Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet Flower wrote:Madlen w terminie miesiączki nie jestem.
Karmelkovaa nie biorę progesteronu ani żadnych leków. Jak się rozkręci to pewnie pojadę.
Wczoraj po raz pierwszy od dawna mieliśmy serduszkowanie z T. Może to od tego? Tylko w sumie czemu dopiero dziś a nie wczoraj?
Dibolek, trzymam kciuki za wizytę. I za resztę dziewczyn też :*
A to też mozliwe ... wiesz co pojedz moze na to IP , powiesz wszystko ze wczoraj coś było i sie martwisz czy po to tym czy inne przyczyny ... sprawdzic lepiej i spać spokojnie ;** będzie dobrze moze sie szyjka podrazniła" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Violet Flower wrote:Karmelkovaa a co u Ciebie po wizycie na NFZ? Chyba coś przeoczylam?
Wyżej dodałam fotke ale akurat w jednym czasie jakoś razem z Dibolek i się zlało post pod postem hihi" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet ja nie umiem żyć w niepewności ja musze miec fakty i temu robie jak robie
płakałam dzisiaj takimi grochami , że nie mogłam sie opanowac
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Madlen_:) wrote:Cześć kobietki
Gratuluje udanych wizyt, DIBOLEK 3mam kciuki i z niecierpliwością czekam na info z wizyty...
Mam do Was prośbę o pomoc , ponieważ jesteśmy z różnych miejscowościw niedzielę mamy z mężem 1wszą rocznicę ślubu, a ponieważ nasz lot do Bari odwołaliśmy chcemy się wybrać na jakąś krótką wycieczkę 2 dniową gdzieś w Polskę (najlepiej południowa część
Może polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce na taki ciążowy odpoczynek? Może być tez miasteczko tak żeby można było iść na jakąś romantyczną kolację
Jeśli bylibyście w okolicy, to polecam zwiedzić pałac w mosznej
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Pałac_w_Mosznej wokół jest piękny park, w którym powinny jeszcze kwitnąć azalie. -
Kai wrote:Albo Krynica.
Niestety nie mam zdjęcia z wizyty, nie dali mi... No cóż, NFZ. -
Diboleeek ekstra! W końcu zobaczyłaś serducho!
Karmelkova Tobie to zazdroszczę tych wizyt czestych trochę
Violet jeśli brązowe to starsza i może być od tego serduszkowania i podrażnienia szyjki np. miałam tak w poprzedniej ciąży i w tej po badaniu USG.Dibolek, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:Dziewczynki gratulacje wizyt
!
Kurcze, my z mężem zero serduszkowania od 31.03... i się boję generalnie zacząć. Teraz to nie mam siły ale niedługo mam nadzieję, że to się zmieni bo ileż można.. Już mnie sny erotyczne męczą prawie codziennie ! -
Dziewczyny super , że po wizytach ok
Piękne maluszki
Violet leż i odpoczywaj, jeśli masz tel do gina to zadzwoń dla świętego spokoju...
Ja dziś zalatany dzień za sobą mam. Do wizyty miesiąc więc będzie to trwało WIIIIIIEKIII...
-
Martula78 wrote:Ajak Ty się czujesz? faktycznie skoro byłaś szczepiona to może byc uśpiona odmiana, nic groźnego, a może powtórz wynik? co jesli to pomylka labo?Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!