Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet Flower wrote:Madlen w terminie miesiączki nie jestem.
Karmelkovaa nie biorę progesteronu ani żadnych leków. Jak się rozkręci to pewnie pojadę.
Wczoraj po raz pierwszy od dawna mieliśmy serduszkowanie z T. Może to od tego? Tylko w sumie czemu dopiero dziś a nie wczoraj?
Dibolek, trzymam kciuki za wizytę. I za resztę dziewczyn też :*
A to też mozliwe ... wiesz co pojedz moze na to IP , powiesz wszystko ze wczoraj coś było i sie martwisz czy po to tym czy inne przyczyny ... sprawdzic lepiej i spać spokojnie ;** będzie dobrze moze sie szyjka podrazniła" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Violet Flower wrote:Karmelkovaa a co u Ciebie po wizycie na NFZ? Chyba coś przeoczylam?
Wyżej dodałam fotke ale akurat w jednym czasie jakoś razem z Dibolek i się zlało post pod postem hihi" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet ja nie umiem żyć w niepewności ja musze miec fakty i temu robie jak robie
płakałam dzisiaj takimi grochami , że nie mogłam sie opanowac
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Madlen_:) wrote:Cześć kobietki

Gratuluje udanych wizyt, DIBOLEK 3mam kciuki i z niecierpliwością czekam na info z wizyty...
Mam do Was prośbę o pomoc , ponieważ jesteśmy z różnych miejscowości
w niedzielę mamy z mężem 1wszą rocznicę ślubu, a ponieważ nasz lot do Bari odwołaliśmy chcemy się wybrać na jakąś krótką wycieczkę 2 dniową gdzieś w Polskę (najlepiej południowa część 
Może polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce na taki ciążowy odpoczynek
? Może być tez miasteczko tak żeby można było iść na jakąś romantyczną kolację 
Jeśli bylibyście w okolicy, to polecam zwiedzić pałac w mosznej
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Pałac_w_Mosznej wokół jest piękny park, w którym powinny jeszcze kwitnąć azalie. -
Kai ale ważne że wszystko dobrze. Fajnie, że Pani doktor zauważyła już prawdopodobną płećKai wrote:Albo Krynica.
Niestety nie mam zdjęcia z wizyty, nie dali mi... No cóż, NFZ.
-
Diboleeek ekstra! W końcu zobaczyłaś serducho!
Karmelkova Tobie to zazdroszczę tych wizyt czestych trochę
Violet jeśli brązowe to starsza i może być od tego serduszkowania i podrażnienia szyjki np. miałam tak w poprzedniej ciąży i w tej po badaniu USG.
Dibolek, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Magic ja to teraz żałuję tego serduszkowania, bo nie wiem czy to przez to czy nie... No ale teraz jak leżę to jest ok, nie na plamienia tylko nie wiem jak długoMagicCherryCupcake wrote:Dziewczynki gratulacje wizyt
!
Kurcze, my z mężem zero serduszkowania od 31.03... i się boję generalnie zacząć. Teraz to nie mam siły ale niedługo mam nadzieję, że to się zmieni bo ileż można.. Już mnie sny erotyczne męczą prawie codziennie !
-
Dziewczyny super , że po wizytach ok
Piękne maluszki 
Violet leż i odpoczywaj, jeśli masz tel do gina to zadzwoń dla świętego spokoju...
Ja dziś zalatany dzień za sobą mam. Do wizyty miesiąc więc będzie to trwało WIIIIIIEKIII...
-
Ja czuje się ok. Mam nadzieję że to przewlekła forma uspiona.Martula78 wrote:Ajak Ty się czujesz? faktycznie skoro byłaś szczepiona to może byc uśpiona odmiana, nic groźnego, a może powtórz wynik? co jesli to pomylka labo?Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!

[/url]