Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Violet to teraz już będzie widać wszystko ładnie
)
żeby tylko wszystko było dobrze. Ta akcja z plamieniem mocno mnie zaniepokoila
-
futuremama wrote:Najpierw posłuchałam o podwyżce i kiedy awans a potem dowaliłam o ciąży
Normalnie rozmowa życiawszystko zajebiście mege mega mega, wszyscy chwalą, wszyscy zadowoleni ale na awans nieco za szybko i muszę się rozwijać więc zrealizować dodatkowe zadanie. Jak brak mi czasu to mi zapewnią. Teoretycznie powinnam mieć go za pół roku ale z racji świetnej roboty propozycja że teraz część podwyżki a druga część i awans od września.
I oczywiście co ja na to? Głowę spuściłam, buraka walnęłamLider tak na mnie patrzy a ja mu na to pod nosem, że jestem w ciąży w takim układzie żadnego awansu nie będzie bo choć planuję wtedy jeszcze pracować to ciężarnych się nie awansuje
On tak patrzy na mnie ze stoickim spokojem ale uśmiechem na twarzy, że on nie widzi przeciwwskazań
Stres mnie tak zżarł że to kino ogólnie
Ale wszystko na mega plus. Nie dam rady Was teraz nadrobić. Muszę ochłonąćno i super.
-
Magdaa21 wrote:Na necie jest szał teraz na prenatal duo. Dlatego się zastanawiam. Ale nie wiem, lekarz mi powiedział że jak chce mogę zmienić ale nie muszę. To już nie wiem:p
-
Azzura czekamy na wieści ale jestem przekonana że wszystko ok.
Violet Flower ja też po wczorajszym serduszkowaniu rano plamienie. Masakra Jak u Ciebie sytuacja? Ja jutro zaplanowana wizyta. Boję się ale wiem że plamienia nie są rzadkim zjawiskiem2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Ja Was podziwiam za te sexy i troche zazdroszcze , ja się boję okropnie , nawet mi nie wolno ale to swoją drogą ... bałabym się , że coś sie stanie przez skurcze macicy
ale ja juz jestem zeshizowana to wiecie hahaha
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Martula78 wrote:Azzura czekamy na wieści ale jestem przekonana że wszystko ok.
Violet Flower ja też po wczorajszym serduszkowaniu rano plamienie. Masakra Jak u Ciebie sytuacja? Ja jutro zaplanowana wizyta. Boję się ale wiem że plamienia nie są rzadkim zjawiskiem -
Jesli chodzi o serduszkowanie to ja nie tyle co sie boje co nie mam ochoty przez te ciagle mdlosci.a zmuszac sie nie bede.tak wiec u nas post he he.malenstwo moje lubi tam w brzuchu urzedowac widac wieczorem i w nocy oraz nad ranem.wtedy czuje ruchy.jutro mam usg prenatalne i stresik oczywiscie jest.szczegolnie ze wzgledu na moj wiektrzymam kciuki za was i wasze wizyty.milego wieczorku wam zycze.
Lotopałanka, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Ja Was podziwiam za te sexy i troche zazdroszcze , ja się boję okropnie , nawet mi nie wolno ale to swoją drogą ... bałabym się , że coś sie stanie przez skurcze macicy
ale ja juz jestem zeshizowana to wiecie hahaha
-
Violet pewnie gdybym miała inna przeszłosc to bym chciała bo ja z tych co zawsze wszedzie hehe jak to sie mówi xD ale teraz juz przyzwyczaiłam sie i mysle o maluszku" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Heh... Widzę temat serduszkowania... Ja mam cały czas obawy dlatego rzadko się decydujemy na serduszkowanie....ostatnio poronienie w październiku zaczęło mi się jeszcze w trakcie serduszkowania stąd mój lęk z tym związany...
-
Byłam u diabetologa, pierwsze co to ochrzan dostałam, za to, że po urodzeniu Jasia nie poszłam na krzywą cukrową i na wizytę miesiąc po porodzie...
Oczywiście lekarz z uśmiechem to mówił, bo super jest bardzo go sympatyczny gość
Dostałam nowy glukometr, paski, zważył mnie. No i dietka jak w poprzedniej ciąży. W szoku był , że noszę 3 syna pod serduszkiem hehe
Kciuki za wizyty czekamy na wieści
futuremama, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Super Paula...a teraz jakoś mierzylas sobie cukry.???
Ech ja póki co miałam w ciągu tygodnia diety raz przekroczony cukier po śniadaniu raz po obiedzie i raz po kolacji ale niestety na czczo tylko 2 razy w normie...Paula222 lubi tę wiadomość