Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet no to nawet nie wiedziałam ze na naskórek też jest. I to tak na każde zwierzątko?
Też wyszły mi bakterie w moczu, ale moja dr stwierdziła ze z badań wychodzi ze to są typowo skórne po nocy. Oczywiście przed oddaniem moczu sie nie podmylam więc jest to jak najbardziej możliwe.
Agulka ja tez nie mogę zwykłego kwasu, więc i żadnych złożonych witamin brać nie będę. Wszystko oddzielnie, tak też idzienie ma co wariować, bo nasze mamy pewnie nawet zwyklego kwasu foliowego nie brały
moja koleżanka tez nie brała a było to 5lat temu jak była w ciąży.
-
Czesc moje drogie :-* witam nowe mamusie i gratuluję pozytywnych wizyty i czekam na więcej :-*
U mnie wszystko okej w miarę,chociaz przeziębienie nadal nie odpuszcza, no ale może w końcu kiedyś przejdziewczoraj miałam Komunie moich dzieci z klasy i w kościele tylko ciągle kaszlalam i kichalam
ale wszystko wyszło super
za tydzień mam prenatalne i Pappa, póki co jeszcze się nie denerwuje
miłego dnia wszystkim :-*
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Właśnie wróciłam z prenatalnych. Wszystko ok
. Narządy prawidlowe, serce dobrze pracuje, przeziernosc ok, kość nosowa także. Krew na Pappa pobrana. Maluszek ma 5,4 cm. Płeć na razie trudna do określenia, ale pani się zajaknela, że być może dziewczyna będzie.
Aguś 90, Martula78, Lotopałanka, RudyTygrysek, ziuta.w, Kitkat, bondzik007, 88Kala, Violet Flower, Irminka1231, TaPaT, inaa, Paula222, agulineczka, Malinowa_Czekolada, futuremama, Marti83, Azzurra, Dip88, Malutka_94, agniecha2101, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Matko tyle stron do czytania!
i tyle dobrych wieści
Kai gratuluje największy stres juz za Tobą,
ja mam prenatalne 19 czerwca, ale w pracy tyle roboty, że nie mam kiedy o tym myslec. Caly weekend sprawdzałam matury, jeszcze tylko ten weekend i koniec... wreszcie.
Dziewczyny nie mogę się napatrzeć na Wasze zdjecia,
Violet flower będziesz piękna cudowna Panną młodą
przepraszam, że nie odnoszę się do wszystkich ale nie da się, przy tej ilości postów,
wybaczcie , proszę.
Karolcia a może dobrze byloby wziąc tydzien L4 i sie wykurować?
Sciskam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 18:37
Violet Flower lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Cześć kobietki
Gratuluje udanych wizyt, DIBOLEK 3mam kciuki i z niecierpliwością czekam na info z wizyty...
Mam do Was prośbę o pomoc , ponieważ jesteśmy z różnych miejscowościw niedzielę mamy z mężem 1wszą rocznicę ślubu, a ponieważ nasz lot do Bari odwołaliśmy chcemy się wybrać na jakąś krótką wycieczkę 2 dniową gdzieś w Polskę (najlepiej południowa część
Może polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce na taki ciążowy odpoczynek? Może być tez miasteczko tak żeby można było iść na jakąś romantyczną kolację
-
Kai wrote:Właśnie wróciłam z prenatalnych. Wszystko ok
. Narządy prawidlowe, serce dobrze pracuje, przeziernosc ok, kość nosowa także. Krew na Pappa pobrana. Maluszek ma 5,4 cm. Płeć na razie trudna do określenia, ale pani się zajaknela, że być może dziewczyna będzie.
Ale cudowniegratulacje
bardzo, bardzo się cieszę
prosimy o zdjęcie maluszka :-*
Martula78 cały tamten tydzień miałam wolne, siedziałam w łóżku i nie pomogłodzisiaj już 7 dzień, w środę mam dzień wolnego to poleze coś
Martula78 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Mezatka2015 wrote:Kochana bedzie dobrze! Trzymam kciuki za was!!!2006 Kubuś
Karolcia27 wrote:Ale cudownie
gratulacje
bardzo, bardzo się cieszę
prosimy o zdjęcie maluszka :-*
Martula78 cały tamten tydzień miałam wolne, siedziałam w łóżku i nie pomogłodzisiaj już 7 dzień, w środę mam dzień wolnego to poleze coś
2006 Kubuś
Kai gratulacje! Świetne wieści!
Dibolek czekamy na wieści jak tylko wyjdziesz:)
Martula- sól emska działa cuda, masz rację!Martula78 lubi tę wiadomość
-
Wyszłam pisze z auta.
Jest dzidziuś serduszko bije130/min i strasznie fikał . Pobeczalam się jak głupia
Ma 17mm według USG 8+3 +/- 5dni powiedział że może być pomyłka termin na 28 grudnia
Dziękuję że wierzylyscie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38beb64457b0.jpgLotopałanka, ziuta.w, Madlen_:), RudyTygrysek, Aguś 90, Violet Flower, Irminka1231, Achia, olciaa, Magdaa21, Martula78, bondzik007, TaPaT, inaa, Paula222, Anita_croix, Karolcia27, agulineczka, Malinowa_Czekolada, futuremama, Marti83, Azzurra, Dip88, Malutka_94, agniecha2101, Angelika83, daria184 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Witajcie
Ja rano pojechałam na tą wizyte , tak jak mówiłam znaja mnie to przyjmują od rękiiii wizyta jak to na nfz raz dwa ;p
Ale dzidzia duża rośnie machała do mamy rączkąi wierciła się serdusio bije puścił mi na moment
takze oddycham
Biorę się za czytanie o ile M mi lapotopa nie zabierze , bo jedyny wieczór gdzie jest w domujakby co ściskam wszystkie i będę odnosic się jutro bo znów bede sama w domu
Macham do cioć teraz;*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ff0a2830c57.jpgLotopałanka, Madlen_:), RudyTygrysek, Aguś 90, Violet Flower, Irminka1231, Martula78, bondzik007, inaa, Paula222, Karolcia27, Malinowa_Czekolada, futuremama, Marti83, Azzurra, Dip88, Malutka_94, agniecha2101, Angelika83 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dibolek wrote:Wyszłam pisze z auta.
Jest dzidziuś serduszko bije130/min i strasznie fikał . Pobeczalam się jak głupia
Ma 17mm według USG 8+3 +/- 5dni powiedział że może być pomyłka termin na 28 grudnia
Dziękuję że wierzylyscie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38beb64457b0.jpg
Cudnie;** wiedziałam ze będzie dobrze
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
bondzik007 wrote:Violet no to nawet nie wiedziałam ze na naskórek też jest. I to tak na każde zwierzątko?
Też wyszły mi bakterie w moczu, ale moja dr stwierdziła ze z badań wychodzi ze to są typowo skórne po nocy. Oczywiście przed oddaniem moczu sie nie podmylam więc jest to jak najbardziej możliwe.
Agulka ja tez nie mogę zwykłego kwasu, więc i żadnych złożonych witamin brać nie będę. Wszystko oddzielnie, tak też idzienie ma co wariować, bo nasze mamy pewnie nawet zwyklego kwasu foliowego nie brały
moja koleżanka tez nie brała a było to 5lat temu jak była w ciąży.
Kurcze dziewczyny nie chcę siać paniki, ale właśnie byłam w WC i zauważyłam na papierze toaletowym smuzki krwi, a wkładka brązowado tej pory nie miałam żadnych plamien ani nic. Kurcze a lekarz dopiero we środę
futuremama lubi tę wiadomość
-
Violet ja jak coś bym jechała na IP dla spokoju ;** bierzesz progesteron ? zwiekszyc moze trzeba" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Madlen w terminie miesiączki nie jestem.
Karmelkovaa nie biorę progesteronu ani żadnych leków. Jak się rozkręci to pewnie pojadę.
Wczoraj po raz pierwszy od dawna mieliśmy serduszkowanie z T. Może to od tego? Tylko w sumie czemu dopiero dziś a nie wczoraj?
Dibolek, trzymam kciuki za wizytę. I za resztę dziewczyn też :*