Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aulo, skoro lekarz uspokaja, to się tego trzymaj. Moja ginka, nim mnie zbadala, powiedziala: "może coś już będzie widać, jak będziemy miały szczęście". Czyli to niekoniecznie takie oczywiste, że się na tym etapie pecherzyk zobaczy.
Paulo, ginka wyliczyla mi jednak tp na 2 grudnia. Zmienisz mi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:02
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
aula89 wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. U mnie nie widać pęcherzyka Lekarz uspokajał mnie ze ciąża jest widocznie dużo młodsza. Mam wykonać betę i przyjść za tydzień. Bardzo się martwię...
Trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak się okazało.aula89 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Paula gratki widze ze mamy teraz na odwrót dzień różnicy hehe ja wg usg 6t+2d ty 6t_1d .. już się chwalę moim dzieciem... jesteśmy z mężem przeszczęśliwi- oby to szczęscie trwało i trwało bo wizyte mam dopiero 30 kwietnia w 11 tyg.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeda60c45da9.jpg
Piękności piękności piękności ( hah matka wariatka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:46
Irminka1231, joasia8966, Paula222, futuremama, Lotopałanka, Mamusia_Ksawusia, Kai, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
miazmija wrote:Cześć. Zaryzykuję że też będę grudniowa mamusia.
Wg aplikacji to już 6 tydzień. Byłam u lekarza pęcherzyka brak.
Beta: (nie pamiętam już tak dokładnie)
27.03 - 160
30.03 - 360
04.04 - 960
Podobno przyrost nie jest "satysfakcjonujacy". Trzymajcie kciuki kolejną wizyta w przyszłym tyg. Oby był już pęcherzyk z pikajacym zarodkiem. A wszystkim tym które są już po badaniach bardzo gratuluję, cieszę się i trzymam za Was kciuki.
Trzymam mocno kciuki :-* nic się nie martw, bo stres jest tutaj najmniej wskazany :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa Nie wiecie nawet, jaka jestem szczęśliwa , że okazało mi się maleństwo i to w dodatku z serduszkiem Już jestem spokojna. Teraz jakoś muszę przeżyć te 3 tyg do następnej
ASylvia co Ci szkodzi podjechać, tym bardziej , że te problemy z witaminami masz ... Idź a lekarz już będzie wiedział co robić
Irminka1231 zmienione
Szczesliwa88 witamy !!! To pewnie było za wcześnie. Kiedy kolejna wizyta ?
Lotopałanka za tydzień ja będę zazdrościć Tobie wizyty
miazmija witamy !!! A sprawdzałaś przyrost na kalkulatorze B-Hcg na belly ?
aula89 hmm kurcze, może lekarz ma nie najlepszy sprzęt ? Od tego też wiele zależy ... Powtórz betę i trzymam mocno kciuki za następną wizytę :*
Kai zmienione
Inaa ja mam wizytę 27 kwietnia, więc podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:58
-
Lilly_Ana wrote:Karolcia zaakceptowałam
Dziękuję Ci i zaraz napisze na priv :-* i trzymam kciuki :-* ja dzisiaj umówiłam się z moim ginem w szpitalu, bo chciałam z nim porozmawiać na temat moich mutacji i ewentualnych zastrzyków z clexane, ale zaproponował mi USG, widział malutki pęcherzyk, ale też ledwo, ledwo, ale nie stresuje się tym zbytnio,bo to jeszcze wcześnie, ale umówiłam się z nim na poniedziałek na wymaz bakteriologiczny, powiedział że też mi wtedy zrobi podgląd na USG w ogole strasznie fajnego mam tego gina jest luzacki, konkretny i na wizytach jest świetna atmosferaPaula222, inaa, TaPaT lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
inaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeda60c45da9.jpg
Piękności piękności piękności ( hah matka wariatka)inaa lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Paula mam nadzieję że zobaczę to co Ty choć moje czarne myśli od wczoraj są coraz większe nie wiem czemu aż mąż widzi że coś nie tak i się przejmuje
Też tak miałam ! To hormony ! Staraj się jak najmniej ,, myśleć '' -
Nie da sie nie myslec, ja nadal bede rozwaznie do tego podchodzicbo moje ostatnie dziecie tez pokazalo serduszko a potem nieroslo i serduszko padlo wiec... 30kwietnia jak bedzie ok to sie zaczne cieszyc
asylia lubi tę wiadomość