Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/ex-testerki-cudzie-trwaj,14477,733.html
Gdzieś na dole się zaczynaMartula78 lubi tę wiadomość
-
Karolcia widziałam
Ja nie pisałam bo szkoda mi nerwów i czasu. Ale chciałam was poinformować bo dotyczyło to nas.
-
MagicCherryCupcake wrote:A ja Was kocham mój CIEMNY LUDZIE
Paula - zmień proszę u mnie Warszawę na CIEMNOGRÓDa wiecie co jest najlepsze... Ze te 55 kg przy 174 cm to o mnie było
ja to pisałam chyba wczoraj lub przedwczoraj wieczorem
nieźle, to może im napiszę, w jakiej jestem sytuacji i ze bardzo dziękuję za "wsparcie"...?
Załamać się można...
Przykre to... I widzicie... Teraz to już na pewno tylko z Wami tu zostanę, jak się raki cyrki dzieją.
. A koleżanka Achia, która wzieła udział w tej dyskusji, to chyba jest na naszej liście. No w sensie na Waszej bo mnie już nie maagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrze doczytałyście o co chodziło Aichy???
Cytat:
"To nie chodzi o obgadywanie tylko o to, że na fioletowe są w większości dziewczyny, którym za pierwsze razem się udało, my tutaj walczymy z całych sił o maluszka.
Aicha miała pewnie na myśli, że jest tam "dziwnie" w sensie takim, że dziewczyny nie bardzo wiedzą jak doradzić?
I bardzo smutna tam jest też atmosfera i pewnie w dużej mierze przez to nie chce tam zaglądać. Tak mi się wydaje.."
" Tak Nenusia, mniej więcej o to mi chodzilo. I masz rację-nie chodziło o obgadywanie, tylko zapytałam czy ktoś ma podobne odczucia.i widać, że tak. Każdy oczywiście może mieć te odczucia inne, dlatego ja zostaje tutaj."
Więc tutaj nie chodziło o obgadywanie tylko o odczucia... Jak tak to zrozumialyście to mi przykro...
Szczęśliwych ciąż życzę i porodów w terminie ❤️
-
Tak Achia jest tu z nami i nawet czasami się pisała. O ile mnie pamięć nie myli to chyba ostatnio pisała po swojej wizycie.
Violet zostań z nami ile chcesz -
Kochane, nie przejmujmy się nimi, bo stres to w tym momencie jest najmniej nam potrzebny
Ja już tam napisałam co chciałam i już tam nie wchodzę nawet... Przykre, że ludzie tacy potrafią być... Szczególny kobiety dla kobiet i to ciezarne, no coś niektórym chyba hormony za dużo buzują...
agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Brak słów.. też lubię wpadać do "starych koleżanek" na inny wątek bo każda jest tam po przejściach, ale nikt nikogo tam nie obgaduje. I to jeszcze nie znając całego wątku tylko wyłapując fragmenty..
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny dobrze doczytałyście o co chodziło Aichy???
Cytat:
"To nie chodzi o obgadywanie tylko o to, że na fioletowe są w większości dziewczyny, którym za pierwsze razem się udało, my tutaj walczymy z całych sił o maluszka.
Aicha miała pewnie na myśli, że jest tam "dziwnie" w sensie takim, że dziewczyny nie bardzo wiedzą jak doradzić?
I bardzo smutna tam jest też atmosfera i pewnie w dużej mierze przez to nie chce tam zaglądać. Tak mi się wydaje.."
" Tak Nenusia, mniej więcej o to mi chodzilo. I masz rację-nie chodziło o obgadywanie, tylko zapytałam czy ktoś ma podobne odczucia.i widać, że tak. Każdy oczywiście może mieć te odczucia inne, dlatego ja zostaje tutaj."
Więc tutaj nie chodziło o obgadywanie tylko o odczucia... Jak tak to zrozumialyście to mi przykro...
Szczęśliwych ciąż życzę i porodów w terminie ❤️
Winny się tłumaczy, tylko że to ty nazwalas nas ciemnym ludem...Martula78, 88Kala lubią tę wiadomość
-
Śmieszne
bo przecież my tutaj nie walczymy o nasze maluchy, wszystkie są z pierwszego złotego strzału i żadna z nas nie poronila... to raczej na tamtym wątku ktoś żyje w ciemnogrodzie skoro tak myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 16:39
agniecha2101, Malinowa_Czekolada, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Aga "ileś tam ileś" ma problem z gospodarką hormonalną najwyraźniej i stąd zły osąd naszego poziomu
Nie osądzajmy jej zbyt surowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 16:41
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Oj kobitki ale się faktycznie rozpętała burza... Ja jestem za tym, żeby się już nie denerwować i dac sobie z tym spokój
lata pracy w szkole nie poszły na marne... Jednym uchem mi coś wlatuje, a drugim wylatuje i staram się nie przejmować takimi rzeczami :-* Wam radzę to samo, im mniej stresu to tym lepiej dla Nas i naszych złotych maluszków
:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 16:43
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Kochane, nie przejmujmy się nimi, bo stres to w tym momencie jest najmniej nam potrzebny
Ja już tam napisałam co chciałam i już tam nie wchodzę nawet... Przykre, że ludzie tacy potrafią być... Szczególny kobiety dla kobiet i to ciezarne, no coś niektórym chyba hormony za dużo buzują...
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc