Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:Witam i życzę miłego dnia.... Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...
Ja wczoraj byłam w szkole jazdy... I zaczynam trening hahaha... W piątek pierwszy raz siadam za kółko po 2,5 rocznej przerwie ciekawe ile czasu będę potrzebowała żeby móc podejść do egzaminu... Takze do piątku przejmuje się jazda a od piątku przejmuje się usg które mam we wtorek hehehe
Kciuki za egzamin ja sie okropnie stresowałam masakra" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Paula222 wrote:Witam się w pierwszym dniu II trymestru
Dziś zaczynamy 14 tydzień
Wczoraj wieczorem miałam wrażenie, już tak na 95 % ,że czułam małegoPrześlizgiwał się niczym rybki
Nie powiem, bo leżałam z ręką na brzuszku i się wsłuchiwałam w siebie
I z uśmiechem na twarzy poszłam spać.
Dziś wizyta u diabetologa, ciekawe co powie
Ja się nie mogę doczekac tego uczucia , ale , że pierwsza ciąża jako tako to chwile pewnie potrwaPaula222 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Kciuki za wizyty czekam na wieści
Co do serduszkowania u mnie nie było i nie będzie hehe ;p ale da sie życ
Idę robić pranko ale jakis leniwy dzień mam" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa, Paula222 plamienia (odpukać) póki co ustały. W nocy ze 20 razy wstawałam do WC z nerwów. Tylko podbrzusze mnie lekko pobolewa, takie niby rozciąganie.
Nie wiem mam nadzieję, że to efekt tego niedzielnegoi nic poważniejszego z tego nie będzie. A mój T ma teraz wyrzuty sumienia, że mnie namówił...
Le ze, łykam witaminy, magnez i nospę i może jakoś do jutra dotrwam.
Całe szczęście, że wizyta u gina już jutro, bo bym dziś poszła gdziekolwiek żeby sprawdzić czy wszystko ok. -
Lotopałanka wrote:Witam i życzę miłego dnia.... Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...
Ja wczoraj byłam w szkole jazdy... I zaczynam trening hahaha... W piątek pierwszy raz siadam za kółko po 2,5 rocznej przerwie ciekawe ile czasu będę potrzebowała żeby móc podejść do egzaminu... Takze do piątku przejmuje się jazda a od piątku przejmuje się usg które mam we wtorek hehehe
Ja zdałam za drugim razem. Pamiętam że egzaminatorowi zaczęłam tak dziękować i wogole że chyba aż mnie się przestraszył i byłam tak oszolomiona tym że jak wyszłam z auta to się rozplakalam a mój M rozłożył już z daleka ręce żeby mnie przytulić a ja przeszłam obok niego dosłownie 2 metry i nawet go niezauwazylam tylko szłam dalej przed siebie jakby zaslepionaubaw potem był po pachy bo jakby film mi się urwał z nerwów a w ciąży nie byłam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 zazdroszczę tych ruchów. Również pamiętam te pierwsze ruchy z pierwszej ciąży - takie niby muśnięcia skrzydełek motylka. Wtedy nie byłam pewna czy to to, więc mam nadzieję, że teraz (jeśli wszystko będzie jutro w porządku po wizycie) rozpoznam ruchy wcześniej
-
Violet doczytałam własnie póxniej , mysle ze to tylko szyjka była podrazniona
Dip hahaha jakbym siebie widziała po egzaminie leciałam w podskokach i z płaczem
Lotopałanka daj spokój na pewno nie będzie późnoTy to będziesz czuła w środku przez powłoki brzuszne a nie tłuszczyk przeciez
Paula ja mam 2 czerwca prenatalne25 maja wizytę i 9 czerwca wizytę
Dip88, Violet Flower lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:Karmelkovaa ja przy moim tłuszczu i wielkim brzuchu to ruchy poczuje chyba za stulecie...
-
Hej Piękne !
Witam Was o "poranku" bo sama nie wiem jak ale wstałam o... 11! Znaczy przebudziłam się o 8 jak mąż wychodził, uprasowałam koszulę, zrobiłam kanapki i generalnie źle się czułam, czułam że znowu będzie dzień pod znakiem mdłości. Ale chyba to przespałam bo jak na razie jest ok - zjadłam śniadanko, przyjęło się więc super
Niedługo lecę do Rossmana bo coś na rozstępy i jakieś inne pierdołki.
A potem mam w planach czytanie książki. Na zwolnieniu jestem od 9 maja i już nie wrócę.
Kiedy planujecie zacząć jakąś jogę w ciąży lub inne ćwiczenia dla przyszłych mam?
Buziaki, miłego dnia -
Mnie to wkurzają tacy nawiedzeni lekarze ;/. Kurde nawet jak Kobieta nie wymiotuje i czuje się w miarę dobrze to jak chce to i tak powinna iść na zwolnienie. To OSTATNIE chwile które możemy poświęcić tylko sobie.. Przygotować się do tak ważnej roli.. po prostu odpocząć ;/
-
MagicCherryCupcake wrote:Mnie to wkurzają tacy nawiedzeni lekarze ;/. Kurde nawet jak Kobieta nie wymiotuje i czuje się w miarę dobrze to jak chce to i tak powinna iść na zwolnienie. To OSTATNIE chwile które możemy poświęcić tylko sobie.. Przygotować się do tak ważnej roli.. po prostu odpocząć ;/
KTÓRY TAK ZROBI JA SIE PYTAM :o
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Ja się nie mogę doczekac tego uczucia , ale , że pierwsza ciąża jako tako to chwile pewnie potrwa
Ja w pierwszej poczułam w 17 tyg, w drugiej już w 13 i teraz podobnie:)
MagicCherryCupcake ja wczoraj zaliczyłam pierwszy spacer 20 min na orbitreku:)
Właśnie czekam w kolejce do diabetologia
..Karmelkovaa lubi tę wiadomość