Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia28 wrote:ja jestem rocznik 86;) takze we wrzesniu 32 lata
A mi w grudniu stuknie 30 i z niecierpliwością czekam na urodzinowy prezent bo termin mam 5 dni po moich urodzinachagniecha2101, Violet Flower, olciaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :-*
Malutka życzę Ci wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dniubędziesz Piękna Panna Młoda
radości z każdego dnia, dużo miłości i wytrwałości
U mnie niestety znowu chorobowogardło przeszło, za to teraz mega katar i zatoki, głowa mi pęka
dziewczyny wiem, że to może kontrowersyjny temat, ale wczoraj to już tak mnie głowa bolała że wzięłam Apap. Już kilka razy po niego sięgałam przy migrenach, niestety miałam też przed ciążą i w ciąży kilka razy
Jakie Wy macie zdanie o braniu Apapu? Wiem, że to ostatecznośc, ale robiłam w nocy oklady, nic nie pomagało i w końcu już w nocy wzięłam ten Apap.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
agniecha2101 wrote:Ja nie mam nic przeciwko
Cześć Piękne! Przede mną weekend pełen spotkań z przyjaciółmi więc mnie "nie będzie".Ale będę zaglądać, bo później cały poniedziałek zejdzie na nadrabianiu:-)
Malutka94, pewnie tu nie zajrzysz;) ale Kochana, życzę Ci przepięknego, cudownego, pełnego miłości ślubu i życia małżeńskiego usłanego różami!
Mama się nie przejmuj, choć domyślam się że Ci przykro. Od dziś będziesz miała swoją rodzinę i Ty będziesz rządzić!
-
agniecha2101 wrote:Trochę mnie nie do końca zrozumiałaś...
Miałam poprostu np taką sytuację, że moja przyjaciółka na kilka miesięcy przed ślubem zażartowała, że jak już ślub zaplanowany, to możemy pomału się zacząć starać
więc odpowiedziałam, że jeszcze na swoim własnym weselu chcę się napić
No i była też druga sytuacja. Nasz głupi znajomy jak dowiedział się, że bierzemy ślub, to wypalił z tekstem: "a co w ciąży jesteś?"nie chciałam chamsko odpowiadać, choć nie ukrywam, że mnie to pytanie zirytowało, więc powiedziałam to samo co koleżance
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Milego dnia dziewczyny.ja zaraz wychodze na próbę komunijna z moim Marcelkiem.ciezko bedzie wysiedziec 2 godziny z moimi mdosciami.dzis sa wyjatkowo uporczywe.jak zawsze biore wode troche pomaga.dzis zaczynam 13 tydzień czyli ostatni pierwszego trymestru.pozdrawiam
-
Witam weekendowo
Piękna pogoda dziś u mnie, chociaż chłodno
Ale wolę tak niż ciepło i deszcz
giovanedonore przepiękne zdjęcie z USG
Malutka_94 teściową się nie przejmuj, one już tak mają heheDobra teściowa to niestety rzadkość
Kciuki za WIEKI DZIEŃ
Kurcze, aż się rozmarzyłam. Od mojego ślubu minęło już 5,5 roku, leci ten czas. Chętnie bym to powtórzyła i cofnęła się do tamtej poryTylko, żeby dzieci były i tak i tak hehe
Lotopałanka u mnie na grupie to się nie sprawdzało, sporo dziewczyn już później wcale nie aktualizowało lub miały jakieś problemy z aktualizacją. Nie wiem jak chcecie, ale na mojej innej grupie ten pomysł nie przeszedłJa mogę usunąć listę wizyt z 1 str, ale dokumentu nie umiem stworzyć to Ty byś musiała się tym zająć
Irminka1231 miłej podróży
Magdaa21 może już będzie coraz lepiejOby
-
Jesli jest potrzeba zeby cos zmieniac, Paula chce byc obciążona to mi to nie przeszkadza, choć nie wiem jak to działa
jak ktoś nie bedzie aktualizował, to można to zrobic za niego, dopytując jak dotychczas. Albo po prostu zostawmy jak jest
Malutka życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i czego tylko Wam potrzeba na tej nowej drodzeniech ten dzien bedzie taki, jaki sobie wymarzyłaś
Ehh mnie tez od kilku dni boli głowa, ale moze dlatego, ze troche mniej wody piłam niz do tej pory. A głowa boli mnie tak rzadko,ze chodziłam po ścianach
U mnie do 30-taki brakuje jeszcze 2 lat...No, niespełna bo jestem ze stycznia i skończyłam 28
Ale za to Wasza większość juz moze mowić „moj maz”pięknie to brzmi
-
Dziś wstałam i patrzę, że od samego rana brzuch mi odstaje... A jeszcze kilka dni temu praktycznie nic nie było ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60a728ea3f32.jpgMagdaa21, olciaa, Karmelkovaa, Lotopałanka, Violet Flower, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, TaPaT, Marzenqa92, futuremama, inaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Kochana Ty to jesteś sexi mami
Dziękuję ;** to tak tylko od czasu do czasu od okazji , bo na co dzień chodzę w dresach heheh" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
giovanedonore wrote:4,23 cm
Wielki mały człowiek. Co do zdjęcia dr sam sobie przełączył na 3d twierdząc, że zrobi mamusi trochę ujęć
Cudowne zdjęcie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Paula222 wrote:Dziś wstałam i patrzę, że od samego rana brzuch mi odstaje... A jeszcze kilka dni temu praktycznie nic nie było ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60a728ea3f32.jpg
Nioteż zauważyłam , że nawet przed śniadaniem już widać
cieszy cieszy... mam nadzieje ze bobas ma się dobrze
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
To zostawmy tak jak jest... To był taki luźny pomysł tylko
Paula śliczny brzuszek... Mnie dziś pierwszy raz poza kolejka Pani w sklepie obsłużyła... Aż mi się miło zrobiło...
Ja teściów mam cudownych w sumie mimo że mieszkają dalej niż moi rodzice lepiej się z nimi dogaduje i bardziej na pomoc z ich strony mogę liczyćagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Gusia28 wrote:ja jestem rocznik 86;) takze we wrzesniu 32 lata
19-tego
Cudnie dziewczyny wyglądacie! Violet przepiękna a suknia, Karmelkova sexy mamusia - wyglądasz przepięknie chudzinko! Taka zgrabna!
Co do wakacji - mój lekarz tez absolutnie zabrania lotów samolotem- nie wiem czemu. My zanim dowiedzieliśmy się o ciazy chcieliśmy jechać do Norwegii na NordKap samochodem z naszym psiakiem, którego adoptowaliśmy w sierpniu zeszłego roku. Ja jestem absolutnie zakochana w tym kraju, dzikość, natura, to po prostu moje klimaty. Do tego biwakowanie - można rozłożyć namiot wszedzie, nie bliżej niż 100 m od najbliższych zabudowań. Byłam w 2016 i bardzo pragnę tam wrócić właśnie z mężem. My ogólnie jesteśmy takim typem podróżników, ze nie dla nas all inclusive, basen, hotele i nic nie robienie- choć oczywiście nie mam nic do tego i każdy robi tak jak lubija zawsze organizuje wyprawy na własna rękę od a do z - daje mi to dużo frajdy
Ale powiem Wam, że rok temu byliśmy na Maderze w październiku i mieszkaliśmy w takim apartamencie 3 pokojowym- obok była parka i dziewczyna była w ciazy. Coś złego się działo, bo prosili naszego właściciela mieszkania o pomoc z zamówieniem wizyty do domu, bo nie umieli się dzwoniąc do szpitala dogadać po angielsku (Portugalczycy z tym tak średnio z tego co zauważyłam). Nie wiem czy miała jakies krwawienie czy coś, ciąża była wczesna bo nic nie było widać jeszcze. Ale właśnie takich sytuacji trochę bym się bała będąc daleko od kraju. My zrezygnowaliśmy z Norwegii - również finansowo- to dość droga wyprawa - a wolę to na wyprawkę przeznaczyć - i wybieramy się do Słowenii połazić trochę po górachKarmelkovaa, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Jagoda jeju bez przesady hihi ale dziękuję ;* co do podróżowania ja chyba przesadziłamw pierwszej ciaży tez :< zaszłam w ciążę na Majorce i wróciłam do Londynu po czym polecialiśmy na holiday do Pl do domu i tez 2 razy samolotem:/ ponoć ciśnienie kiepsko wpływa na początku ciaży też ale ile w tym prawdy nie wiem bo moja kuzynka np lata i nic sie jej nie działo
_Jagoda_ lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Jagoda jeju bez przesady hihi ale dziękuję ;* co do podróżowania ja chyba przesadziłamw pierwszej ciaży tez :< zaszłam w ciążę na Majorce i wróciłam do Londynu po czym polecialiśmy na holiday do Pl do domu i tez 2 razy samolotem:/ ponoć ciśnienie kiepsko wpływa na początku ciaży też ale ile w tym prawdy nie wiem bo moja kuzynka np lata i nic sie jej nie działo
My dziś idziemy na 30-tke kolezanki - tej co nas poznaławłaśnie kończę torta dla niej
Awczoran u dentysty gładko poszło, 20 min i ząb odbudowany, trochę się bałam, bo mój lekarz jest przeciwny nadużywaniu znieczulenia i tylko do kanałowki daje, a normalne borowanie - bez. Nigdy mnie nic nie bolało u niego i tak tez było tym razem.Mam się pojawić za 3 mies - ale mój lekarz mi załatwił w swojej klinice bezpłatna opiekę dentystyczna za free łącznie z plombami swiatloutwardzanymi wiec kolejny raz pójdę tam. -
W ciąży nie wolno się opalać tyle wiem ... no i plamy lubia się robić na twarzy od słońca np . ale kazdy robi jak uważa" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
A ja siedze i wyje. Kilka dni temu dzwonili z przychodzi (mieszkam w Anglii) ze wyniki cos odbiegaja od normy j mam wizyte 31.05 u lekarza ogolnego. Dwa dni pozniej zaproszenie na skan 1 czerwca a dzis wezwsnie do szpitala na 30 maja. Anglicy tak nie robia wiec wiem ze jest zle...Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!