Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet flower, fajna sukienka. Na pewno Ci ją dopasuja do brzuszka. One są przyzwyczajone, że do ostatnich chwil przed ślubem kobiety chudna lub tyja i ciągle trzeba coś zmieniać. A co to za salon?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 20:43
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Violet flower, fajna sukienka. Na pewno Ci ją dopasuja do brzuszka. One są przyzwyczajone, że do ostatnich chwil przed ślubem kobiety chudna lub tyja i ciągle trzeba coś zmieniać. A co to za salon?
-
Lotopałanka wrote:Violet Flower ten sam rocznik jesteśmy...
ja 31 w lipcu
ciekawe ile jeszcze tutaj dziewczyn z naszego rocznika
no jednak sporo przed '30:)
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
To ja taki wypierdek kurde
ale mam nadzieję że Wam to nie przeszkadza ;P
Ja jak oglądam nasz ślub, sesje to się rozplywam i zazdroszcze wszystkim przed ktorymi tak ważny cudowny dzień! Jest stres, ale w kościele gdy patrzy się na miłość swojego życia i składa się przysięgę małżeńska to całe otoczenie znika i liczycie się tylko Wy. Dla mnie to bylo magiczne! Popłynęłam normalnie ;PMarti83, futuremama, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Brakuje mi czasu żeby Was dokładnie nadrobić, poprawie się w przyszłym tygodniu
Byłam dzisiaj na paznokciach i czuję się dopieszczonamoja mama powiedziała dzisiaj do Narzeczonego, czy na pewno wie co robi skoro bierze sobie za żonę kogoś kto nawet pinezek nie umie wbić
zawsze tak źle na mnie mówi, jakbym nic nie potrafiła zrobić
strasznie mi przykro
Jutro nasz wielki dzień, trzymajcie kciuki żeby wszystko się nam udało tak jak chcemyziuta.w, Lotopałanka, Kai, Violet Flower, Martula78, Irminka1231, TaPaT, giovanedonore, Azzurra, Paula222, Malinowa_Czekolada, olciaa, bondzik007 lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Ziuta, dziękuję
Niestety, moja mama..tak mnie traktuje. Dla mojego rodzeństwa, które jest młodsze, jest całkiem inna. Na moje potknięcie liczy zawsze..normalnie już się do tego przyzwyczaiłam. Ale w takich chwilach to jednak boli.
Przepraszam Was, ale musiałam się komuś wygadać. Idę już spać, długi dzień przede mnąMalutka_94
-
Malutka, nie rozpamietuj żadnych przykrości, a tym bardziej z przeszłości. To Twój wielki dzień! Krok w przyszłość
. Życzę Ci pieknych slubnych wzruszen i wspaniałej weselnej zabawy, dużo sił i niech wszelkie ciążowe dolegliwości trzymają się dziś od Ciebie z daleka.
-
Malutka oby Wam dziś pogoda dopisała... A ten dzień był wyjątkowy taki jak sobie wynarzylas... To Wasz dzień... A przy okazji od razu życzę wszystkiego najlepszego na tej nowej wspólnej autostradzie życia dla Was i wielu lat razem pełnych miłości
-
Malutka życzę Ci aby ten dzisiejszy dzień był jednym z najpiękniejszych w Twoim życiu. Niech wszystko się uda tak jak sobie wymarzyłaś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 07:47
-
Tak myślę dziewczyny może żeby odciążyć trochę Paule może byśmy stworzyły dokument którego link byłby w pierwszym poście i każda z nas sama by edytowała kiedy ma wizytę itd informacje jakie chcemy podać??? Coś w formie tabeli... Pamiętam że jak byłam na lipcowkach coś takiego miałyśmy i się sprawdziło całkiem nie źle...
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Tak myślę dziewczyny może żeby odciążyć trochę Paule może byśmy stworzyły dokument którego link byłby w pierwszym poście i każda z nas sama by edytowała kiedy ma wizytę itd informacje jakie chcemy podać??? Coś w formie tabeli... Pamiętam że jak byłam na lipcowkach coś takiego miałyśmy i się sprawdziło całkiem nie źle...
jestem za
może to być nawet jakiś, Google docs, itp:)
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Agniecha, fajna historia. Jedyne, co mnie zdziwiło, to naprawdę musiałaś się tłumaczyć, że dziecko chcecie mieć po ślubie? A cóż w tym znowu dziwnego? Wiem, że teraz takie czasy, że nikogo nie dziwi już dziecko przed slubem, wspólne mieszkanie itp., ale czy w związku z tym kolejność slub - dziecko aż taka dziwna?
Miałam poprostu np taką sytuację, że moja przyjaciółka na kilka miesięcy przed ślubem zażartowała, że jak już ślub zaplanowany, to możemy pomału się zacząć starać
więc odpowiedziałam, że jeszcze na swoim własnym weselu chcę się napić
No i była też druga sytuacja. Nasz głupi znajomy jak dowiedział się, że bierzemy ślub, to wypalił z tekstem: "a co w ciąży jesteś?"nie chciałam chamsko odpowiadać, choć nie ukrywam, że mnie to pytanie zirytowało, więc powiedziałam to samo co koleżance
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Violet Flower wrote:karmelkovaa wow:D Hot Mama z Ciebie
super wyglądasz
To wstawię się i ja z dzisiejszych przymiarek z mikro brzuszkiem
Zaczynam nabierać wątpliwości czy jako ciężarnej będzie mi pasowała w lipcu tego typu sukienka...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7974f9e39489.jpga suknia prześliczna
napewno w razie co się delikatnie przerobi i będzie super
Violet Flower lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙