Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Mamunia idź na betę Te testy to wiesz... Nadal mocno trzymam kciuki Tym bardziej, że już tyle po terminie @ a @ nie ma
Paula222 lubi tę wiadomość
-
To jutro wizytę mam ja, Inaa i Irminka ? Czy ktoś jeszcze?
Irminka ja chodzę prywatnie i nie mam płatnych badań, ale on też przyjmuje na NFZ i nie wiem czy to ma jakiś związekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:51
-
Irminka ja chodziłam 2 ciążę prywatnie i wszystkie badania musiałam płacić.
Paula może to też zależy od lekarza bo moja koleżanka chodziła prywatnie (doktorek przyjmuje też na nfz ale terminy mega dalekie) i też musiała płacić za badania.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Kurcze zastanawiam się do którego lekarza iść. Czy do tego co chodziłam 2 ciążę czy do tego co jest ordynatorem w szpitalu którym rodziłam i jak coś to mam zamiar rodzić...
Pierwszy (ten mój) jest też ordynatorem ale w innym szpitalu. Namawiał mnie na ostatni poród u siebie ale się nie zdecydowałam.
A drugi odbierał mi pierwszy poród jeszcze jak był tylko doktorkiem w tym szpitalu i miał odebrać ostatni poród ale na nieszczęście mała traciła tętno i musiał mi zrobić cesarkę. Mimo że nie byłam pod jego opieką w ciąży przychodził i doglądał mnie w nocy czy wszystko w porządku.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Hej Kochane Udało mi się umówić na wizytę Pn 9.04 o 14.15 Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Ale ten tydzień to chyba umrę z niecierpliwości Mam nadzieję, że pani gin. okaże się w porządku. Chyba już w poniedziałek powinno być widać bijące serduszko? Jak myślicie? To będzie dokładnie pierwszy dzień siódmego tygodnia.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ech ja coś dziś zły dzień mam w sumie jakieś czarne myśli mnie nadchodzą....
Agniecha ja idę dzień po Tobie.... I mam nadzieję że usłyszę dobre wieści... I że będzie ok i że będzie serduszko i że się uspokoję trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 16:05
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Ech ja coś dziś zły dzień mam w sumie jakieś czarne myśli mnie nadchodzą....
Agniecha ja idę dzień po Tobie.... I mam nadzieję że usłyszę dobre wieści... I że będzie ok i że będzie serduszko i że się uspokoję trochę
Odgoń te czarne myśli i myśl pozytywnie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kobitki u mnie dziś beta 471, a w piątek 68, czyli chyba wszystko dobrze?
Tsh 1,7
Odezwę się później, bo czekam w kolejce u dentystyLotopałanka, futuremama lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G