz starszą ciążę o równo tydzień ode mnie trzymam kciuki, trzymaj się :*Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Mnie też tp wypada w dzień urodzin mojej siostry. Miałaby prezent na urodziny.
Rodzina mojego męża jęczy, że szkoda, że grudzień, już by styczeń był lepszy, bo z grudnia to te dzieci takie biedne, najmłodsze z rocznika. Wkurza mnie trochę to gadanie. Moja siostra jest z grudnia i nic jej nie brakuje.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa te ekscytujące sny o burzy piaskowej, to pewnie z okazji tego, że same pozytywnie ekscytująco dobre wieści dziś Cię czekają trzymam kciuki za wizytę
Lotopałanka tym bardziej to dziwne, że już jak widzę, obydwie jakąś ciążę pozytywnie przeszłyśmy....
Serio 6 lat temu tak się nie martwiłam jak teraz...Może to już starość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 09:16
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Hej.
Mój syn jest z grudnia i jakoś nie widzę różnicy między nim a dziećmi urodzonym z początku roku. A moje trzy koleżanki rodziły na początku roku
Co do wózka to już mam upatrzony jeśli wszystko będzie dobrze to kupujemy roan bass soft z 2018- po prostu się w nim zakochalam. A i spacerówka od niego całkiem fajna.
Kciuki za wizytyagniecha2101 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Chyba większość z nas się stresuję. Ja jestem w trzeciej ciąży i nigdy nie stresowałam się tak jak teraz.
Sny też mam dziwne i niepokojące, chociaż w ogóle nie związane z ciążą. Dużo dziewczyn tak ma, więc może głupie sny trzeba dopisać do listy objawów we wczesnej ciąży
☺️agniecha2101 lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Ja jestem niby wcześniakiem, urodzona w styczniu ale poszłam rok wcześniej do szkoły, więc w teorii powinnam też być w tyle. W teorii. Bo w praktyce zawsze jedna z najlepszych w klasie. Konkursy, zawody. Jakoś to nie przeszkadzało
Jedyny wkurzający moment to kiedy wszyscy po kolei mieli osiemnastki a ja musiałam czekać najdłużej
Mam koleżankę równy rok starszą i razem się trzymałyśmy w klasie.
Na początku będzie duża różnica ale z czasem się wyrówna
-
Mam nadzieję dziękuję Wam ja mam zawsze stres jak mnie np. podbrzusze pobolewa ;p
Bondzik nom ja nie wierzę , że dzisiaj zaczynamy 7 tydzień jeju
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych