Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Paula za troskęPaula222 wrote:Masz co u CIebie dawno się nie odzywałaś ? Cyganieszka?Futuremama?
Ja Was podczytuję Was w miarę na bieżąco jak się uda. Wczoraj mój mąż miał też urlop więc spędziliśmy razem dzień.
Dziś termin @ ale póki co raczej wątpię żeby przyszła
Mimo to strach wciąż jest.
Chcę się do gina umówić pod koniec kwietnia ale nie mogę się od wczoraj dodzwonić.
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka ja mam dziś 6 tydz 6 dni i wizytę
więc tak samo jak ty na wizycie będziesz...
Ale mam zgage po tej bułce... chciałam to mam hehe
Futuremama rozumiem:) u mnie też jak mąż ma wolne to mam mało czasu na Internet hehe;) -
Ja powiem Wam że trochę się boję jak ogarnę grajdołek cały.
W pierwszej ciąży czułam się podobnie ale wtedy nie było żywiołowego dziecka i praca była mniej wymagająca
Ja czekam na ten 7/8 tc bo też chcę wtedy do gina iść i jak będzie dobrze to chyba dopiero wtedy odetchnę
Paula222 lubi tę wiadomość
-
jezu jak mnie bierze na słodkie !!! Chciałam sobie zrobić bułkę z serem i ketchupem bo ktoś tam pisał o niej i smaka mi zrobił hehe ale nutella wygrała. Zawsze schodzę na dół to dzień zaczynam od czekolady, shokobonsów, tofie fi .... ma sa kra. Ja ja będę wyglądać ! A jednak jest to ode mnie silniejsze hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikj nie mam pojęcie ... Coś tam może być widać ( pęcherzyk) ale wszystko zależy kiedy była owulacja , kiedy zagnieżdżenie... Jaka jest beta...
Mamunia trzymam kciuki za ciążę na lato i koniecznie nam się pochwal jak się uda
Dziewczyny dawajcie znać po wizytach
Ale dziś u mnie ciepło. Pierwszy raz w tym roku czuć wiosnę
-
Ja już pachnąca i gotowa do wyjścia. Plan B w głowie w razie jakby zaś nie wyszło ( odrazu paczka fajek i piwo ) .. uh trzeba się z tym zderzyć w końcu. Troszkę się zezłoszczę jak nic z tego nie będzie bo kułam się prze 3 tyg bolesnymi zastrzykami eh hehe
-
inaa mocne kciuki &&
A plan mam podobny w razie czego, z tym piwem
Bo na trzeźwo tego nie zniosę hehhhhh nie no musi być dobrze. Dawaj znać po wizycie od razu !
Jejjjjjjjjjjjjjjjjjj co się ze mną dzieje?? Miałam ochotę na parówkę. A że chcę jeść zdrowiej, zjadłam banana - smakował jak papier. Zjadłam jabłko - smakował jakby korniszony ??????
Trzeba było jeść parówkę hehe
agniecha2101 lubi tę wiadomość

[/url]