Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nawet nie chodzi o ratowanie tylko o mój spokój niż ciągłe myślenie i wpieranie sobie jakichś złych mysli
mam nadzieje ze załatwie i wszystko bedzie dobrze
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkowa ty tez pierworódka? Ja jestem spokojniejsza bo mam synka i jakos mi ten wolny czas w domu zapela. to czytamy i ogladamy ksiazeczki to autkami jezdzi po mnie po lozku to cos to spacerek. Zawsze czas inaczej plynie. Ale w ciazy z synkiem wariowalam tak samo jak wy i tez bym najchetniej lataka co tydzien do lekarza
To jak najbardziej normalneKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkowa, lepiej mieć jedną wizytę więcej niż się zadreczac. Zobaczysz, maluszek Ci rączką pomacha i od razu będziesz spokojniejsza.
Z ruchami dziecka to chyba jest tak, że dopóki masz wątpliwości, czy to jest to, to nie jest to. Jak już poczujesz, to bedziesz wiedzieć. Ja w poprzedniej ciąży najpierw poczułam coś takiego, jakby mi bańka mydlana w brzuchu pękła, a potem za jakiś czas, jakby mi rybka przez brzuch przeplynela.
Jutro prenatalne. Nie mialam czasu się pomartwic, bo właśnie wracam z wielogodzinnej próby do przedstawienia.Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Karmelkowa ty tez pierworódka? Ja jestem spokojniejsza bo mam synka i jakos mi ten wolny czas w domu zapela. to czytamy i ogladamy ksiazeczki to autkami jezdzi po mnie po lozku to cos to spacerek. Zawsze czas inaczej plynie. Ale w ciazy z synkiem wariowalam tak samo jak wy i tez bym najchetniej lataka co tydzien do lekarza
To jak najbardziej normalne
Dziękuję za zrozumienie ... to ten etap I trymestru najgorszy dla mnie ze względu zeby genetyka immunoloigia nie zaatakowała znowu
Tak... 4 poronienia i nie mam na kącie dobrych wspomnień temu teraz tak się boję i moja psychika jest taka zachwiana , z jednej strony wierze nie przyjmuje innej opcji niż dobra z drugiej same mysli przychodzą czy to serdusio bije czy małe rośnie i wgl" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Kai wrote:Karmelkowa, lepiej mieć jedną wizytę więcej niż się zadreczac. Zobaczysz, maluszek Ci rączką pomacha i od razu będziesz spokojniejsza.
Z ruchami dziecka to chyba jest tak, że dopóki masz wątpliwości, czy to jest to, to nie jest to. Jak już poczujesz, to bedziesz wiedzieć. Ja w poprzedniej ciąży najpierw poczułam coś takiego, jakby mi bańka mydlana w brzuchu pękła, a potem za jakiś czas, jakby mi rybka przez brzuch przeplynela.
Jutro prenatalne. Nie mialam czasu się pomartwic, bo właśnie wracam z wielogodzinnej próby do przedstawienia.
Na pewno będzie wszytsko dobrze 3 mam kciuki ale to formalnosc ;*
Oj marzę niech pomacha i wezmę oddech
Dziękuję Wam za wsparcie ;** dopadł mnie gorszy moment" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Dziewczynki,
na prawdę ciężko mi Was nadrobić. Jedno co chciałabym napisać do starszych postów to do Pauli - piękne imiona tylko nie Staś
może mnie zlinczujecie ale jak znam panów 50+ o imieniu Stanisław to są super ale znam 4 przed 10 rokiem życia i... tragedia - niegrzeczni, nie słuchają się itd...
Mnie mdłości trzymają dalej aczkolwiek dzisiaj miałam lepszy dzień. Najgorzej czuje się wieczorami i w nocy. No i ciągle zmęczona.
Dziewczynki piękne macie brzuszkiA ta suknia ślubna jesy cudowna
Ja brałam ślub ptawie rok temu i aż łezka się zakręciła w oku
-
Karmelkove narzekaj i marudz ile wlezie jesli w jakis sposob ma ci to pomoc. My wysluchamy pocieszymy zrozumiemy. Mam nadziejej ze dziewczyny tez mysla podobne do mnie i kazda niech ponarzeka czasem. Ja wizyte mam za niecale 2 tygodnie i tez nieraz mam mysl czy serduszko bije bo pierwsza ciaza dawno temu skonczyla sie na tym etapie. Chce myslec ze wszystko jest ok ale czasem wlasnie w chwili slabosci jakis diabelek wklada mniejprzyjemne mysli do glowy. Ale ja czuje ze kazda z nas dotrwa najmniej do konca listopada i bedziemy sie cieszyc z kazdego slodkiego rozowego bobaska. No nie ma opcji musi byc dobrze
Lotopałanka, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja juz po dzisiejszej wizycie
dzidzia ma 1,5cm
serduszko bije ❤️ Nawet lekarz pokazal nam dzisiaj raczki i nozki naszego dzidziusia ❤️ Termin porodu nadal na 01.01.2019
Kai, MagicCherryCupcake, bondzik007, RudyTygrysek, Paula222, Violet Flower, olciaa, Magdaa21, inaa, TaPaT, futuremama, Lotopałanka, giovanedonore, 88Kala, Angelika83, Irminka1231, Aguś 90, mindusia87, Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
daria184 -
Hej!
Malutka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Przede wszystkim miłości, szczęścia i zdrowia!
Nadrobilam Was ale ciężko się odnieść do wszystkich
Mam dokładnie tak jak Wy z zamartwianiem. Mam mdłości- źle bo się źle czuje. Nie mam- zły znak. I tak samo z bólem podbrzusza. Mam- to mam złe myśli. Nie mam bóli- nic mi sie nie rozciąga? -
Hej dziewczyny, jak tak Was dziś czytam to jakbym czytała o sobie. Ciągle myślenie, czy serduszko bije, czy wszystko ok
Wczoraj miałam taką migrene, że myślałam że umrę, dziś mnie pobolewa głowa cały dzień. Do tego wyskoczył mi czyrak i byłam w piątek u lekarza i muszę iść jutro do chirurga -
Mezatka2015 wrote:A ja mam.dzis cisnienie 160/99 czas zadzwonic do poloznej z samego rana bo w nocy mam bezdechy a w dzien kolatanie serca...
-
Witam
Ja jak zykle siedzę i piję kawkę
Dziś pobudka o 6, zaraz dzieci do przedszkola a ja muszę odstawić auto do naprawy. Później mam zamiar jechać i wymusić zapisanie do diabetologa w miejscu, w którym chodziłam w poprzedniej ciąży. Generalnie trochę latania dziś mam
Mezatka2015 jej zadzwoń .... Oby ciśnienie Ci się unormowało...
Magdaa21 co to jest ten czyrak ??? Mam nadzieję, że nic poważnego ??
Daria super wiadomości z wizytyGratuluję
daria184 lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Mezatko, co się z Tobą dzieje? Wyjaśniło się, slaczego się z Tobą kontaktowali?Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:Nie wiem dlaczego umowili mi tyle wizyt. Bede dzwonic po waszej 9 rano. Ogolnie wydaje mi sie zw to cisnienie w ciazy mi czesciej skacze bo od razu mnie wtedy glowa boli i mam kolatanie serca. Teraz czuje sie ok cosnienie 96 na 75
Daj znać, jak się czegoś dowiesz.