Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha mnie boli,,, Ale już jakby mniej jak wcześniej... Za to piersi zaczęły rwać dość boleśnie no i te mdłości
Madzikj super beta
giovanedonore kciuki za wyniki bety i za wizytę ! Daj znać koniecznie po
Miałam jednak trochę załatwiania. Dopiero wróciłam do domu. Jakieś kiepskie samopoczucie mnie dopadło, takie otumanienie ... Hmm ... -
agniecha2101 wrote:Dziewczyny a czy Was czasem nadal brzuch pobolewa tak podobnie jak na @?
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj jakis meeeeega przyplyw energii.
Jak wczoraj mialam zwałkę prakrtcznie caly dzien to dzisiaj mogę gory przenosic - w pracy do tej godziny to chyba zrobilam wiecej niz wczoraj caly dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 11:00
-
Hej moje drogie mamuśki grudniowe u mnie piękne słoneczko, więc energii też mam jakiś taki dobry przypływ, więc postanowiłam wysprzątać auto jak wrócę z pracy popoludniu chociaż dzisiaj miałam na 7 i rano zasypiałam na stojaco, to teraz jest okej miałam co prawda jechać na Bete, po raz czwarty ale jednak wybilam to sobie z głowy, bo chyba nie ma sensu tak latać co chwilę ... dzisiaj mam wolną chatę, bo małż pojechał na delegacje i został mi tylko pies na pocieszenie heh
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Masz też myślałam o wcześniejszym usg... Ale wytrzymam chyba do wtorku... Choć po głowie ciągle mi chodzi ciąża pozamaciczna, że to wszystko za piękne by było możliwe... Przez te głupie myśli tak jak pisałam aż dziś bałam się zrobić jeszcze raz zwykły test.... Ale trochę uspokoił mnie ponowny widok 2 kresek i jeszcze testowa ciemniejsza od kontrolnej... Wiem że to nic nie znaczy jeszcze ale cóż.... Zostaje mi czekać to jeszcze tylko kilka dni albo aż kilka dni
-
Masz wrote:Ja przed chwila zapisałam sie na usg na dzisiaj... miałam jakies złe sny i spanikowałam ze mam czekać jesCze 2 tygodnie a tam nie wiadomo co sie dzieje. To bedzie dopiero 5 t 5 d wiec nie wiem czy to ma jakikolwiek sens
Wydaje mi się, że będzie widać tylko pęcherzyk. Ja mam wizytę w poniedziałek, to tez będzie mój 5tyd 5 d, idę na wymaz bakteriologiczny, ale gin powiedział że zrobi mi przy okazji USG. Wczoraj też byłam,ale w zupełnie innej sprawie i też mi zrobił i ledwo, ledwo widział pęcherzyk, ale staram się tym nie stresować, bo niestety na pewnie rzeczy nie mamy już wpływu ale nie możemy się stresować, ani dobierać sobie do głowy, bo to jest najgorsze :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 12:00
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualnyHej. Ja też postanowilam ze mimo wczesnej ciąży pójdę do gina. A co tam. Szkoda mi troche kasy ale wolę coś wiedziec niż nic.
Lotopałanka strach jest wiekszy bo wiedza przyszla ja też pierwszej się nie stresowalam aż tak. Na usg bylam wczesnie bo w 5tc pozniej dopiero w 9tc ( może mały stres byl) ale nie nyslalam o tym ze jak pusty pęcherzyk to zle. Żadnej bety nie robilam. Bez mysli czy serduszko jest czy nie. Było oczywiste ze będzie dobrze. Jedynie pod koniec swirowalam jak się oczytalam o tym żeby kontrolowac ruchy dziecka