Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... moja beta ponad 2500, pęcherzyka nie widać dziś szykuje się na szpital. Wczoraj byłam skonsultować się z innym lekarzem. Moje maleństwo zagnieździło się nie tam gdzie powinno jestem załamana...
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018 -
aula89 wrote:Dziewczyny... moja beta ponad 2500, pęcherzyka nie widać dziś szykuje się na szpital. Wczoraj byłam skonsultować się z innym lekarzem. Moje maleństwo zagnieździło się nie tam gdzie powinno jestem załamana...
-
aula89 wrote:Dziewczyny... moja beta ponad 2500, pęcherzyka nie widać dziś szykuje się na szpital. Wczoraj byłam skonsultować się z innym lekarzem. Moje maleństwo zagnieździło się nie tam gdzie powinno jestem załamana...
Anula biedna :* Współczuję strasznie Kochana aż dreszczy dostałam jejku okropnie współczuję i tulę...Jedyne co mogę Ci życzyć do dużo dużo siły 2 razy przez to przechodziłam Współczuję Kochana :* Dawaj znać co i jak mam nadzieję, że skończy się na podaniu leku :*
Takie wieści z rana... Eeeh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 06:07
-
Aula89 nie wiem co napisać nawet bardzo mi przykro, czy to już pewne? Trzymaj się :-*
Masz zadzwoń do swojego gina, może masz niski progesteron, badalaś w ciąży? I potrzebujesz dupka albo luteiny.Nie martw się na zapas :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Masz wrote:Dziewczyny ja na wczorajszym usg zobaczyłam pęcherzyk i 3 mm zarodek ale dzisiaj od rana mam brązowe plamienia
Ja bym na Twoim miejscu dzwoniła od razu do gina. Dla jednych takie plamienie moze być normalne ale dla innych nie. Jedz i to sprawdzić. Nie czekaj!
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Witam
O jej cóż za wieści z rana... Aula89 tak mi przykro... To już pewne? Tule Cię mocno i życzę dużo siły... Nie poddawaj się...
Masz skontaktuj się ze swoim ginekologiem lub jedź na IP jak wolisz... Lepiej dmuchać na zimne.... -
Masz tak jak piszą dziewczyny, ja bym od razu zadzwoniła poradzić się lekarza. To jest bądź co bądź wczesna ciaża, warto dmuchać na zimne...
U mnie dziś średni nastrój od rana. Bardzo martwię się o Aule wiem co przeżywa i dość mocno się przejęłam
Odwiozłam dzieci, jeszcze mój młodszy synek nie dawno zmienił grupę w żłobku na starszą i codziennie płacze jak go oddaje Nie wiem co jest, mam nadzieję, że Panie są w porządku tam. Jak tak będzie to go zabiorę ze żłobka i będzie siedział ze mną w domu hehhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 11:30
-
Dzwoniłam do swojego gina. Powiedział, ze póki nie boli i nie krwawię mam się jeszcze wstrzymać. Jutro powtórzyć betę i jak wszystko będzie ok to w poniedziałek na wizytę. W przypadku bólu zgłosić się na IP. Biorę od początku duphaston 2x1. Dziękuje Wam wszystkim! Jesteście kochane!
Ps. Chyba jestem już przygotowana na najgorszy scenariusz, nie łudzę się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 08:26
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018 -
mindusia87 wrote:Irminka ja też byłam i w sumie wciąż jestem wielką fanką Kelly Family. To był zespół mojej młodości. Tutaj niektóre piszecie dziewczyny, że macie zachcianki juz w ciąży na słone, slodkie albo kwaśne a ja poki co nie mam jakiś typowych zachcianek. Chyba, że to jeszcze nie ten etap ciąży. No nie wiem. Nie ciągnie mnie póki co ani do kapusty ani do śledzi ani do korniszonów.Nic z tych rzeczy👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
aula89 wrote:Dziewczyny... moja beta ponad 2500, pęcherzyka nie widać dziś szykuje się na szpital. Wczoraj byłam skonsultować się z innym lekarzem. Moje maleństwo zagnieździło się nie tam gdzie powinno jestem załamana...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Masz wrote:Dziewczyny ja na wczorajszym usg zobaczyłam pęcherzyk i 3 mm zarodek ale dzisiaj od rana mam brązowe plamienia👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pęcherzyk widać dopiero przy becie 2000 wiec może aula w poniedziałek już go zobaczą, jak nie boli to też bym się wstrzymała. Trzymam kciuki !
Ja jade pobrać krew na wszystkie badania I trymestru i tsh bo mam dziś wizytę u endo.
Humor dobry więc .... energia TEŻ JEST SUPI !!!!!!!!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
inaa w końcu dobry nastrój hihihi
Aula mój gin twierdzi, że powinno być widać przy becie 1500. Ale on ma super sprzęt . Jesteś pewna, że ten u którego byłaś ma dobrej jakości ? W ciąży z pierwszym synkiem byłam u gina do którego miałam najbliżej - byłam już po 1 pozamacicznej i bardzo się bałam powtórki. On mi zrobił usg, szukał szukał... I nic nie znalazł! Nie wiem jaka beta była, ale na pewno spora bo - mąż mnie namówił, żebym poszła na wizytę prywatną do ginka do którego chodzę do tej pory. Ten sam dzień ! A inny sprzęt i lekarz U niego moim oczom ukazał się nie dość, że pęcherzyk, zarodek to i serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 11:31
aula89 lubi tę wiadomość