Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
inna widzę że przechodzisz przez to wszystko przez co ja przechodziłam rok temu. Skąd ja to znam słabo przyrastająca beta do tego miałam jeszcze jakieś dziwne plamienia na okrągło. Poszlam ok 6 tc na usg a tam nic nie było widać. Lekarz mowi do mnie że prawdopodobnie puste jajo plodowe. Po 2 tyg powtorzyłam badanie. Bez zmian. Co wcale nie znaczy że tak samo musi być z tobą. Trzeba myśleć pozytywnie. U ciebie może być całkiem odwrotna sytuacja.
Lotopałanka zgadza się jestem rocznik 87. I też mam niedoczynność tarczycy.
Paula222 o proszę to twój jest 2 miesiace starszy od mojego. A z ktorego maja twój synek? Bo mój 10 lipiecWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:59
-
Irminka1231 ja w poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie i majątek wydałam na badania.
Chcę by ciąże prowadził mi ten sam gin, ale zapisałam się tez gdzie indziej na NFZ więc może cześć badań (mocz, morfologia) będzie chociaż po kosztach.
giovanedonore witaj, piękna beta.
Mama-Ali witaj, dziękujemy.
Ja mam synka z 24.12 - to były najpiękniejsze święta (chociaż jesteśmy niewierzący). I Sylwester był też wyjątkowy, bo mieliśmy wtedy pierwszą noc we trójkę w domu.
Ooooo widzę, że jest tu kilka tarczycówek - ja również. W piatek idę na kontrolne badania, bo w poniedziałek mam wizytę u endo.
Przy okazji chyba powtórzę bętę, bo inaczej osiwieje do wizyty (2 tygodnie).
W ciagu dnia zaczyna mnie łapać lekkie zmęczenie (senność), ale do opanowania i później wraca energia.
Moje cycki nadal planują eksplodować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 21:07
Mama-Ali lubi tę wiadomość
-
U mnie o dziwo spokojnie. Zrządzeniem losu, jeszcze przed ciążą zaklepalam sobie wizytę u gina która wypadnie mi w 8tc i chyba zostanę przy tym terminie. Zwolnień ani zaświadczeń mi pilnie nie potrzeba, bo prace mam spokojna przy biurku.
Gdybym za wyznacznik ciąży brała tylko spóźniający się okres, to dopiero dzisiaj zaczęła bym podejrzewac, że coś jest na rzeczy;p
Paula ciągle przeinaczasz mój nick, ale cyganuszka brzmi nawet uroczoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 22:03
Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki.dzis na wizycie dopytam o te badania na nfz.ja mam wizyte na 14 ale jak znam życie wejde o 15 gdzies.dla sportu pojade sobie rowerem.to tylko 3 km w jedna strone a pogoda ma byc miodna.corci po lekcja dołaczy do mnie w poczekalni aby mnie wspierac przed wizytą.a wy na która macie wizyte?(te ktore maja dzis).trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok.bede tez trxymac za was.moje mdlosci juz sa od rana.wczoraj byly do zasniecia.czas przywyknac do nich .milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 06:02
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cyganieszka wrote:U mnie o dziwo spokojnie. Zrządzeniem losu, jeszcze przed ciążą zaklepalam sobie wizytę u gina która wypadnie mi w 8tc i chyba zostanę przy tym terminie. Zwolnień ani zaświadczeń mi pilnie nie potrzeba, bo prace mam spokojna przy biurku.
Gdybym za wyznacznik ciąży brała tylko spóźniający się okres, to dopiero dzisiaj zaczęła bym podejrzewac, że coś jest na rzeczy;p
Paula ciągle przeinaczasz mój nick, ale cyganuszka brzmi nawet uroczo
hahaha przepraszam Jakoś tak Twój nick zapamiętałam Poprawiam
Irminka a ja mam na 16:20 aż To chyba najpóźniej
Kciuki dziewczyny dziś mają być same dobre wieści !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 06:08
-
Lotopałanka bardzo bym chciała wstawić ładne zdjęcie... ojj stres coraz większy..
Właśnie zawiozłam synkowi szczoteczke i pastę do przedszkola bo zapomniałam kupić... Jem bułkę słodka póki mogę bo jak się okaże że znowu cukrzyca będę mogła się pożegnać na kilka miesięcy;) I głowa coś mnie boli...heh i na żołądku nie bardzo... marudzę od rana.. -
Paula też korzystam póki mogę z tym co lubię a co zabronione przy cukrzycy haha... Choć czesciowo już sama powoli dietę wprowadzam żeby szoku nie doznać w razie czego Hahahha....
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Hejo, ja dzis z lepszym humorem. Bedzie co bedzie , zloscia i tak tego nie zmienie. Ja wizytuje na 11.30. Kciuki trzymam za reszte oby byly piekne zdjecia
Paula222, Lotopałanka, joasia8966, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam ze sie nie odzywam, mam straszny kocioł w pracy, a jak wracam to padam juz czasami o 20... ja nadal nie mam żadnych objawów, tylko to zmęczenie i często tez uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami, martwi mnie to a wizytę mam niestety dopeito 19.04 i wtedy tez pierwsze usg - to bedzie 7 + 5 tc - niestety za późno zadzwoniłam zeby sie umówić. Teraz nie wiem czy spokojnie czekać do 19 czy jednak pojsc wcześniej gdzieś indziej
-
Paula222 wrote:Lotopałanka bardzo bym chciała wstawić ładne zdjęcie... ojj stres coraz większy..
Właśnie zawiozłam synkowi szczoteczke i pastę do przedszkola bo zapomniałam kupić... Jem bułkę słodka póki mogę bo jak się okaże że znowu cukrzyca będę mogła się pożegnać na kilka miesięcy;) I głowa coś mnie boli...heh i na żołądku nie bardzo... marudzę od rana..