Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulo, nie wiem, czy Ci się uda, bo to jednak mąka... ale spróbować zawsze można.
Co do szczepień, to ja szczepie, a właściwie usiluje szczepić, bo przez te problemy zdrowotne mojego synka cały czas prawie mamy szczepienia wstrzymane. W przychodni już w ogole noe możemy się szczepić, więc jak już coś, to szczepia nas w szpitalu. Ale mocno do tyłu jesteśmy.
Innaaa, ja też poprzednio chcialam córkę i jak się dowiedzialam, że syn, to byłam lekko rozczarowana. A potem tak pokochalam mojego synusia, że nie zamienilabym go na tuzin dziewczynek.
Przy drugiej ciąży nie mam już takiego ciśnienia na płeć. -
MagicCherryCupcake Marcelinka już mi się tak nie podoba
Jak będzie dziewczynka, to będzie Maja lub Alicja
Współczuję przeżyć z arbuzem
U mnie dziś na obiad kiszka ziemniaczanamąż już tyle czasu męczy, że muszę w końcu zrobić
ale kopytka też bym zjadła
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:Też przytyłam, niby 1,5 kg ale widać,ojjj widać...
olciaa wiesz jak to koleżanki... Kiedyś się zaczęłam odchudzać, schudłam 2 kg a te mi mówiły,że wyglądam obrzydliwie - haha taaaaaaaa ... Po prostu teraz bardziej Ci się przyglądają, komentują. Nie bierz tego do siebie
MagicCherryCupcake masz przepis na dobre kopytka? Chodzą za mną.... I mąż też by zjadł... Tylko nie wiem jak zmodyfikować przepis żebym mogła przy cukrzycy zjeść
Na 1kg ziemiaków, 200gr mąki, 2 jajka i sól - Ziemiaki gotuję dzień wcześniej, jakoś lepiej mi się tak lepią. Mąki ew dosypuję albo dodaję trochę mniej, patrzę po konsystencji.agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Te moje koleżanki wiecznie na diecie, siłownia i posiłki jak wyznaczył dietetyk...ale nie usłyszały ode mnie ze nie widać ze schudły. ( i ja będę trochę złośliwa ) hehe
Olewam!
Jadę do rodziców na weekend, bo mąż nawet w niedziele pracuje (tak mu wypadła zmiana) Może jutro wybiorę sie w rodzinnym mieście na polowania za ta czarna sukienka. Ale powiem Wam, ze szkoda mi ze to ma być czarne...teraz są takie piękne letnie koloryChciałabym tez taka, która wykorzystam jeszcze...Bo moje koleżanki jak mi pokazywały to zakupiły typowo weselne. A ja nie chce sukienki na raz, tylko bym mogła jeszcze wyjść...ba nawet w niedziele na spacer. Już nawet myslam o spódniczce i czarnej bluzce.
agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:O jejku uwielbiam kiszkę! Na weekend w Boże Ciało jadę na Suwalszczyznę to sobie w końcu zjem..
Masz tam jakąś rodzinę..? Wgl to skąd jesteś? Bo chyba nie ma na pierwszej stronie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 11:58
Azzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
A ja nie wiem, co to jest kiszka ziemniacza...
Komentarzami się nie przejmujcie. W pierwszej ciąży scielam włosy to usłyszałam, że mi włosy wypadają i dlatego. W drugiej przytyłam do 35 Tc 3,5kg, to że nadgonie pod koniec. Nie nadgonilam. No i oczywiście miałam przenosić...
Moja przyjaciółka, gdy spotyka koleżankę w pracy, to za każdym razem słyszy "o, idzie anoreksja". Niestety, trzeba się przyzwyczaić, że niektórzy nie potrafią inaczej walczyć z własnymi kompleksami.Paula222, _Jagoda_ lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
olciaa wrote:Te moje koleżanki wiecznie na diecie, siłownia i posiłki jak wyznaczył dietetyk...ale nie usłyszały ode mnie ze nie widać ze schudły. ( i ja będę trochę złośliwa ) hehe
Olewam!
Jadę do rodziców na weekend, bo mąż nawet w niedziele pracuje (tak mu wypadła zmiana) Może jutro wybiorę sie w rodzinnym mieście na polowania za ta czarna sukienka. Ale powiem Wam, ze szkoda mi ze to ma być czarne...teraz są takie piękne letnie koloryChciałabym tez taka, która wykorzystam jeszcze...Bo moje koleżanki jak mi pokazywały to zakupiły typowo weselne. A ja nie chce sukienki na raz, tylko bym mogła jeszcze wyjść...ba nawet w niedziele na spacer. Już nawet myslam o spódniczce i czarnej bluzce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 12:02
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
agniecha2101 wrote:Ja jestem z podlasia, więc kiszka musi być
Masz tam jakąś rodzinę..? Wgl to skąd jesteś? Bo chyba nie ma na pierwszej stronie...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Jestem już, jestem
Babka, która mi robiła usg jakaś nieogarnieta jakby pierwszy raz robiła i na innym sprzęcie niż ostatnio . Zapytałam jej czy sprawdzi przeziernosc karkową, ale powiedziała że ona tego nie robi i trzeba na osobna wizytę się prywatnie zapisać Ehhh... Później juz u położnej umówiłam się na Nifty we wtorek, wyniki badań wszystkie mam ok. I jak będą wyniki NIFTY to zadzwonia i się umówimy na wizytę. A w poniedziałek idę się zapisać prywatnie na usg na sprawdzenie wszystkiego + płeć w 13 tyg.
A teraz tak dzidzia nadrobiła tydzień ma 4,6 cm, serduszko ładnie bije. Tak fikała, machała rączkami i nóżkami, że ciężko było zmierzyć
Teraz mam 11t+3d.Termin porodu przesunął mi się na 11 grudzień, więc Paula możesz zmienić
Wszystkim dziękuję za kciuki
Wstawiam zdjęcie, sorki za bazgroły ale pisałam trzesaca się ręką a na zdjęciu nie było info.
Dziewczyny czy tam sterczy to o czym myślę ? Czy to noga może być?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73135695c11d.jpg
Shaggi26, Martula78, Mamusia_Ksawusia, olciaa, ziuta.w, Dibolek, Paula222, Azzurra, Aguś 90, Magdaa21, agniecha2101, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, Karmelkovaa, futuremama lubią tę wiadomość
-
Martula78 wrote:olciaa a ja Ci powiem, że uwielbiam czerń. jestem wysoką blondynką i tylko w tym kolorze czuję się naprawdę kobieco. tylko do czerni troszkę się "brzybrązow" jakimś brązującym balsamem
-
Dip88 wrote:Jestem już, jestem
Babka, która mi robiła usg jakaś nieogarnieta jakby pierwszy raz robiła i na innym sprzęcie niż ostatnio . Zapytałam jej czy sprawdzi przeziernosc karkową, ale powiedziała że ona tego nie robi i trzeba na osobna wizytę się prywatnie zapisać Ehhh... Później juz u położnej umówiłam się na Nifty we wtorek, wyniki badań wszystkie mam ok. I jak będą wyniki NIFTY to zadzwonia i się umówimy na wizytę. A w poniedziałek idę się zapisać prywatnie na usg na sprawdzenie wszystkiego + płeć w 13 tyg.
A teraz tak dzidzia nadrobiła tydzień ma 4,6 cm, serduszko ładnie bije. Tak fikała, machała rączkami i nóżkami, że ciężko było zmierzyć
Teraz mam 11t+3d.Termin porodu przesunął mi się na 11 grudzień, więc Paula możesz zmienić
Wstawiam zdjęcie, sorki za bazgroły ale pisałam trzesaca się ręką a na zdjęciu nie było info.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73135695c11d.jpgDip88 lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Shaggi26 wrote:Hej dziewczyny. Dawno nie pisałam bo nie umiałam zalogować się na stare konto. Ciągle nie dochodził mi link. Jakaś porażka. Musiałam założyć nowe. Wcześniej miałam złośnica i termin na 24.12 o ile znowu nie pomyliłam nazwyShaggi
-
olciaa wrote:właśnie , w ciazy można samoopalacze stosować ? Ktoś się zna ? Na co zwracać uwagę? Bo wiem ze są szkodliwe składniki w kosmetykach, ale nie mam pojęcia które to
mam balsam stopniowo brązujący st tropez. rewelacja i nie śmierdzi.olciaa lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Azzurra wrote:Ja jestem z Warszawy ( choć pochodzę z południowej Polski a mój mąż z Mazur), ale mój mąż ma coroczne spotkanie z przyjaciółmi i ich rodzinami w okolicach Puńska. Także od kilku lat tam(na Suwalszczyznę) jeździmy. Jestem zachwycona Suwalszczyzna, zresztą tak jak cała wschodnia Polską, równiez Podlasiem:-)
U nas na odwrót.
Mąż z Warszawy a ja z Mazur (Giżycko).Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73135695c11d.jpgdzidzia śliczna. Nie wiem czy to co sterczy to czasem nie nóżka
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Super wieści.
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Może i coś wystaje, ale ja bym jeszcze niebieskich ciuszkow nie kupowała;)
Śliczny dzidziuś!Dip88 lubi tę wiadomość