Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko - ja przysięgam , że dzisiaj wszystkich pozabijam. Taki mam okropny humor. Jestem nerwowa jak pies. Klientka mnie wyprowadziła z równowagi i ch*j ... po dniu. Najgorsze, że nikt mnie nie rozumie .. dla wszystkich mam być tą zawsze uśmiechniętą , tryskającą optymizmem i energią Karoliną. Nie jest tak i nie bedzie... ja pierdole musze poszukać kogoś na moje zastępstwo bo zwariuje
-
Karolcia - fajnie że masz takiego gina
Ja nie mam swojego gina bo leczyłam się w klinice niepłodności w Warszawie. A wolę jednak gina który pracuje w szpitalu, niby mam tu taką babkę, chodzę do niej czasami. Ale wg mnie jest niedokładna bo np mojej koleżance przez całą ciąże nie zalecała takich badań jak np tsh.
Inaa - współczuje :*
Ja dziś byłam u lekarza rodzinnego i wzięłam tygodniowe zwolnienie. Pracuje w markecie a po moich przejściach za bardzo się boję. Wczoraj się nadźwigałam a wieczorem brzuch bolał.
Dziś powtarzałam betę, wynik jutro rano. Ale zrobiłam też test i już nie ma bladziochów tylko soczyste dwie kreski mam nadzieje że będzie dobrze! W końcu do 3 razy sztukaLotopałanka, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
O matko przespałam 2 godziny takiego pięknego dnia ...
Lilly_Ana pewnie Już dopisałam
Karolcia27 u mnie też piękna pogoda Ooo to rzeczywiście przypływ energii
Masz na którą godzinę wizyta ??? Trzymam kciuki !
Lotopałanka oby szybko Ci zleciało i żebyś już mogła odetchnąć i się cieszyć tą ciążą :*
futuremama ooo to sporo czekania przed Toba
ASylvia na którą masz?
Inaa współczuję kurcze takiego nastroju...
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:agniecha mnie boli,,, Ale już jakby mniej jak wcześniej... Za to piersi zaczęły rwać dość boleśnie no i te mdłości
Madzikj super beta
giovanedonore kciuki za wyniki bety i za wizytę ! Daj znać koniecznie po
Miałam jednak trochę załatwiania. Dopiero wróciłam do domu. Jakieś kiepskie samopoczucie mnie dopadło, takie otumanienie ... Hmm ...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Inaa witaj w klubie... Też jakoś takiego lenia mam aż mi głupio...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Masz też myślałam o wcześniejszym usg... Ale wytrzymam chyba do wtorku... Choć po głowie ciągle mi chodzi ciąża pozamaciczna, że to wszystko za piękne by było możliwe... Przez te głupie myśli tak jak pisałam aż dziś bałam się zrobić jeszcze raz zwykły test.... Ale trochę uspokoił mnie ponowny widok 2 kresek i jeszcze testowa ciemniejsza od kontrolnej... Wiem że to nic nie znaczy jeszcze ale cóż.... Zostaje mi czekać to jeszcze tylko kilka dni albo aż kilka dni
Lotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
Bylam u drugiego gin. usg byl zarodek i serduszko. Bilo wolno i musi przyspieszyc nast. wizyta za 10 dni. aaa i dostalam l4 bez problemu na te migreny i leki ochronne wrazie migreny i przyjecia na nia lekow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 16:03
agniecha2101, inaa, Lotopałanka, joasia8966 lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj pogoda bezndziejna. Zimno wieje i od czasu do czasu pada deszcz chociaż teraz się pomału cos zaczyna wypogadzać. Nic mi się dzisiaj nie chce. Ja też mam lekkiego lenia. Od poniedziałku zaczynam chodzić do szkoły językowej. Przynajmniej mi czas szybciej zleci. Będe chodziła tak długo ile dam rade. Nawet do samego porodu. Byle tylko samopoczucie w ciąży dopisało
-
jeszcze raz :
mkgk gratuluję serduszka Super, że dostałaś l4 bez problemu Teraz możesz spokojnie leżeć i odpoczywać, no i czekać na kolejną wizytę
joasia to sporo krócej spała... ALe może za to pójdzie szybciej spać?
mindusia u mnie dziś o dziwno ładna pogoda. Współczuję deszczu bo mam go już serdecznie dość ostatnio...
Madzikj hehee widzę, że nie tylko ja mam spust do spania w dzień
Ja jeszcze nie robiłam testu płytkowego, w sumie powiem wam, że nigdy nie widziałam jeszcze II... Może kupię sobie, bo już pewnie nie będę miała okazji zobaczyć
Ładna pogoda, chyba wyjdę na dwór. Małżon mnie trochę wnerwia może ochłonę hehe -
TaPaT wrote:Takiej myśli musimy być wszystkie! Karolcia i jak tam wyniki z tych bet?
A nie poszłam w końcu, bo stwierdziłam, że jednak chyba jestem przewrażliwiona i daje już sobie spokój, pierwsza beta była 28, na następny dzień 63, a za 4 dni 470, więc już więcej nie idę! Poza tym zaniedługo, przez te wszystkie badania, testy, suplementy, leki i lekarzy czeka mnie bankructwo! Heh
Ale za to umyłam auto, wysprzątalam dom, miałam jeszcze gości a na obiad zjadłam sardynki z ogórasami kiszonymi:P mojego małża nie ma, miałam pierogi z truskawkami, ale bleee, ale za to ogóreczki mniam, mniam:) strasznie mnie ciągnie do kwaśnego:P a Wy macie jakieś zachcianki już?TaPaT lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G