Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Podniosło mi ciśnienie
kur*a jak tak można...?
No wyobraź sobie moje ale juz jestem spokojna... po prostu szkoda mi ich , że tyle jadu i zawiści maja w sobie ...agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Aga9090 wrote:Jakbyś wiedziała co przeszłam to byś zrozumiała sytuację więc uważaj na słowa o mnie
To wy uważajcie na słowa...one ranią gorzej niż czyny. Pozdrawiam, matka wczesniaka, 3 letnia staraczka i mama aniołka poronionego po ciężkiej ciąży w 20 tygodniu i pochowanego na cmentarzu i aktualnie w zagrożonej ciążyKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
agniecha2101 wrote:Kochane, mimo swojej "ciemnoty" może odpowiecie mi na kolejne "głupie" pytanie...?
TSH 1,91 jest ok?
i dobrze sprawdzić jeszcze inne tarczycowe czyli ft3, ft4. Robiłaś też przeciwciala? AntyTG i antyTPO?
-
O matko...ale się narobiło:)
Parę godzin mnie nie było a tu proszę.
Nie będę tam pisać, bo to w sumie wątek"tamtych" dziewczyn, ale tu się przyznam że przeczytałam.
Niestety, ale całe zamieszanie zaczęło się od Aichy i jej obgadywania nas. Później któraś dołożyła coś o ciemnocie( to już zostawię bez komentarza) i poszło. Zupełnie bez sensu. Laski, w ciąży jesteście, nie denerwujemy się!!!
Aicha, jeśli masz problem ze ktoras się żaliła na wagę albo coś innego , to czemu nie napiszesz wprost, u nas? Odwagi!Przecież nie musimy sobie tylko "słodzić", trochę dyskusji też się przyda!:)Jedna się czuje dobrze ważąc 70, a druga przy 55 narzeka. A przecież wszystkie jesteśmy piękne:)
Daniela, szacunek za wyważony komentarz na różu.
Zmieniając temat: kupiłam córce kolejny wózek:) tym razem spaceroweczke Valco.
Marrakech, podczytujesz odpoczywając;)?
Jeśli tak, to informuje że widziałam fajna opcję dla bliźniaków/rok po roku. Peg Perego team. Osobiscie posiadam wózek Peg Perego i jestem zadowolona. No i ta cena zachęca.Karmelkovaa, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Agulka na pewno będą ok
Agniecha ładne tsh , ale eby nie szybowało więcej i jak pisze kolezanka ft4 jest ważniejszewiesz co mnie uraziło nawet nie ten ciemnogród do końca , ale cytowanie kogos gdzies z watku na watek no żal ... , i tez wyśmiewanie na zasadzie wysikałam pozytyw jakie mam brac witaminy ... jakby były wyrozumiałe to by jeszcze doradziły jakie a nie szydziły z pytań ;/ ale to szkoda gadki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 17:51
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Azzurra wrote:O matko...ale się narobiło:)
Parę godzin mnie nie było a tu proszę.
Nie będę tam pisać, bo to w sumie wątek"tamtych" dziewczyn, ale tu się przyznam że przeczytałam.
Niestety, ale całe zamieszanie zaczęło się od Aichy i jej obgadywania nas. Później któraś dołożyła coś o ciemnocie( to już zostawię bez komentarza) i poszło. Zupełnie bez sensu. Laski, w ciąży jesteście, nie denerwujemy się!!!
Aicha, jeśli masz problem ze ktoras się żaliła na wagę albo coś innego , to czemu nie napiszesz wprost, u nas? Odwagi!Przecież nie musimy sobie tylko "słodzić", trochę dyskusji też się przyda!:)Jedna się czuje dobrze ważąc 70, a druga przy 55 narzeka. A przecież wszystkie jesteśmy piękne:)
Daniela, szacunek za wyważony komentarz na różu.
Zmieniając temat: kupiłam córce kolejny wózek:) tym razem spaceroweczke Valco.
Marrakech, podczytujesz odpoczywając;)?
Jeśli tak, to informuje że widziałam fajna opcję dla bliźniaków/rok po roku. Peg Perego team. Osobiscie posiadam wózek Peg Perego i jestem zadowolona. No i ta cena zachęca.
Jak się sobie nie słodzi i nie głaszcze tylko to jest źle ;p
Tak jest wszystkie piekne jestesmy ;* jakby to ująć znośnie żeby nie było afery i szkieletorki i paczusie ;* ja kocham wszystkie ;**agniecha2101 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny rzeczywiście przykre to zachowanie. Niektórzy ludzie tak mają, że aby móc z kimś pogadać to musi mówić o kimś
myślmy o tym. Karmelkova wysłałam Ci zaproszenie bo chciałam o coś zapytać jeśli mogę
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
O rany, ale się tu porobiło ;P szkoda nerwów, naprawdę. Nie rozumiem tylko, dlaczego Achia tu wciąż wpadała skoro jej z nami tak źle? Bez sensu
zostajemy tam, gdzie nam pasuje i nie zachowujemy się jak zazdrosne dziewczynki w podstawówce
Kurczę, może zaraz któraś mi zarzuci że jestem gówniarą której "się udało" w ciążę zajść? ;P
Taki żart, ale nie przejmujmy się
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane grudniówki przepraszam za moje słowa, poniosły mnie nerwy.
Ja nie twierdzę, że te co się nie starały nie mają prawa do dziecka. Ja też o pierwszą 3 maluchów się specjalnie nie starałam.
A teraz po roku jak się udało zawalczyć o ostatniego malucha, okazało się, że mam nowotwór i ostatnio mam huśtawkę nastrojów i wiecznie pod górkę.
Ja powiedziałam parę nie miłych słów i szczerze przepraszam. Mam nadzieję, że już skończymy z tym jadem..
A, że też mam termin w grudniu to trzymam mocno kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 18:29
Karmelkovaa, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Kochane grudniówki przepraszam za moje słowa, poniosły mnie nerwy.
Ja nie twierdzę, że te co się nie starały nie mają prawa do dziecka. Ja też o pierwszą 3 maluchów się specjalnie nie starałam.
A teraz po roku jak się udało zawalczyć o ostatniego malucha. Ale okazało, że mam nowotwór i ostatnio mam huśtawkę nastrojów i wiecznie pod górkę.
Ja powiedziałam parę nie miłych słów i szczerze przepraszam. Mam nadzieję, że już skończymy z tym jadem..
A, że też mam termin w grudniu to trzymam mocno kciuki za Wasze szczęśliwe rozwiązania ❤️❤️❤️
Ja wierzę, że wszystkie, bez względu na swoje historie i preferowane kolory spełnimy nasze marzenia o macierzyństwie. Powiedzmy sobie szczerze - wszystkie tu (i na różowej stronie też), jak jeden mąż, jesteśmy ciemnogrodem w zakresie ginekologii i nie jeden lekarz by nas wyśmiał. To, że któraś jest po przejściach też nie daje specjalizacji z ginekologii, bądźmy szczere. Wszystko, co tu opowiadamy jest albo zasłyszane w szpitalu/przychodni, albo zaczerpnięte od innych lub lekarzy prowadzących, albo po prostu z internetu. I nawet poznanie norm lab. też nas nie czyni nas specjalistami, bo one również się zmieniają i zależą od laboratorium. Jesteśmy tu czysto towarzysko, to nie jest forum dla specjalistów i bynajmniej ja nie czuję się tutaj jakby którakolwiek mogła mi stawiać diagnozę, liczę po prostu na wsparcie mentalne.
I tym optymistycznym akcentem, życzmy sobie wszystkiego co najpiękniejsze w tym rokuAga9090, Lotopałanka, bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też Was przepraszam. Nie miałam nic złego na myśli i nie chciałam nikogo urazić. Po prostu nie poczułam "tu bluesa" i zapytałam czy dziewczyny mają podobne odczucia. Życzę Wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że kazda w grudniu utuli swoje maleństwo. Wykasujcie mnie z listy proszę. Zostanę na różu.
Wszystkiego dobrego.Anita_croix, Karmelkovaa, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Ja tego tematu nie zamierzam ciągnąć. To dla nas jest najmniejwazne. Nigdy nikomu źle nie życzylam i nie życzę. Poprostu nienawidzę obgdywania. Dziewczyny co by nie było jak coś to walcie prosto z mostu. Każda niech tu pisze to co myśli i niech pyta o co chce, jak głupie by to nie było. Po to tu jesteśmy
Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Anita_croix wrote:Ja wierzę, że wszystkie, bez względu na swoje historie i preferowane kolory spełnimy nasze marzenia o macierzyństwie. Powiedzmy sobie szczerze - wszystkie tu (i na różowej stronie też), jak jeden mąż, jesteśmy ciemnogrodem w zakresie ginekologii i nie jeden lekarz by nas wyśmiał. To, że któraś jest po przejściach też nie daje specjalizacji z ginekologii, bądźmy szczere. Wszystko, co tu opowiadamy jest albo zasłyszane w szpitalu/przychodni, albo zaczerpnięte od innych lub lekarzy prowadzących, albo po prostu z internetu. I nawet poznanie norm lab. też nas nie czyni nas specjalistami, bo one również się zmieniają i zależą od laboratorium. Jesteśmy tu czysto towarzysko, to nie jest forum dla specjalistów i bynajmniej ja nie czuję się tutaj jakby którakolwiek mogła mi stawiać diagnozę, liczę po prostu na wsparcie mentalne.
I tym optymistycznym akcentem, życzmy sobie wszystkiego co najpiękniejsze w tym roku
Dobrze dziewczyna mowi! Polac jej:)Anita_croix, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Hej mamusie,
widzę tu zgraną paczkę ciężarówek.Zwlekałam z forum,bo jakoś nie mogłam uwierzyć w tą ciążę,ale chyba jednak już ze mną zostanie.Mogę dołączyć?Termin niby na 01.01, ale z usg 23.12,gdyż cykle nieregularne.olciaa, Dip88, Anita_croix, Karmelkovaa, Lotopałanka, 88Kala, Agulka901, Malutka_94, RudyTygrysek, TaPaT, bondzik007, Lilly_Ana, agniecha2101, Magdaa21 lubią tę wiadomość