Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
joasia8966 wrote:Wy tu apetyty na słodkie a ja od 3 dni na mięchoooo.... nigdy nie miałam takiego apetytu na mięso
-
Mi mięsko też o dziwo wchodzi super Dziś robię udka na obiad hehe Ale za to owoce nieeeeeee....
Irminka mnie też stres ogarnia ale jako że jestem ostatnia staram się nie myśleć jeszcze o mojej czekam na wieści z waszychIrminka1231 lubi tę wiadomość
-
Mój też się śmieje bo zawsze on był taki mięsożerny
Ja aż się boję bo mam trochę kilo za dużo i jeszcze ten apetyt na mięso... Ale podobno lepiej mięso niż słodycze.
Ja dziś na obiad pomidorową robię bo córka prosiła zanim poszła do szkoły. Z małą już byliśmy na szybkich zakupach. Obiadek wstawiony. Mała leży w łóżeczku ale jak na razie nic nie wskazuje na to że zaśnie. A ja muszę iść powiesić pranie na dwór bo pięknie jest to szkoda kisic w domu.
Wiem że się stresujecie wizytami ale trzymamy za was kciuki. Mam nadzieję że serduszka już dziś zobaczycieIrminka1231 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
joasia8966 wrote:Wy tu apetyty na słodkie a ja od 3 dni na mięchoooo.... nigdy nie miałam takiego apetytu na mięso
Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:Mi mięsko też o dziwo wchodzi super Dziś robię udka na obiad hehe Ale za to owoce nieeeeeee....
Irminka mnie też stres ogarnia ale jako że jestem ostatnia staram się nie myśleć jeszcze o mojej czekam na wieści z waszych👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Jest bobuś z serduszkiem ma 0,53mm
Mamusia_Ksawusia, Paula222, Jastin76, Lotopałanka, futuremama, joasia8966, mkgk, Cyganieszka, agniecha2101, Irminka1231, Kai, justyna14, TaPaT lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Ja na słodkie też nie mam apetytu. Tyle ciast napiekłam na święta, a teraz mąż sam je Uwielbiałam wszystkie owoce, a teraz nie mam smaka na żadne. W ogóle to jakoś na nic konkretnego nie mam apetytu.. Wczoraj o 22.00 naszła mnie ochota na tosta z serem
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
inaa czekałam na te wiadomość! wybaczcie dziewczyny ale podczytuje Was czasami, patrze która cierpi juz na te okropne mdłości, bleah! gdybyście miały jakies pytania to śmiało piszcie
czekam teraz na relacje innych dziewczyn! trzymam mocno kciuki za każde serduszko!Paula222, Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny mimo, że śledzę wątki na belly i ovu od bardzo dawna, jest to mój pierwszy post. Także od początku....
Mam na imię Ania, mam 29 lat. Od kilku lat z mężem staramy się o maleństwo. Dokładnie 5 dni temu ujrzałam na teście dwie piękne kreski. Wyczekiwane kreski. Po dwóch poronieniach i problemach z późniejszym zajściem w ciąże, moja radość nie ma końca. Ale pojawia się również strach. Strach przed dzisiejszą wizytą, co powie lekarz, czy wszystko będzie w porządku. Mimo, że staram się myśleć pozytywnie co jakiś czas wkrada się do mojej głowy "ALE". Mężu jeszcze nie wie, mam nadzieję, że dostanie cudowny prezent na swoje urodziny.
Wszystkim grudniowym mamusiom gratuluję
Ps. według miesiączki jest to 5 tydzień i 5 dzień.Paula222, Lotopałanka, Mamusia_Ksawusia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Aniołek - 05.2013 (6tc)
Aniołek - 08.2015 (9tc)
Ciąża ektopowa - 04.2018