Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Masz co u CIebie dawno się nie odzywałaś ? Cyganieszka?Futuremama?
Dziś termin @ ale póki co raczej wątpię żeby przyszła Mimo to strach wciąż jest.
Chcę się do gina umówić pod koniec kwietnia ale nie mogę się od wczoraj dodzwonić.Paula222 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka ja mam dziś 6 tydz 6 dni i wizytę więc tak samo jak ty na wizycie będziesz...
Ale mam zgage po tej bułce... chciałam to mam hehe
Futuremama rozumiem:) u mnie też jak mąż ma wolne to mam mało czasu na Internet hehe;) -
Ja powiem Wam że trochę się boję jak ogarnę grajdołek cały.
W pierwszej ciąży czułam się podobnie ale wtedy nie było żywiołowego dziecka i praca była mniej wymagająca
Ja czekam na ten 7/8 tc bo też chcę wtedy do gina iść i jak będzie dobrze to chyba dopiero wtedy odetchnęPaula222 lubi tę wiadomość
-
jezu jak mnie bierze na słodkie !!! Chciałam sobie zrobić bułkę z serem i ketchupem bo ktoś tam pisał o niej i smaka mi zrobił hehe ale nutella wygrała. Zawsze schodzę na dół to dzień zaczynam od czekolady, shokobonsów, tofie fi .... ma sa kra. Ja ja będę wyglądać ! A jednak jest to ode mnie silniejsze hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikj nie mam pojęcie ... Coś tam może być widać ( pęcherzyk) ale wszystko zależy kiedy była owulacja , kiedy zagnieżdżenie... Jaka jest beta...
Mamunia trzymam kciuki za ciążę na lato i koniecznie nam się pochwal jak się uda
Dziewczyny dawajcie znać po wizytach
Ale dziś u mnie ciepło. Pierwszy raz w tym roku czuć wiosnę -
Ja już pachnąca i gotowa do wyjścia. Plan B w głowie w razie jakby zaś nie wyszło ( odrazu paczka fajek i piwo ) .. uh trzeba się z tym zderzyć w końcu. Troszkę się zezłoszczę jak nic z tego nie będzie bo kułam się prze 3 tyg bolesnymi zastrzykami eh hehe
-
inaa mocne kciuki && A plan mam podobny w razie czego, z tym piwem Bo na trzeźwo tego nie zniosę hehhhhh nie no musi być dobrze. Dawaj znać po wizycie od razu !
Jejjjjjjjjjjjjjjjjjj co się ze mną dzieje?? Miałam ochotę na parówkę. A że chcę jeść zdrowiej, zjadłam banana - smakował jak papier. Zjadłam jabłko - smakował jakby korniszony ?????? Trzeba było jeść parówkę heheagniecha2101 lubi tę wiadomość