Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet śliczna jesteś i sukienka cudna ☺
Madlene super wieści
Karmelkova tak jak pisały dziewczyny super sexyśliczna ☺
Karmelkovaa, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Marti83 wrote:Violet śliczna jesteś i sukienka cudna ☺
Madlene super wieści
Karmelkova tak jak pisały dziewczyny super sexyśliczna ☺
Dziękuję ale do sexy to juz daleko hehe" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ooooo wy lobuziary! Takie piękne zdjęcia wrzucacie, a ja w dresie pod kołdra wpierdzielam żelki
Karmelkova, Violet wyglądacie PRZE PIE KNIE !Karmelkova - maz bedzie przeszczęśliwy w te urodziny
a VioletFlower w tej sukience wyglądasz obłędnie, idealnie do Ciebie pasuje. Faktycznie jedyne o co bym sie martwiła to, ze brzusio ja podniesie i skróci. Ale ja sie wiecznie o to martwię, bo mam sto metrów wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 19:51
Violet Flower, futuremama, giovanedonore, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Madlen poza oczywiście tym, ze cudnie słyszeć,ze wizyta sie udała to lekarze odradzali Włochy z powodu...? Lot? Często jeździ sie samochodem. Dlatego pytam
mieliśmy w planie jakieś wakacje, z samolotu zmieniły sie na samochód i ewentualnie Chorwację lub Albanię. Finalnie jednak wybierzemy raczej polskie morze. Będe sie czuła bezpieczniej jakoś
-
marrakech2708 wrote:Madlen poza oczywiście tym, ze cudnie słyszeć,ze wizyta sie udała to lekarze odradzali Włochy z powodu...? Lot? Często jeździ sie samochodem. Dlatego pytam
mieliśmy w planie jakieś wakacje, z samolotu zmieniły sie na samochód i ewentualnie Chorwację lub Albanię. Finalnie jednak wybierzemy raczej polskie morze. Będe sie czuła bezpieczniej jakoś
Najgorsze jest to że żaden ni epodał konkretnych powodów, ale pytałam o podróż samolotem. Jeden powiedział że nie można dlatego że w 1 trymestrze jest duże ryzyko poronienia, drugi że za duże ciśnienie a trzecia nie potrafiła uzasadnić.... także zero konkretów , ale wszyscy zgodnie mówili że w 2 trymestrze już można.
Co do podróży autem, to zależy jak znosisz ciąże, bo jednak taka dłuższa podróż może być męcząca.... -
Wow, no powiem Ci kochana, że Twój narzeczony chyba zemdleje na Twój widokwyglądasz obłędnie
ale fakt, że za dwa miesiące możesz już mieć śliczny brzuszek, więc to już zależy od Ciebie jak się będziesz czuła w takiej kreacji
Przypomniał mi się Nasz ślub, no po prostu było cudowniea i z sukienką mi się udało super, bo szybciutko ja sprzedałam i straciłam z tego co pamiętam tylko jakieś 200 zł.
Violet Flower lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dzięki Dziewczyny za miłe słowo :*
Nie mam już za bardzo czasu na szukanie i szycie nowej sukienki, ślub już 21 lipca.
Panie w salonie kazały się nie martwić - podobno nie z takimi rzeczami się zmagały i spokojnie można przerobić i dopasować. A lekarz twierdzi że brzuszek nie będzie jeszcze pokaźny, bo to będzie 18/19 tc. Czas pokaże -
Violet Flower wrote:Dzięki Dziewczyny za miłe słowo :*
Nie mam już za bardzo czasu na szukanie i szycie nowej sukienki, ślub już 21 lipca.
Panie w salonie kazały się nie martwić - podobno nie z takimi rzeczami się zmagały i spokojnie można przerobić i dopasować. A lekarz twierdzi że brzuszek nie będzie jeszcze pokaźny, bo to będzie 18/19 tc. Czas pokaże
Na pewno będzie śliczniea ślub będzie wspaniały, przepiękny
jeśli mogę zapytać w jakim jesteś wieku? Bo wyglądasz tak młodziutko, a widze też że masz już synka
-
Madlen_:) wrote:Najgorsze jest to że żaden ni epodał konkretnych powodów, ale pytałam o podróż samolotem. Jeden powiedział że nie można dlatego że w 1 trymestrze jest duże ryzyko poronienia, drugi że za duże ciśnienie a trzecia nie potrafiła uzasadnić.... także zero konkretów , ale wszyscy zgodnie mówili że w 2 trymestrze już można.
Co do podróży autem, to zależy jak znosisz ciąże, bo jednak taka dłuższa podróż może być męcząca....
Przyjaciółka jechała na Chorwację w 4/5 miesiącu, poza częstszymi pauzami na siku, mówiła ze nie było zlemnie aktualnie w aucie niesamowicie mdli na dłuższa metę, dłuższa czytaj po pol h...także ciezko przewidzieć co bedzie w wakacje, to tym bardziej nic teraz nie zaklepujemy. Teoretycznie w okresie kiedy chcemy wyjechać, byłby juz 2trym i mogłabym latać ale ja sie kurde boje.
Tu jednak zawsze lekarz polski/szpital pod ręka..nie wieeem cholerka -
Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj takie ujęcie udało się złapać..
Za tydzień prenatalne, ale wygląda na to, ze wszystko ok!
Dzidzia w 1,5 tygodnia zrobiła 2 i teraz jest już 1 dzień starsza niż z OM.
Violet Flower- śliczna sukienka i śliczna Ty.
My na wakacje nad Bałtyk. Przede wszystkim dlatego, że gdyby coś się działo to bezpieczniej czuję się u Polskich lekarzy.TaPaT, RudyTygrysek, Violet Flower, futuremama, bondzik007, Marti83, olciaa, Malutka_94, Dip88, agniecha2101, inaa, Angelika83, Paula222, Aguś 90 lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
marrakech2708 wrote:Przyjaciółka jechała na Chorwację w 4/5 miesiącu, poza częstszymi pauzami na siku, mówiła ze nie było zle
mnie aktualnie w aucie niesamowicie mdli na dłuższa metę, dłuższa czytaj po pol h...także ciezko przewidzieć co bedzie w wakacje, to tym bardziej nic teraz nie zaklepujemy. Teoretycznie w okresie kiedy chcemy wyjechać, byłby juz 2trym i mogłabym latać ale ja sie kurde boje.
Tu jednak zawsze lekarz polski/szpital pod ręka..nie wieeem cholerka
Marrakech ja w 2 trymestrze bym na pewno wybrała samolot... szybko wygodnie i bezpiecznie, samochodem bardziej się męczysz, dłuższa droga a np. Na autostradzie nie bardzo mozna się zatrzymać na postój...
Znam mnóstwo dziewczyn które leciały na wakacje w 2 trymestrze i było wszystko ok ! Także moim zdaniem samolot lepszyale musisz sama zdecydować
-
giovanedonore wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj takie ujęcie udało się złapać..
My na wakacje nad Bałtyk. Przede wszystkim dlatego, że gdyby coś się działo to bezpieczniej czuję się u Polskich lekarzy.
Ale ładne zdjęcie z USGi to nie prenatalnego
super, gratulacje :-* a ile dzidzia mierzy cm lub mm?
-
Karolcia27 wrote:Ale ładne zdjęcie z USG
i to nie prenatalnego
super, gratulacje :-* a ile dzidzia mierzy cm lub mm?
4,23 cmWielki mały człowiek. Co do zdjęcia dr sam sobie przełączył na 3d twierdząc, że zrobi mamusi trochę ujęć
RudyTygrysek, agniecha2101, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Karolcia27 wrote:Na pewno będzie ślicznie
a ślub będzie wspaniały, przepiękny
jeśli mogę zapytać w jakim jesteś wieku? Bo wyglądasz tak młodziutko, a widze też że masz już synka
wiec juz nie tej pierwszej młodości jestem
-
giovanedonore wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj takie ujęcie udało się złapać..
My na wakacje nad Bałtyk. Przede wszystkim dlatego, że gdyby coś się działo to bezpieczniej czuję się u Polskich lekarzy. -
Giovanedonore ooo rajuuu jakie cudne zdjęcie
piekne! Same dobre wiesci
aż sie łezka w oku kręci
Madlen, tak wiem ze ten 2 trymestr jest bezpieczny, ze szybciej i wygodniej...ale jakoś nie czuje sie pewnie pod względem zdrowotnym w obcym kraju, gdyby cos sie stało (nie twierdze, ze Pl daje 100% gwarancji ze pomogą, bo moze byc tak, ze i na końcu świata by nic nie wskórali) ale to daje mi takie poczucie bezpieczeństwa, pewniej czułabym sie chyba tu.
Nad morze tez mam kawałek, bo to dobre 7h w aucie. -
Giovanedore super wieści i zdjęcie
Dziewczyny cudnie wyglądacie, a Ty Violet już w ogóle wymiatasz z tą suknią
Karmelkovaa też bym się jeszcze raz wystroiła dla tego samego faceta
Ale obecnie przychylam się do dresów i wylegiwania pod kocem
Chociaż dziś poszłam po pracy z małym na spacer, na rowerku biegowym zasuwa jak szalony i ciężko nadążyć ale cóżMuszę coś z tym moim krążeniem zrobić. Jeszcze w środę z położną pogadam o tym.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość