Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blumchen30 wrote:Dziewczyny tak od czasu do czasu Was podczytuje ale nie dalabym rady regularnie brac udzial w dyskusji;) dzis zaczynam 12 tyg i również mam termin na sam początek grudnia.
Mam pytanie bo juz nie wiem co z tyn zrobic..od początku ciazy mam mega wzdecia, brzuch jakby to byl koniec4 miesiaca a na wadze ani grama nie przytylam. Po prostu brzuch mi wywala od wszyskiego. Teraz jak duphastonu praktycznie nie bioree jest duzo lepiej ale mimo wszystko czasem juz jak wstaje to czuje wzdety brzuch..macie na to jakies sposoby czy ten problem Was nie dotyczy? Troche mnie to krepuje bo jednak ciazowy brzuszek jest cudowny ale wzdety niekoniecznie pozadany;) -
Magdaa21 wrote:Dziewczyny, a ja się zastanawiam czy zmieniać suplement.. Biorę teraz pregna plus.
Wy zmieniacie?
Ja od początku biorę prenatal uno teraz zamieniam na duoa można też brać classic +dha bo to samo a troche taniej wyjdzie chyba
jedne z najbardziej polecanych suplementów obecnie
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Magdaa21 wrote:Dziewczyny, a ja się zastanawiam czy zmieniać suplement.. Biorę teraz pregna plus.
Wy zmieniacie?Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Futuremama, a czy od Twojej dzisiejszej rozmowy zależeć może awans lub podwyżka?wiem, że już o tym pisałaś co nieco ale przepraszam, wyleciało mi. Pamiętaj, że jako takiego obowiązku informowania pracodawcy nie masz. Ja bym się jeszcze wstrzymała w związku z tym-i pisze to JA która kilka dni temu powiedziała szefowi:-) ale u mnie sytuacja inna. Jak się później będą czepiać ( a nie sądzę, bo to by była dyskryminacja) to im powiesz, że to było wcześnie i jeszcze nie byłaś przekonana czy będzie ok. Masz prawo to zachować dla siebie. Niestety, ale może się okazać że ominie Cię jakaś premia(jakaolwiek, niekoniecznie kasa) ze względu na ciążę.
Mnie w pierwszej ciąży chcieli pozbawić możliwości wyjazdu na szkolenie, bo stwierdzili że pewnie w kwietniu nie pojadę bo w maju rodzę. Oczywiście zrobiłam zadymę i się wycofali, ale niestety przedsiębiorcy tak działają
Najpierw posłuchałam o podwyżce i kiedy awans a potem dowaliłam o ciąży
Normalnie rozmowa życiawszystko zajebiście mege mega mega, wszyscy chwalą, wszyscy zadowoleni ale na awans nieco za szybko i muszę się rozwijać więc zrealizować dodatkowe zadanie. Jak brak mi czasu to mi zapewnią. Teoretycznie powinnam mieć go za pół roku ale z racji świetnej roboty propozycja że teraz część podwyżki a druga część i awans od września.
I oczywiście co ja na to? Głowę spuściłam, buraka walnęłamLider tak na mnie patrzy a ja mu na to pod nosem, że jestem w ciąży w takim układzie żadnego awansu nie będzie bo choć planuję wtedy jeszcze pracować to ciężarnych się nie awansuje
On tak patrzy na mnie ze stoickim spokojem ale uśmiechem na twarzy, że on nie widzi przeciwwskazań
Stres mnie tak zżarł że to kino ogólnie
Ale wszystko na mega plus. Nie dam rady Was teraz nadrobić. Muszę ochłonąćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:04
Magdaa21, Violet Flower, ziuta.w, bondzik007, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Świetnie widzisz ! to tylko tak groźnie się wydawało
docenili Cię i super mało kto ma taką pracę
gratki
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Magdaa21 wrote:Daj znać proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:09
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Najpierw posłuchałam o podwyżce i kiedy awans a potem dowaliłam o ciąży
Normalnie rozmowa życiawszystko zajebiście mege mega mega, wszyscy chwalą, wszyscy zadowoleni ale na awans nieco za szybko i muszę się rozwijać więc zrealizować dodatkowe zadanie. Jak brak mi czasu to mi zapewnią. Teoretycznie powinnam mieć go za pół roku ale z racji świetnej roboty propozycja że teraz część podwyżki a druga część i awans od września.
I oczywiście co ja na to? Głowę spuściłam, buraka walnęłamLider tak na mnie patrzy a ja mu na to pod nosem, że jestem w ciąży w takim układzie żadnego awansu nie będzie bo choć planuję wtedy jeszcze pracować to ciężarnych się nie awansuje
On tak patrzy na mnie ze stoickim spokojem ale uśmiechem na twarzy, że on nie widzi przeciwwskazań
Ale wszystko na mega plus. Nie dam rady Was teraz nadrobić. Muszę ochłonąć -
Pregna na rynku też jest wysoko
z tego co ja zostałam poinformowana duużo lekarzy preferuje pregne mój lekarz też, nawet mam z tej firmy karte ciąży załozoną hehe, jeżdżą przedstawiciele po klinikach i przychodniach i szukają sobie tych co będą ich promować
ja jednak wybrałam prenatal
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet Flower wrote:Jasne, dam znać. Nawet byłam wczoraj u endokrynologa i pytała mnie Pani doktor co biorę w ciąży. I również powiedziała, że Pregna plus to bardzo dobry suplementy. Bo ma wszystko co najważniejsze w odpowiednich dawkach
-
Patka powodzenia
i reszta dziewczyn tez nie mogę się doczekac nowych fotek uwielbiam oglądac bobasy a te coraz większe
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
futuremama wrote:Najpierw posłuchałam o podwyżce i kiedy awans a potem dowaliłam o ciąży
Ale wszystko na mega plus. Nie dam rady Was teraz nadrobić. Muszę ochłonąć
O, temat dla mnie interesujący, bo też teraz walczę o podwyżkę. Dziś miałam krótką rozmowę o premii i podwyżce takiej standardowej grupowej, którą ponoć dostałam w wyższej kwocie niż inni, jestem w stanie w to uwierzyć, bo rzeczywiście więcej niż co roku. Ale ja chcę coś bardziej konkretnie i do rozmowy mamy powrócić w czerwcu... A ja w czerwcu chciałam powiedzieć o ciąży i też jestem ciekawa jak to się potoczy.
-
Karmelkovaa wrote:Spróbuj zadziałać espumisanem mojej koleżance pomagał w ciąży
-
Patka kciuki za wizytę!
Karmelkovaa ja też lubię oglądać te zdjęcia z wizyt kiedy widać coraz więcej szczegółówsama nie mogę się doczekać mojej jutrzejszej wizyty. Na ostatniej trzy tygodnie temu dzidziuś miał 3mm więc nie było w sumie nic widać
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Patka kciuki za wizytę!
Karmelkovaa ja też lubię oglądać te zdjęcia z wizyt kiedy widać coraz więcej szczegółówsama nie mogę się doczekać mojej jutrzejszej wizyty. Na ostatniej trzy tygodnie temu dzidziuś miał 3mm więc nie było w sumie nic widać
Violet to teraz już będzie widać wszystko ładnie)
Violet Flower lubi tę wiadomość