Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti83 nie mam pojęcia, ile miał cm
Ale to ledwo kilka dni temu
Shaggi tuuulę mocno z całego serca, bardzo mi przykro, że na takim etapie dzieją się takie rzeczy
Malutka super wieści
Violet Flower przykro mi , że jednak ciąża się zatrzymałaAle Twój lekarz ma sporo racji... Liczę, że szybko do nas napiszesz o dobrych wieściach
Marti83, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Paula dzieki
bo wiesz, tak czytam o tych kopniakach i narobiłam sobie nadziei, ze skoro Ty tak wcześnie poczułaś to może i u mnie tak będzie
a co do cm to czytałam że jak ma już więcej niż 10 cm, no ale to moga być już takie spekulacje.
-
Violet napiszę jeszcze raz: Jesteś mega silna! I nikt Cię stąd nie wygania
Niedługo będziesz dzielić się z nami dobrymi wieściami :*
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Violet - przykro mi że jednak się potwierdziła diagnoza
Cieszę się żę podchodzisz do tego z takim spokojem. Mam nadzieje że szybko się skończy ta ciąża i w kolejną zajdziesz raz dwa. Będzie zdrowa i będziesz nam się chwalić tu postępami
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Shaggi, bardzo mi przykro
Violet, masz bardzo mądrego lekarza. Wyważonego i widać, że chce o Ciebie zadbać, o Twoje dobro. Pisałaś ostatnio, że beta spadła o 10 tysięcy, więc może faktycznie w ciągu tygodnia coś ruszy. W razie czego masz plan b, ale życzę Ci w tym trudnym momencie, by udało Ci się uniknąć zabiegu. Jesteś bardzo dzielna.Violet Flower lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Paula222 wrote:Marti83 ja nie czuję typowego kopania jak na późniejszym etapie ciąży Dzidzia jest na to stanowczo za mała
Bardziej ruchy, jak tam pełza w środku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b9796693158.jpgMalutka_94, Dip88, Violet Flower, Lotopałanka, bondzik007, Aguś 90, olciaa, agniecha2101, Marti83, TaPaT, Malinowa_Czekolada, futuremama, Jagodagoi, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Nie chce wywoływać jakiejś gownoburzy. Ale wkurzylam się, bo nie lubię jak ktoś gada za plecami. Jak komuś tutaj się nie podoba to niech zachowa to dla siebie i niech będzie na wątku jaki mu pasuje. A nie czyta tutaj a piszę o nas na innym wątku. Teraz wypowiadam się za siebie: To że nie musiałam starać się o dziecko latami i nie musiałam robić tysiąca badań, znać się na normach i innych pojeciach oznacza że jestem ciemnym ludem??? Ja naprawdę współczuję tym dziewczynom , które naprawdę muszą wiele przejść ale nienawidzę takiego zachowania. Ja podczytuje czasem inne wątki, ale albo coś napiszę albo poczytam i zachowuje to dla siebie a nie obgaduje. Tak właśnie my grudniowki zostalysmy nazwane ciemnym ludem
-
Irminka śliczny brzusio :-*:-*
Shaggy i Violet dziewczyny ściskam i tule mocno :-* ten czas szybciutko płynie i nawet same się nie obejrzycie jak znowu będą II kreseczk:-*
A ja proszę Was o poradę... Tak mi się wydaje, że to chyba przewianie...od piątku boli mnie ta szyja i głowa codziennie, szyja - kark po prawej stronie, jedynie w poniedziałek mnie nie bolało... Powinnam iść do lekarza? Smarować to czyms? Codziennie biorę ten Apap i już nie chce dłużejmoże jakiś Amol czy coś?
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dip88 wrote:Nie chce wywoływać jakiejś gownoburzy. Ale wkurzylam się, bo nie lubię jak ktoś gada za plecami. Jak komuś tutaj się nie podoba to niech zachowa to dla siebie i niech będzie na wątku jaki mu pasuje. A nie czyta tutaj a piszę o nas na innym wątku. Teraz wypowiadam się za siebie: To że nie musiałam starać się o dziecko latami i nie musiałam robić tysiąca badań, znać się na normach i innych pojeciach oznacza że jestem ciemnym ludem??? Ja naprawdę współczuję tym dziewczynom , które naprawdę muszą wiele przejść ale nienawidzę takiego zachowania. Ja podczytuje czasem inne wątki, ale albo coś napiszę albo poczytam i zachowuje to dla siebie a nie obgaduje. Tak właśnie my grudniowki zostalysmy nazwane ciemnym ludem
Kochana o co chodzi?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Irminka1231 wrote:Odczuwam podobnie ruchy czasem takie bombelki jakby tez najczesciej wieczorem w nocy i rano kiedy leżę. U mnie dzis 31 C w cieniu.ale wole i tak cieplo niz zimno.oto moj brzuszek.cos tam juz widac he he
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b9796693158.jpg)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, jesteście Nieocenionena to, że jestem spokojna miało wpływ też to że "mam Was".
Wiem, że nie jestem jedyną z takim przypadkiem, widzę że są podobne historie po przejściach, czytałam podobne historie tutaj i w innych wątkach widzę postępy, czekacie na zdrowe dzidzie, więc skoro Wam się udało to i może ja w końcu zostanę podwójną mamą
Chciałabym żeby to się stało jeszcze w tym roku zanim Wy tu urodzicie, to chociaż na chwilę dołączę jako ciężarówkabo na żadnej innej grupie nigdy juz nie będzie tak jak z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 16:03
Lotopałanka, agniecha2101, Malinowa_Czekolada, futuremama lubią tę wiadomość
-
Na wątku Ex-testerki nas obgaduja że jesteśmy ciemnym ludem i to nie na ich nerwy. Nawet któraś cytowala jakiś tekst nie wiem której z nas jak odpisała na sytuację Shaggi. No paranoja. Jakoś od strony 733 zaczęło się o nas. Sorki ale wkurza mnie takie coś.
-
Aż tam zajrzę zaraz z ciekawości...i że złości też
Ja zaglądam tylko na nasze forum i nie wiem co się dzieje gdzie indziejno tak, przecież jestem ciemnym ludem
hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 16:07
Dip88 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki