Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No na pewno stres bardziej dzała , ja tez póxniej co 2 3 tyg pewnie bede miec wizyty jak ten etap "alarmowy " minie ale na razie jestem jeszcze pod lekkim napięciem
Mnie mało kuje czasami jak za dużo porobie czy pochodze za to jestem okropnie zmęczona i mdli mnie ale sie wytraszyłam jak zasłabłam mówie Wam dobudzili mnie to z pawiem do wc straszny dzień był ;/
Ja wczoraj miałam gofry kupiłam paczke lodów w biedrze bede jesc póki mam cukry dobre
Na obiad sphagetti
Ja na razie ukrywam wiedza rodzice i rodzeństwo ale hm... długo nie ukryje bo mi juz zaczyna być widać brzusioKaro_88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Witam wszystkie dziewczyny mogę do Was dołączyć?
Podczytuję Was od pewnego czasu i stwierdziłam, że trzeba się ujawnić
Jestem obecnie w drugiej ciąży 7t+4 pierwszą straciłam w 10 tc więc jestem pełna obaw... 4 i 8 maja widzialam serduszko mojego Malucha teraz kolejna wizyta 29.05 - nie wiem jak przeżyję do tego czasu! Umówiłam się też na prenatalne na 11.06
Termin mam na 23.12
Aha i jestem z PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 14:53
Violet Flower, Lotopałanka, Jagodagoi, Irminka1231, Malutka_94, bondzik007, agniecha2101, Marti83, futuremama, mindusia87, Dip88, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:
Ja na razie ukrywam wiedza rodzice i rodzeństwo ale hm... długo nie ukryje bo mi juz zaczyna być widać brzusio
Ja jestem bardzo szczupła i też mam wrażenie, że to co tam się w środku powiększa wypycha mi brzuch do przodu. Zwłaszcza podejrzanie mi to wygląda jak założę coś mniej obcisłego, wtedy to się tak rolkuje w strategicznym miejscu.
W pracy miałam zamiar powiedzieć po I USG i chyba tam zrobię.
-
Cześć 88Kala:) życzę Ci spokojnej i bezproblemowej ciąży wszystkie się tu stresujemy kolejnymi wizytami, ale trzeba myśleć że będzie dobrze
88Kala lubi tę wiadomość
-
Hehe no ja wlasnie tez mam wrazenie ze cos tam zaczyna wystawac. Ja szczupla nigdy nie bylam ale od momentu przed ciaza schudlam 5 kg (od poczatku nie mialam apetytu a przez 3 tyg nie moglam jesc kompletnie nic) i - jak zwykle kiedy tracilam wage lecial najpierw brzuch i cycki - tak teraz schudlo wszystko a cycki i brzuch coraz bardziej widac.
Plus jest taki ze zaczyna mi wracac apetyt. Ktos tu pisal o gofrach : juz napisalam mezowi sms zeby rozejrzal sie za maszynka do gofrow -
Witam nowe dziewczyny
3 mam kiuki za wizyty
Ja pisałam o gofrach heheKaro_88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Kala hej! Ja chodzę do gin do Poznania
Dzisiaj byłam kupić sukienkę na Komunię. Zabierałam się za obcisłe i wtedy doszłam do wniosku że "heeej, brzuch Ci odstaje trzeba wybrać coś luzniejszego" Idealnie "płaska" nie byłam nigdy, ale w dopasowanych sukienkach wyglądałam okej. Na razie nie wygląda to na ciążę tylko na hmm.. na za dużo jedzenia? Koniec końcem, kupiłam luźniejszą z zakładkamiagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:U mnie jest ten problem, że u mnie w pracy wszyscy już wiedzą. I teraz jak okaże się że znowu nic z tego nie wyjdzie to będzie lipa. Powiedziałam tylko szefowej a ona już całej reszcie. No trudno będę musiała to przeżyć jak coś nie tak będzie.
Ja to przerabiałam już dwa razy i powiem szczerze, że nie jest tak źle jak się nam wydaje. Ja musiałam powiedzieć od razu, żeby mi nie wciskali nadgodzin i żebym nie musiała dźwigać.
Tym razem to w ogóle wzięłam L4 od 5tc tak na wszelki wypadek. Dzisiaj właśnie o tym myślałam, co będzie jak się nie uda i że kolejny raz będę się musiała zmierzyć ze światem. Także Gosiaczku wiem o czym mówisz ;( -
Juz po wizycie. Lekarz super. Serduszko bije. Termin na 24.12
88Kala, SAINT90, TaPaT, Karolcia27, Lotopałanka, Aguś 90, agniecha2101, Kai, Violet Flower, RudyTygrysek, Angelika83, Marti83, futuremama, Malinowa_Czekolada, Jagodagoi, ziuta.w, mindusia87, Dip88, Paula222, bondzik007, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
zanga -
Witam nowe dziewczyny i gratuluje udanych wizyt.mnie dzis mocno mdlizreszta jak codzien.w kosciele na probie komunijnej u syna ledwo wytrzymalam przeszkadzal mi zapach frezji.wrocilam do domu a na łace u moich krowek taka niespodzianka.bliżniaki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58b9adb7a51.jpgLotopałanka, Violet Flower, RudyTygrysek, 88Kala, Goosiaczek2, Marti83, ziuta.w, TaPaT, Karmelkovaa, Paula222, Aguś 90, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Daniela wrote:Dziewczyny, ja mam 16 miesięcy różnicy między dziećmi i bardzo to sobie chwalę, choć początki do lekkich nie należały
U nas będzie 22 miesiące i jestem przerażona boje sie ze nie ogarnę szogunow Hahs
U mnie po wizycie groszek 6 mm serducho bijeLotopałanka, RudyTygrysek, Violet Flower, ziuta.w, TaPaT, bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Ja to przerabiałam już dwa razy i powiem szczerze, że nie jest tak źle jak się nam wydaje. Ja musiałam powiedzieć od razu, żeby mi nie wciskali nadgodzin i żebym nie musiała dźwigać.
Tym razem to w ogóle wzięłam L4 od 5tc tak na wszelki wypadek. Dzisiaj właśnie o tym myślałam, co będzie jak się nie uda i że kolejny raz będę się musiała zmierzyć ze światem. Także Gosiaczku wiem o czym mówisz ;(