Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Koniecznie dawajcie znać dziewczyny jutro po wizytach :*
Widziałyście jak mamaginekolog gumkę do włosów obwiązuje sobie w dziurkę od guzika i wokół guzika? Sposób na "wydłużenie" pasa👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Mogłabyś wrzucić linka? Ja chyba jakaś zacofana jestem, bo nie wiem nawet kto to jest ta MAMAGINEKOLOG ;-P
agniecha2101, TaPaT lubią tę wiadomość
-
_Jagoda_ wrote:Mówisz- masz Ja sporo podróżuję - rok temu robiłam sesję ciążową pod Porto Taką o!
https://zapodaj.net/b66e8054ff211.jpg.html
A co do fotoksiążki to polecam SaalDigital Super jakość.I sama dasz radę ogarnąć zaprojketowanie tego. Jakby co to pisz do mnie na priv
Dziewczyny - ja też tatuażowa - mam dwa i marzę o kolejnych
Dip88, VioletFlover - my jakoś w podobnym tyg jesteśmy macie jakieś objawy? -
Cześć wszystkim
Ja też straciłam ochotę na słodycze, ale to nawet lepiej
O 4 obudził mnie pies sąsiadów, ciągle szczekał. Tak mi się spać chce
Ja zawsze się przyglądam co robi pielęgniarka przy pobieraniu krwi. Oddawałam krew więc żadne igły mi nie straszne
Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską i dzisiaj wreszcie podzielę się radosną nowiną z moim A. Było mi już ciężko trzymać język za zębami
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyPaula222, Magdaa21, Lotopałanka, agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Tak Saal jest najlepsze ja dostałam rabat na portfolio i super jakość i jeszcze mam portret w salonie też od Saal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 10:11
_Jagoda_, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Vivanillka wrote:Lotopałanka najlepsze że ja też mam tatoo. Kolczyki w chrzastce w uchu, miałam w pepku. A dodatkowe w uszach sama sobie zrobiłam 2 w lewym 1 w prawym hehe. Ale pobieranie krwi bleeee👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyViolet Flower wrote:Jagoda mi się po raz pierwszy zrobiło wczoraj mega niedobrze, ale tylko przez chwilę i zaraz przeszło. No i w nocy bolały mnie piersi, a teraz już nie. Poza tym szybciej się męczę, zasypiam po 21 (przed ciążą po północy) no i od czasu do czas coś mnie lekko w podbrzuszu zaboli. A u Ciebie jak z objawami?
mam identycznieViolet Flower lubi tę wiadomość
-
VioletFlower - ja właśnie nie mam żadnych objawów - co mnie niepokoi. Może lekko wrażliwe piersi, ale przedtem bolały mocniej - przynajmniej takie mam wrażenie. Od 2 dni nie mam żadnych objawów, (raz miałam też koszmar o cieknącej krwi po nogach) więc czekam cierpliwie do wizyty we wtorek. Chciałabym usłyszeć, że wszystko jest dobrze... To czekanie jest najgorsze.
-
Mi się znowu wydaje ze dzisiaj mam bardziej sflaczałe a miałam takie napięte ;/ i juz shiz
Jagoda - Ja podkarpacie ;p ale nie chce sie ujawniać bo jednak duzo ludzi czyta fora i czasami mozna pokojarzycWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 10:21
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
_Jagoda_ wrote:Mówisz- masz Ja sporo podróżuję - rok temu robiłam sesję ciążową pod Porto Taką o!
A co do fotoksiążki to polecam SaalDigital Super jakość.I sama dasz radę ogarnąć zaprojketowanie tego. Jakby co to pisz do mnie na priv
Dip88, VioletFlover - my jakoś w podobnym tyg jesteśmy macie jakieś objawy?
Prześliczne zdjęcie
Dzięki za info dot. fotoksiążki
Dodaję Cię do przyjaciółek, to w razie co będziemy w kontakcie
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88, VioletFlover - my jakoś w podobnym tyg jesteśmy macie jakieś objawy?
Ja z objawów to mam strasznie bolące piersi, czasem podbrzusze mnie pobolewa i hmm... Co 3-4 godz muszę coś zjeść bo ściska mnie tak jakbym cały dzień nie jadła a tak to czasami mi się w głowie zakręci i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi co w ostatnich dniach skutkowało płaczem
Zapomniałam dodać że piersi urosły o jakiś jeden rozmiar i są twarde. Wyglądam jakbym sobie cycki zrobiła hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 10:30
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:www.mamaginekolog.pl I jak wpiszesz mamaginekolog na fejsie i na instagramie to też wskoczy ma fajne artykuły o ciąży, o porodzie, o maluszkach
Magdaa21 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Wy nie słodkie a ja tylko słodkie !!!
Już mam tego dość bo chciałabym niby zjeść coś innego ale zmuszam sie do jednej kromki z pomidorem bo musze wziac leki , tak to jade na samych żelkach, cukierkach, czekoladach itp itd.Vivanillka lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja z objawów to mam strasznie bolące piersi, czasem podbrzusze mnie pobolewa i hmm... Co 3-4 godz muszę coś zjeść bo ściska mnie tak jakbym cały dzień nie jadła a tak to czasami mi się w głowie zakręci i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi co w ostatnich dniach skutkowało płaczem
Zapomniałam dodać że piersi urosły o jakiś jeden rozmiar i są twarde. Wyglądam jakbym sobie cycki zrobiła hahaha
Czyli tylko u mnie praktycznie brak objawów... eh.. oby to nie wróżyło niczego złego. Na tym etapie i tak nic nie da się zrobić tylko czekać.