Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c5ee99a26ae.jpg
ja swojemu taki prezent zrobiłam , tylko w formie stópki nie koszulki
myślę że fajna metryczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 13:29
RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, olciaa, Irminka1231, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej jestem po nieplanpwanej wizycie u lekarza rodzinnego. Cisnienie spadlo, z sercem ok tylko mam wiecej odpoczywac. Niestety wyszlo ze mam przewlekle zapalenie watroby typu b...Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 ojej strasznie współczuję
Dobrze, ze ciśnienie spadło... Współczuję zapalenia nawet nie wiem dokładnie co to jest ale brzmi strasznie
Odpoczywaj ile się da :*
A ja zapomniałam się pochwalić, poszłam do innej poradni diabetologicznej i mam wizytę... jutro !Więc od jutra zaczynam przygodę z glukometrem
-
Violet Flower wrote:
Dziewczyny odebrałam dzisiejsze wyniki badań i trochę mnie zmartwił wynik moczu. Mam pH 8,0. Norma (5,0-7,0). Myślicie że jest się czym martwić?
Wizyta u gin dopiero pojutrze we środę, a ja się już tym martwię.
Hej dziewczyny, po weekendzie. Violet, nie przejmuj się. Ja też mam pH8 i ginekolog powiedziała że to może być od diety. I że nie ma zakażenia (białe krwinki ok) to olewamy.Aha poza tym w ciąży się więcej sika i ten mocz się słabiej zagęszcza i to też ma wpływ
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was po weekendzie. Jest pieknie i alonecznie.oby tak zostalo.
Widze ze kazda z nas zyje od wizyty do wizyty. Ja dzis postanowilam isc na dodatkowa konsultacje do gina. Caly poprzedni tydzien czesto bolal mnie brzuch i nie wytrzymalam ide. Poczuje się lepiej. Mam nadzieje
Pisalyscie o zwierzakach ja mam zwierzyniec. Od zawsze mamy dużo zwierzakow bardzo roznych. Obecnie mamy sunie z 5cszczeniakami kotke z 4 kociakami. Fretke oraz ptaszki zeberki. Po domu jeszcze biega pies i kot rodzicow._Jagoda_, Paula222, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny, po weekendzie. Violet, nie przejmuj się. Ja też mam pH8 i ginekolog powiedziała że to może być od diety. I że nie ma zakażenia (białe krwinki ok) to olewamy.
Aha poza tym w ciąży się więcej sika i ten mocz się słabiej zagęszcza i to też ma wpływ
Mi wyszły niestety liczne bakterie w moczu, zrobiłam posiew i ecoli ...
Póki co ratuje się dużą il. płynow i żurawiną, ale zobaczę co powie lekarz na wizycie. -
Mezatka2015 wrote:Hej jestem po nieplanpwanej wizycie u lekarza rodzinnego. Cisnienie spadlo, z sercem ok tylko mam wiecej odpoczywac. Niestety wyszlo ze mam przewlekle zapalenie watroby typu b...
Współczuję. A to się leczy w ciąży? Czy dopiero po? -
Violet są pieski z włosami nie z sierścią które nie uczulają, chyba ze to uczulenie na ślinę zwierzaczka. Ja jako dziecka byłam silnym alergikiem i miałam sznaucerka
)
Dibolek te bóle to różne są, naprawdęa metryczka świetna!
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mezatka2015 wrote:Hej jestem po nieplanpwanej wizycie u lekarza rodzinnego. Cisnienie spadlo, z sercem ok tylko mam wiecej odpoczywac. Niestety wyszlo ze mam przewlekle zapalenie watroby typu b...
-
Hejka dziewczyny chciałam dolaczyć
. Obecnie 10 tydz ciąży, termin na 17 grudzień
))
olciaa, RudyTygrysek, bondzik007, mindusia87, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, daria184, Martula78, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
V Leiden heterozygota,
PAI1-4G heterozygota
Niedoczynność tarczycy
Aniołek 10tc (*) 19.09.2017
Synek 14.12.2018
Synek 23.04.2025 -
Witam was. Ogarnelam z grubsza temat. Nadrobić was to jest wyczyn. Ja mam u siebie w domu kotkę Funie teraz ma około 8 miesięcy. Nie jest rasowa. Normalny kot. Wzięty od takiej jednej babki co miała kotów w domu aż za dużo i chciala się pozbyć.
A co do zwierząt to sporo ich przerabiałam w swoim życiu. Rybki, żółw, świnka morska, chomiki chyba miałam ze 3. Książkę mogłabym całą spisać. A i jeszcze mam psa został niestety w POlsce u moich rodziców bo nie mogliśmy go wziąść ze sobą.
A co do oczekiwania na wizyte usg to rozumiem dziewczyny doskonale. W pierwszej ciąży też żyłam tylko od wizyty do wizyty i czas strasznie dłużył mi się do porodu.
Wiec doskonale wiem o czym piszecie. Teraz w drugiej ciązy inaczej na to wszystko patrze. Synek zajmuje mi wystarczająco czasu a jak mam chwile dla siebie to albo czytam książke, albo zajmuje się swoją pasją/hobby które pochlania mnie do reszty. Byle nie myśleć za wiele._Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Violet są pieski z włosami nie z sierścią które nie uczulają, chyba ze to uczulenie na ślinę zwierzaczka. Ja jako dziecka byłam silnym alergikiem i miałam sznaucerka
)
Dibolek te bóle to różne są, naprawdęa metryczka świetna!
Malinowa _Czekolada dzięki za odpowiedź, odetchnelam trochę
-
Część po weekendzie
Plamienia trochę mniejsze, dziś całkiem czysto to o humor lepszy
zaraz idę z synkiem na trampolinie
on podłącze, ja posiedzę. Wizyta za 2 tyg. Mam nadzieję że w maluchem wszystko ok. Muszę wybrać jakieś witaminy na 2 go trymestr ale wszystkie mają kwas foliow....a ja go nie mogę tylko folian
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Malinowa_Czekolada wrote:Współczuję. A to się leczy w ciąży? Czy dopiero po?Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!