Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aula89 wrote:Dziewczyny... moja beta ponad 2500, pęcherzyka nie widać dziś szykuje się na szpital. Wczoraj byłam skonsultować się z innym lekarzem. Moje maleństwo zagnieździło się nie tam gdzie powinno jestem załamana...
Paula222, Lotopałanka, aula89, agniecha2101 lubią tę wiadomość
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Mam koleżankę co miala pierwsza ciaze pozamaciczna. Zaszla w druga, nie bylo widac pęcherzyka i odrazu ja do szpitala, ale tam na szczescie trafila na rozsadnego lekarza ktory ja polozyl na oddział i kazal czekac (poki nie ma bólu nic nie robic).
Kilka dni pozniej wyszla z pieknym zarodkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 10:53
Paula222, aula89, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Inaa - mam nadzieje że będzie tak jak mówisz i do 3 razy sztuka
Paula dzięki za dopisanie
Mkgk - gratuluję serduszka
Ja też już na l4, od wczoraj. Tylko na takim zwykłym, od rodzinnego. Niestety pracuje w markecie i trzeba tam dużo dźwigać. A nie wyobrażam sobie po mojej historii dźwigać i się męczyć.
Paula - pięknie, u nas też wczoraj tak pięknie zachodziło ale nie miałam przy sobie aparatu. ALe dziś będę czekać na zachód
Karolcia też chciałam jechać na koncert Eda ale chyba odpuścimy
Aula - bardzo mi przykro że tak się stało. Trzymaj się jakoś, tulę mocno :* a może jest jeszcze szansa? Może słaby sprzęt i nie widać jeszcze?
Masz - podobno po usg mogą być takie plamienia... ale lepiej zapytaj lekarza
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Ja dziś odebrałam wynik bety
Wtorkowa - 42,1
Czwartkowa - 161
Belly pokazuj przyrost 283 %
Oby to się nie skończyłoaula89, Lotopałanka, Paula222, asylia, agniecha2101, Irminka1231, inaa, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Paula222 wrote:inaa w końcu dobry nastrój hihihi
Anula mój gin twierdzi, że powinno być widać przy becie 1500. Ale on ma super sprzęt . Jesteś pewna, że ten u którego byłaś ma dobrej jakości ? W ciąży z pierwszym synkiem byłam u gina do którego miałam najbliżej - byłam już po 1 pozamacicznej i bardzo się bałam powtórki. On mi zrobił usg, szukał szukał... I nic nie znalazł! Nie wiem jaka beta była, ale na pewno spora bo - mąż mnie namówił, żebym poszła na wizytę prywatną do ginka do którego chodzę do tej pory. Ten sam dzień ! A inny sprzęt i lekarz U niego moim oczom ukazał się nie dość, że pęcherzyk, zarodek to i serduszko!
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018 -
aula byłaś przed wczoraj i nic nie widział ? A ta beta 2 tyś to z kiedy ? No i masz jakieś bóle/plamienia?
Lily_Ana pięknie rośnie No w marketach sporo dźwigania, więc bardzo dobrze zrobiłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 11:29
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:aula byłaś przed wczoraj i nic nie widział ? A ta beta 2 tyś to z kiedy ? No i masz jakieś bóle/plamienia?
Lily_Ana pięknie rośnie No w marketach sporo dźwigania, więc bardzo dobrze zrobiłaś
Może przez duphaston nie plamie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 11:55
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018 -
to trzymam kciuki Kochana :* Mnie w pozamacicznej bardzo bolała jedna strona, aż się zginałam wpół i nie dawałam rady wytrzymać ...I to było 42 dnia cyklu jak trafiłam na stół operacyjny, jajowód już był pęknięty. Przy drugiej pozamacicznej nie wiem, ale dostałam krwawienia byłam pewna , że to okres, ale coś długo ten ,, okres '' trwał poszłam na betę a tam 1500. A jak Tobie nic nie jest to jest nadzieja :*
aula89, Lotopałanka lubią tę wiadomość
-
aula89 wrote:Byłam wczoraj i noc noe widział. Beta również z dnia wczorajszego z godziny 7:30. Nie boli mnie nic, nie plamie. Jakby nie bolące piersi i brak okresu nie wiedziałabym ze w ogóle coś się u mnie dzieje.
Może przez duphaston nie plamie?
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i modlę się, żeby wszystko było dobrze :-* wiem, że to tak łatwo mówić, jak się t tego nie przeżywa, ale staraj się choć trochę myśleć pozytywnie :-* może to jeszcze jakoś wszystko się dobrze skończy:-*
Asylia to znaczy, że wszystko ok:-) możesz powtórzyć za 48h czy przyrasta, poza tym niewiadomo kiedy fasolką sie zagnieździła ja pierwszy raz, w 13dpo miałam 28, na następny dzień 65, a cztery dni później 471 i już nie badam.
Wczoraj Wam mówiłam, że tak super się czuje, ale dzisiaj za to okropnie jestem padnięta, drażnią mnie wszystkie zapachy, jedno z dzieci w klasie przyniosło jakaś sałatkę bulgur, taka sklepowa, to myślałam że padnę miałam iść do koleżanki na urodziny, ale nie wiem jak to się dzisiaj skończy...bleeee:-(aula89 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ja na razie siedzę w poczekalni, ale do rodzinnego lekarza i same stare babcie, aż od tego babciowego zapachu mnie mdli... dziewczyny a jakie badania robi się na początku ciąży? Czy jak robiłam toksoplazmozę i cytomegalia z 3 miesiące chyba, to teraz i tak muszę powtorzyc?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
asylia wrote:To właśnie miał być sprawdzian przyrostu. Pierwszą miałam 52 - robiłam tydzień temu.
Według kalkulatorów przyrost w normie.
Zastanawiam się czy robić jeszcze, czy czekać (nie)spokojnie na wizytę u gina.
Ja mam to samo, kusiło mnie,żeby jeszcze wczoraj jechać, ale tak sobie pomyślałam, że i tak, i tak, niestety gdyby nie daj Boże coś się działo, to my już nie mamy na to zbytnio wpływu...nie mam zdanych plamien ani nic, więc czekam też (nie) spokojnie na wizytę, mam w poniedziałek i to będzie 5 + 5.asylia lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki