Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ziuta.w wrote:Dziewczyny, kiedy planujecie obwieścić radosną nowinę w pracy?
ziuta.w lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
ziuta.w wrote:Dziewczyny, kiedy planujecie obwieścić radosną nowinę w pracy?
-
Dla mnie te śpiące dzieci to tylko wciąz legenda Co się komu dizecko urodzi to słyszę, że śpi ładnie itd. A u mnie od urodzenia karmienie co chwilę dosłownie było. W szpitalu tragedie bo miał żółtaczkę i płakał pod lampami, chciały żebym go uspokoiła bo się nie dało, ale on się uspokajał jak go na ręce brałam, a jak mu spadły okularki to już w ogóle było super. Ciekawski świata i żarłoczek. Myślałam że pokarm mało wartościowy, próbowałam dokarmiać ale i tak, za 1,5 h maks pobudka i do mamy. Taki mamusiowy został do tej pory i niestety w nocy wciąż się budzi.
Ale i tak... nie zamieniłabym na nic Takie my matki szalone
Co do brzuszka, w tamtej ciąży kierowniczka dowiedziała się w 3 miesięcy ale wszyscy w firmie dopiero w 7 Tym razem jak na prenatalnych wszystko będzie ok to w czerwcu powiem czyli 4 miesiąc będzie. Myślę że to będzie dobry czas, mam nadzieję dociągnę wa projekty, może się uda z podwyżką mocno zasłużoną, ale musi minąć odpowiedni czas...ziuta.w lubi tę wiadomość
-
ziuta.w wrote:Do którego tygodnia udało się to zakamuflować?
ziuta.w lubi tę wiadomość
-
U mnie szef już wie ale to względu że i tak musiałam iść na l4
Dziewczyny mam takie czarne myśli.. -
Cześć Słoneczka ;*
Chyba wracam do żywych , a przynajmniej dzisiaj tak mi się wydaje... troche lepiej się czuję ale jestem bardzo ospała
Przeczytałam co u Was , ale nie jestem za nic w świecie w stanie odnieść się do postów wybaczcie mi ;* postaram się być jak najwięcej na bieżąco .
Gratuluję udanych wizyt niech dzidziolki rosną w siłę
Bardzo mi przykro z powodu strat :< ale tutaj żadne słowo nie pocieszy wiem...
U mnie wciąż upały a deszczu jak kot napłakał mam nadzieje ze moje grzadki ocaleją , trzeba z węza podlewać
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
W końcu udało mi się umówić prenatalne. Idę 12.06. To będzie 12t1d, a skoro moja ciąża jest starsza o kilka dni, to powinno być wszystko dobrze widać. Mam nadzieję
ziuta.w, Achia, Martula78, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
No ja się póki co nie pilnowałam ale zacznę... No i na czczo i po 2h lekko wystają te moje wyniki poza normy ale póki co nic nie mówili.... Może na wizycie zmieni jeszcze lekarz zdanie póki co do 4 czerwca jeszcze spokój ale pomyślę o zakupie glukometru i pasków żeby się lepiej pilnować...
-
Ja wczoraj badałam glukozę i niby dobry wynik także na razie odpukać chyba ok zaczęłam pić pokrzywę i brać tabletke żelaza dziennie , bo mam hemoglobine w dolnej granicy , ale to po zastrzykach więc mnie nie dziwi trzeba nadrobic" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny