Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Ja na szczęście cześć mogę zamrozić
Bez urazy, ale dla mnie kupcze ciasta, to nie ciasta ale rozumiem jak ktoś nie ma wyjścia, albo nie nawidzi piec
Nie ma widzę i nie umiem piec wolę kąbinowac różne makarony, zapiekanki itpagniecha2101 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Wow same superowe wieści przynosicie. Jeszcze raz gratulacje. A za te które wizytę mają przed sobą mocno ściskam kciuki. Ja dopiero najwcześniej za 2 tyg wybiorę się na wizytę kontrolną. Będę musiała jechać do Niemiec bo w Danii pierwsze usg robią kobiecie dopiero w 12tc. Takie tu mają głupie zasady. A ja wolę wcześniej wiedzieć czy jest wszystko ok
agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Chciałabym do Was dołączyć. Na razie z doskoku bo jestem po przejsciach i boje się ze ta ciąża zakonczy sie tak samo jak poprzednia.
Test w poniedziałek pozytywny, beta z wczoraj 42Lotopałanka, Kai, Mamusia_Ksawusia, futuremama, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Cześć
Chciałabym do Was dołączyć. Na razie z doskoku bo jestem po przejsciach i boje się ze ta ciąża zakonczy sie tak samo jak poprzednia.
Test w poniedziałek pozytywny, beta z wczoraj 42
Po cichutku gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :-* wysłałam Ci kochana zaproszenie, bo chciałam się zapytać o mutacje :-*
Super wieści dzisiaj, gratuluję dziewczyny:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Melduję się i ja po wizycie Więc jest piękne maleństwo ze ślicznie pikającym serduszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f10528f66bf.jpg
Termin zmieniony na 27 listopadIrminka1231, futuremama, Mamusia_Ksawusia, aula89, mkgk, Kai, Madzikj, Lotopałanka, TaPaT, joasia8966, inaa lubią tę wiadomość
-
Kai super , ja tydzień temu też widziałam sam pęcherzyk a było 5 dz + 6 dni Super Kochana !!!
Irminka super wieści !!! Wg wizyty dziś udane widzę
Lilly_Ana witamy !!! Super beta Będziesz powtarzać ?
futuremama mam nadzieję że uda Ci się umówić do końca kwietnia
Ja nast wizyta 26 kwiecień 15:20Irminka1231, futuremama, Kai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści. Trzymam kciu za każdą która jest przed wizyta.
Ja dziś wróciłam do pracy po przerwie swiatecznej. Strasznie zmeczona jestem. Nadal myślę nad jutrzejsza wizyta
Ale chyba pojde.Irminka1231 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Melduję się i ja po wizycie Więc jest piękne maleństwo ze ślicznie pikającym serduszkiem
Termin zmieniony na 27 listopad
-
Szczesliwa88 wrote:Hej melduję się tutaj termin wg ovu 28listopad ale dziś na pierwszym usg i narazie średnio co widać więc albo narazie nie domowie się za bardzo albo po prostu jeszcze będzie trzeba poczekać według miesiączki to zaczelam 7 tydzień.
Szczesliwa88 lubi tę wiadomość
-
Paula śliczne zdjęcie... I oczywiście gratuluję....
Boże do mojej wizyty praktycznie tydzień a ja zaczynam się już stresować... Ale Wam zazdroszczę i cieszę się że macie za sobą te pierwsze usg i takie piękne widoki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 19:19
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Melduję się i ja po wizycie Więc jest piękne maleństwo ze ślicznie pikającym serduszkiem
Termin zmieniony na 27 listopad👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Cześć. Zaryzykuję że też będę grudniowa mamusia.
Wg aplikacji to już 6 tydzień. Byłam u lekarza pęcherzyka brak.
Beta: (nie pamiętam już tak dokładnie)
27.03 - 160
30.03 - 360
04.04 - 960
Podobno przyrost nie jest "satysfakcjonujacy". Trzymajcie kciuki kolejną wizyta w przyszłym tyg. Oby był już pęcherzyk z pikajacym zarodkiem. A wszystkim tym które są już po badaniach bardzo gratuluję, cieszę się i trzymam za Was kciuki.agniecha2101, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jestem po wizycie. U mnie nie widać pęcherzyka Lekarz uspokajał mnie ze ciąża jest widocznie dużo młodsza. Mam wykonać betę i przyjść za tydzień. Bardzo się martwię...
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018