Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziewczyny ale mnie dziś hormony złapały. Pół dnia przepłakałam.
W ogóle staje dziś na wage a tam 3kg mniej niz na początku :oIrminka1231 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny czy Wy na tym etapie macie pobolewania brzucha jak na @ i takie ciągnięcie/ kłucie. Bo ja się trochę martwię mimo że lekarz powiedział że to się zdarza. Żadnych plamien, nic takiego nie mam. I się zastanawiam czy to normalne. Brzuch mam wrażenie ze troszkę się powiększa wiec to dobry znak..
-
Achia wrote:Hej dziewczyny czy Wy na tym etapie macie pobolewania brzucha jak na @ i takie ciągnięcie/ kłucie. Bo ja się trochę martwię mimo że lekarz powiedział że to się zdarza. Żadnych plamien, nic takiego nie mam. I się zastanawiam czy to normalne. Brzuch mam wrażenie ze troszkę się powiększa wiec to dobry znak..
Nie martw się, mi dopiero teraz te bóle podbrzusza troszkę zelżały...Tak to czułam podbrzusze prawie że codziennie, dopóki nie ma plamien to nie martw się :-*
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:Nie martw się, mi dopiero teraz te bóle podbrzusza troszkę zelżały...
Tak to czułam podbrzusze prawie że codziennie, dopóki nie ma plamien to nie martw się :-*
-
Hej dziewczyny juz drugi dzien czuje ruchy mojego malenstwa.takie gilgotanie bombelkowanie musniecia.tego uczucia nie da sie z czyms innym pomylic.w pierszewj ciązy z córcia pierwsze ruchy poczulam w 16 tyg w ciazy z synkiem 14tyg a teraz w 13 tyg.az sie wzruszylam.niesamowite uczucie.milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 06:23
Violet Flower, Malinowa_Czekolada, Lotopałanka, inaa, olciaa, RudyTygrysek, TaPaT, mindusia87, bondzik007, Magdaa21, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Witam w tą piękna niedzielę
właśnie zastanawiam się z mężem jak spożytkować taką ładną wolną niedzielę
Dibolek ja miałam jakiś czas temu okropne 2 dni, wszystko w czarnych barwach widziałam..Ajj te hormony
Achia ja takie pobolewanie miałam nawet wczorajWięc jak jest znośnie na tyle że możesz funkcjonować to powinno być ok
Irminka1231 ja miałam już 2 razy wrażenie, że czuję ruchy ... Ale nie wiem czy nie za szybkoPóki nie jestem w 100 % pewna to czekam z niecierpliwością
-
Ja bole mam dzis od srodka, dziwne jakby szyjkowe i to mnie martwi . Kluje mnie co chwile az wzielam nospa i troche przeszlo ale tez brak plamien... wiec licze ze to fizjologiczne znowu jakies rosciaganie itp . A czesto musze przyznac ze boli mnie podbrzusze a po chwili sie okazuje ze musze do wc.
-
Irminka 1231 wow ale fajnie że możesz czuć już ruchy dzieciątka. Ciekawe kiedy ja zaczne czuć pierwsze ruchy. W ciąży z synkiem zaczęłam czuć późno zobaczymy jak będzie teraz. Co do prezentu na Dzień Matki ja robie prezent mamie sama. Przynajmniej mam zajęcie i nie narzekam z tego powodu na nudę. Robie jej podstawki pod kubki, serce drewniane do powieszenia na ścianę z życzeniami i ozdobny obraz na blejtramie.
Oby się mamie spodobałoLotopałanka, RudyTygrysek, Irminka1231, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jeju juz czujecie ruchy wow... to chyba wynika z tego , że nie pierwsza ciąża
ja nawet nie wiem czy poznam jak coś mnie zacznie smyrać hihi
Ja rano jade do gina na nfz dla spokoju żeby mi powiedział ze małe żyje i ma się dobrze nie bede sie katować cały tydzień i dumać jak jest ...
Byłam dzisiaj sobie u spowiedzi i się dowiedziałam ze lęk i strach po przejsciach nie jest grzechem , bo chodzi tutaj o troskę o to nowe życie i nawet mi ksiądz doradził , żebym robiła tak żeby być spokojna , bo po to mamy medycynę , aby była przydatna wtedy kiedy potrzebujemy .. no i w sumie stwierdziłam , że sobie podjade rano przed pacjentkami do takiego lokalnego tylko na usg , mam nadzieje ze nie bedzie fuczał , ale mam trochę na niego niezbyt dobrych komentarzy więc myślę , że problemów robił nie będzie a przyjmie z otwartymi drzwiamiMagdaa21 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dlatego ja ide do miejscowego tylko zobaczyc dla spokoju mojej psychiki , bo ja nie daje rady z czekaniem ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych