Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aula89 wrote:Paula222 dziękuję na 19:40 im bliżej tym serducho szybciej bije...
anula rozumiem... Ja mam na 16:20 Też bardzo się denerwuję Trzymam kciuki mam nadzieję , że napiszesz do nas po same dobre wieściaula89 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:anula rozumiem... Ja mam na 16:20 Też bardzo się denerwuję Trzymam kciuki mam nadzieję , że napiszesz do nas po same dobre wieści
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018 -
aula89 ja tydzień temu miałam wizytę i był pęcherzyk ciążowy Ale za to w poprzedniej ciąży starszej 2 dni od Twojej było widać już zarodeczek i serduszko. Nie ma reguły
Zjadłam obiad, zrobiłam sobie kawę... Zaraz się ogarniać na wizytę eeeeh..
aula89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja juz po wizycie.mialam usg.widzialam malenstwo.na usg pecherzyk z zarodkiem.serduszka jeszczenie uslyszalam.za wczesnie.termin mam na 1 12 2018.teraz to 5t4d a wedlug pomiaru to 5t6d.jestem mega szczesliwa.tak bardzo sie bałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 15:28
Lotopałanka, Mamusia_Ksawusia, agniecha2101, joasia8966, futuremama, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Aula mamy taki sam wiek ciąży ja tez w 5 tyg. i 5 dniu jestem. Tydzien temu w pt. bylam na usg był pęcherzyk w macicy z pęcherzykiem zoltkowym. Miałam przyjść w sob. ta by zobaczyć czy jest zarodek. Ale ide tez jutro bo poprzednia pani dr. średnio mi pomogla z L4 (gdzie neurolog wskazal ze powinnam pojsc na zwolnienie) i pozwolila mi jesc leki które sa niedopuszczalne w ciąży ale ona mrużąc oko powiedziała ze wolno
wiec zwatpilam.
Także trzymam kciuki może zobaczysz już cos więcej.
A do doświadczonych dziewczyn mam pyt. jak jest zarodek widoczny to już slychac serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 15:17
aula89 lubi tę wiadomość
-
aula89 wrote:Dzień dobry dziewczyny mimo, że śledzę wątki na belly i ovu od bardzo dawna, jest to mój pierwszy post. Także od początku....
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od kilku lat z mężem staramy się o maleństwo. Dokładnie 5 dni temu ujrzałam na teście dwie piękne kreski. Wyczekiwane kreski. Po dwóch poronieniach i problemach z późniejszym zajściem w ciąże, moja radość nie ma końca. Ale pojawia się również strach. Strach przed dzisiejszą wizytą, co powie lekarz, czy wszystko będzie w porządku. Mimo, że staram się myśleć pozytywnie co jakiś czas wkrada się do mojej głowy "ALE". Mężu jeszcze nie wie, mam nadzieję, że dostanie cudowny prezent na swoje urodziny.
Wszystkim grudniowym mamusiom gratuluję
Ps. według miesiączki jest to 5 tydzień i 5 dzień.aula89 lubi tę wiadomość
-
joasia8966 wrote:Ja na szczęście nie pieklam tylko kupiłam i dobrze że za wiele nie kupowałam bo bym musiała się martwić co z tym zrobić.
Bez urazy, ale dla mnie kupcze ciasta, to nie ciasta ale rozumiem jak ktoś nie ma wyjścia, albo nie nawidzi piec👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mkgk wrote:Aula mamy taki sam wiek ciąży ja tez w 5 tyg. i 5 dniu jestem. Tydzien temu w pt. bylam na usg był pęcherzyk w macicy z pęcherzykiem zoltkowym. Miałam przyjść w sob. ta by zobaczyć czy jest zarodek. Ale ide tez jutro bo poprzednia pani dr. średnio mi pomogla z L4 (gdzie neurolog wskazal ze powinnam pojsc na zwolnienie) i pozwolila mi jesc leki które sa niedopuszczalne w ciąży ale ona mrużąc oko powiedziała ze wolno
wiec zwatpilam.
Także trzymam kciuki może zobaczysz już cos więcej.
A do doświadczonych dziewczyn mam pyt. jak jest zarodek widoczny to już slychac serduszko?
serduszko lekarze zwykle puszczają ok 9tc, choć na USG widać go duuużo wcześniej, na pewno zauważysz migająca kropkę - to serduszko -
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny ja juz po wizycie.mialam usg.widzialam malenstwo.na usg pecherzyk z zarodkiem.serduszka jeszczenie uslyszalam.za wczesnie.termin mam na 1 12 2018.teraz to 5t4d a wedlug pomiaru to 5t6d.jestem mega szczesliwa.tak bardzo sie bałam.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula trzymam kciuki. Ja tez.nie.sluchalam derduszka bo za wczesnie szkoda ryzykowac, ale je widzialam. Pieknie cykalo na ekranie. Cudowny widok. Moje.dziecie jest takie piekne !!! Jak bede w domu to wstawie foto. Karta ciazy założona
Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość