Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Właśnie skończyłam śniadanko i zaraz lecę z psem na spacer żeby trochę spalić cukru...
Ja ostatnio masakra śpię jak zabita... Nawet się nie budzę jak mąż do pracy idzie... Aż dziwne dla mnie to...
Za oknem u mnie ładna pogoda słonko świeci... Więc pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wizytujace.... Czekam na cudowne wieści od WasKai lubi tę wiadomość
-
Nie dziwię się.. ja bym mogła spać, spać i spać. Ostatnie "wolne" miesiące na takie dobrowolne leniuchowanie dziewczyny..
-
Dibolek wrote:hej dziewczyny, dzis ja !
w koooncu ide na tą wizyte ... ale sie boje
Trzymam mocno kciuki!! O której masz? -
Dzień Dobrzy Dziewczynki !
Dibolek - trzymam kciukasy.
Mnie dzisiaj dopadła jakaś chandra, jestem zła na wszystko i na wszystkich i z nikim nie mam ochoty rozmawiać ;p masakra
Plus od tygodnia nie jestem w stanie dotrzeć do Rossmana bo a to wymiotuję, a to nie mam siły.. ciekawe czy dzisiaj się uda.
Buziaki, pięknego dnia Wam życzę, piękniejszego niż mój bo nie zapowiada się fajnieJeszcze się chyba z mężem pokłócę bo mnie jakoś denerwuje !
-
Dibolek, powodzenia!!!
Wiem, że będziesz spokojna po wizycie - tego Ci zazdroszczę
Dziewczyny, z którymi rozmawiałam o TSH - chciałam przypomnieć, że zaczynałam ciążę z wynikiem 2.66, co według mojego ginekologa nie kwalifikowało się do leczenia, kazał brać suplementy dla kobiet w ciąży zawierające jod, trzymać dietę i po 4 tygodniach mam UWAGA: 1,54!!
Cieszę się, że nie poszłam do endo po leki, bo po swoim przykładzie widzę, że można się obejść bez farmaceutyków, także trzymam kciuki za te z was, które również stresowały się wysokim TSH_Jagoda_, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Dibolek czekamy na wieści! Trzymam kciuki! Chyba w tym samym dniu dowiedziałyśmy się o ciąży, coś mi się kojarzy z ovufirned
Będzie dobrze, zobaczysz! Twój maluch Ci dziś pomacha!
Ja się witam poniedziałkowo, wczoraj miałam dzień bez sił, przeleżeliśmy z mężem na kanapie - totalny dzień leniaAż wstyd, bo taka piękna pogoda była. Ruszyliśmy się tylko na mały spacer i lody z teściową i psami.
Właśnie dziewczyny, tak przy poniedziałku mnie naszedł tematMacie jakieś zwierzaki? Pochwalcie się! Ostatnio była mowa o nickach - i Lotopałanka opowiadała o tym, że chciała te gryzionie kochane i tak mnie naszło na ten temat
My w sierpniu adoptowaliśmy z Sobolewa sunię, straszek straszny, wszystkiego się boi, ale jest przekochanaAzzurra lubi tę wiadomość
-
_Jagoda_ wrote:Dibolek czekamy na wieści! Trzymam kciuki! Chyba w tym samym dniu dowiedziałyśmy się o ciąży, coś mi się kojarzy z ovufirned
Będzie dobrze, zobaczysz! Twój maluch Ci dziś pomacha!
Ja się witam poniedziałkowo, wczoraj miałam dzień bez sił, przeleżeliśmy z mężem na kanapie - totalny dzień leniaAż wstyd, bo taka piękna pogoda była. Ruszyliśmy się tylko na mały spacer i lody z teściową i psami.
Właśnie dziewczyny, tak przy poniedziałku mnie naszedł tematMacie jakieś zwierzaki? Pochwalcie się! Ostatnio była mowa o nickach - i Lotopałanka opowiadała o tym, że chciała te gryzionie kochane i tak mnie naszło na ten temat
My w sierpniu adoptowaliśmy z Sobolewa sunię, straszek straszny, wszystkiego się boi, ale jest przekochana
nie moge sie doczekac a tu jeszcze tyle godzin. śmiesznie bo pracuje do 18:45 wiec odrazu po pracy pędze do gabinetu.
wczoraj bardzo dlugo kuło mnie w podbrzuszu wam tez sie tak zdarzalo ?
w sensie ze nie dlugie kucie tylko pokłuwanie ale przez kilka godzin . i dokładnie w miejscu gdzie fasolina sie zadomowiła. troche mnie to martwilo_Jagoda_ lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Anita_croix wrote:Dibolek, powodzenia!!!
Wiem, że będziesz spokojna po wizycie - tego Ci zazdroszczę
Dziewczyny, z którymi rozmawiałam o TSH - chciałam przypomnieć, że zaczynałam ciążę z wynikiem 2.66, co według mojego ginekologa nie kwalifikowało się do leczenia, kazał brać suplementy dla kobiet w ciąży zawierające jod, trzymać dietę i po 4 tygodniach mam UWAGA: 1,54!!
Cieszę się, że nie poszłam do endo po leki, bo po swoim przykładzie widzę, że można się obejść bez farmaceutyków, także trzymam kciuki za te z was, które również stresowały się wysokim TSH
Wracając do tematu myśle ze nie brak leków, nie jod tylko tak organizm zareagował w tym momencie na zmiany w organizmie, co nie znaczy ze masz do grudnia już nie sprawdzać tshWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 11:28
-
Dibolek Fasolina sie rozpycha :* ja to czasem się zginalam a okazało się ze jest okej.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny!
Ja mam kota i psauwielbiaja się
Kai lubi tę wiadomość