Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pasowałoby się podłączyć pod jakieś napięcie ... 0 energii ... nawet nie chce mi się nie chcieć ! no cos strasznego ... teraz by się przydała jakas obsługa żeby zrobic obiad podać itd hehe
Dip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Jaszmurka wrote:Z Warszawy. Muszę podzwonić, bo niby jest czas, ale nie wiem jak z miejscami.
To jak z Warszawy to moje koleżanki bardzo polecaly szpital św Zofi albo na Bielanach .Ja we wrześniu myslalam iść .możemy jakoś razem się umówić jak chcesz
Aha czyli dla spokojem te Nifty...hmmm no ja tak się zastanawiam cały czas nie daje mi to spokoju -
Karmelkovaa wrote:pasowałoby się podłączyć pod jakieś napięcie ... 0 energii ... nawet nie chce mi się nie chcieć ! no cos strasznego ... teraz by się przydała jakas obsługa żeby zrobic obiad podać itd hehe
Odkąd zobaczyłam 2kreski nie piję kawy ( no może 3 wypiłam w tym czasie), ale dziś mnie naszło i właśnie zaparzyłamKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Nie kawy nie pije teraz juz pół roku
słodycze jem
ale to chyba po prostu lenistwo mnie opetało haha no mówie Wam ręką noga mi sie ruszyć nie chce :Da jak pomysle ze coś musze na obiad zrobic a nie wiem co to ani myslec mi sie nie chce
mam niechcenie wszystkiego
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
futuremama wrote:Ja czasem też takie mam, ale zazwyczaj jednak powyżej 90. Niskie ciśnienie ponoć nie szkodzi ale zalecają ruch wiadomo bez szaleństw ale jednak i ciśnienie powinno wzrosnąć. Plus wiadomo pić i tak jak mi położna ostatnio zalecała sok pomidorowy bo ma potas który podnosi trochę ciśnienie
Kurcze to zacznę jeść więcej pomidorów bo po soku chyba by powiedzmy wróciły wymioty -
ania-89 wrote:To jak z Warszawy to moje koleżanki bardzo polecaly szpital św Zofi albo na Bielanach .Ja we wrześniu myslalam iść .możemy jakoś razem się umówić jak chcesz
Aha czyli dla spokojem te Nifty...hmmm no ja tak się zastanawiam cały czas nie daje mi to spokoju
Też myślałam o Zofii jeżeli chodzi o szkołę. Ale raczej nie będę tam rodzić bo podobno bardzo się popsuło przez ostatie 2 lata.. Prawie na korytarzu się rodzi podobno.. -
Karmelkovaa wrote:pasowałoby się podłączyć pod jakieś napięcie ... 0 energii ... nawet nie chce mi się nie chcieć ! no cos strasznego ... teraz by się przydała jakas obsługa żeby zrobic obiad podać itd hehe
Słońce ja mam to samo, możemy sobie przybić piątkę.. za 4h mam gości i już mi się nie chce nawet ogarnąć siebie.. trochę dom no i jakieś przekąski przygotowaćbleee najchętniej bym spała
Co przed chwilą robiłam od 10.30 do 12
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
ania-89 wrote:To jak z Warszawy to moje koleżanki bardzo polecaly szpital św Zofi albo na Bielanach .Ja we wrześniu myslalam iść .możemy jakoś razem się umówić jak chcesz
Aha czyli dla spokojem te Nifty...hmmm no ja tak się zastanawiam cały czas nie daje mi to spokoju
Z Bielańskiego mam lekarza prowadzącego i chciałabym tam rodzić dlatego tam też zadzwonię w pierwszej kolejności.
Jak się coś dowiem to dam Ci znać w kwestii terminów. Jest między nami tylko 2 tygodnie różnicy to pasowałoby chodzić w podobnym czasieania-89 lubi tę wiadomość
-
Co do seksu to też mamy zakaz, ale poniosło nas ostatnio i teraz zachodzę w głowe czy nie zaszkodziłam dziecku. Wizytę mam w czwartek przed wyjazdem to sprawdzimy
nie dziś rano przywitała burza. Czasem juz też jestem tak zmęczona, że wstawac mi się nie che do pracy a po południu jak wracam to padam na twarz. Mieszkamy na wsi ale nawet na podwórko nie chce mi się iść. I tak cały czas myśle czy by sobie już nie dac spokoju i od lica na L4. Koleżanka mówi, ze to rozumie, ze mam prawo i moge iść na l4 i po prostu leniuchowac
Malutka kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 12:38
-
Hej hej
Witam w rozpoczętym 17 tyg
Ale leci
Rano byłam w laboratorium na morfologii i mocz, po południu odbiorę wyniki .
Byłam też z moim 4 latkiem u dentysty, wszystko ok u niego
agniecha2101 dopisałamJa w temacie szczepionek nie pomogę
ja nic takiego nie miałam.
Jaszmurka witamyGratuluję córci
Z tego co wiem, liczy się termin z pierwszego USG
bondzik007 wg mojego gina liczy się termin z 1 usgZmienić Ci na 16?
Aga9090 to w sumie prawie same dobre wieściTrzymam kciuki za Was :*
Jaszmurka, TaPaT, Aga9090, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:Też myślałam o Zofii jeżeli chodzi o szkołę. Ale raczej nie będę tam rodzić bo podobno bardzo się popsuło przez ostatie 2 lata.. Prawie na korytarzu się rodzi podobno..
Mam dużo znajomych które tam rodzily w tym i zeszłym roku i były zadowolone.Ale szkoła rodzenia podobno super -
Jaszmurka wrote:Z Bielańskiego mam lekarza prowadzącego i chciałabym tam rodzić dlatego tam też zadzwonię w pierwszej kolejności.
Jak się coś dowiem to dam Ci znać w kwestii terminów. Jest między nami tylko 2 tygodnie różnicy to pasowałoby chodzić w podobnym czasie[/QUOTE
Też mam lekarza z Bielańskiegonapisz na priv do kogo chodzisz
tez będę tam dzwonić i do Zofii
-
ania-89 wrote:Jaszmurka wrote:Z Bielańskiego mam lekarza prowadzącego i chciałabym tam rodzić dlatego tam też zadzwonię w pierwszej kolejności.
Jak się coś dowiem to dam Ci znać w kwestii terminów. Jest między nami tylko 2 tygodnie różnicy to pasowałoby chodzić w podobnym czasie[/QUOTE
Też mam lekarza z Bielańskiegonapisz na priv do kogo chodzisz
tez będę tam dzwonić i do Zofii
Wysłałam zaproszenie -
Jaszmurka wrote:No właśnie pod tym kątem chyba się zdecyduję. No i za mc lecimy na wakacje jak nie będzie przeciwwskazań, więc tam też by mi się przydało mieć kontrolę jakby co.
A jaki masz detektor?Lepiej wziąć najprostszy jak ten angel sounds czy jak Dibolek, żeby od razu pokazywal na wyswietlaczu tetno?
Aga nie znam Twojej sytuacji, ale zabrzmialo powaznie. Najwazniejsze, ze i Ty i dziecko w porzadku.
U nas wlasnie po tym wyrostku lekarz obstawial dziewczynkę i się sprawdziło
Co do mdlosci i wymiotow to na szczescie same wymioty mnie ominely a nudnosci przeszly z koncem 12 tygodnia. Nadal tylko mam problem z umyciem zebow jak jest bardzo rano, bo mnie cofaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 12:48
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Kurczak dla mnie teraz ble :< myślę nad gołąbkami ale musze iśc do sklepu eh
Zmieniałyście suwaczki jak się Wam termin przyśpieszył ? bo moja dzidzia dzisiaj 13+6 juz jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 12:48
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Cześć dziewczyny
Przycupnę tutaj u Was. Termin mam na 12 grudnia.
Póki co u nas wszystko dobrze, chyba powoli wchodzę w ten "lepszy" etap ciąży, coraz lepiej się czuję.
W zeszłym tygodniu byliśmy na I badaniu prenatalnym i okazało się, że rośnie we mnie mały dżentelmenOczywiście bardzo się cieszymy z moim mężem, że maleństwo jest zdrowe, ale byliśmy bardzo nastawieni na córkę i tu pojawia się temat wyboru imienia. Miała być Matylda, ale zrobiła psikusa i teraz trzeba wykombinować imię dla chłopczyka.
Pomożecie?
Ciężko nam z mężem dojść do porozumienia...z jednej strony chciałabym, żeby było to imię niezbyt popularne, a z drugiej nie chcę zrobić dziecku krzywdy, żeby nie musiało się wstydzić jak będzie się komuś przedstawiać. No i oczywiście, jeżeli młody doczeka się kiedyś siostry to na pewno będzie Matylda!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Kurczak dla mnie teraz ble :< myślę nad gołąbkami ale musze iśc do sklepu eh
Zmieniałyście suwaczki jak się Wam termin przyśpieszył ? bo moja dzidzia dzisiaj 13+6 juz jest
Mi termin się cofnąłMiałam 22 listopad a jest 27
I zrobiłam suwaczek na 27
Tak aby szło zgodnie z wiekiem ciąży
-
ania-89 wrote:Mam dużo znajomych które tam rodzily w tym i zeszłym roku i były zadowolone.Ale szkoła rodzenia podobno super
Widzę, że różne opinie, może zalezy od dnia? Ja też słysząłam, że super. Moja szwagierka rodziła tam 2 razy - 4 lata temu ekstra a 2 lata temu mówiła już że o wiele słabiej, że mało się tam interesują, chybaże masz wszytsko opłacone od A do Zet to jest ok. W niedzielę widziałam się z koleżanką i ona znowu mówiła o swojej siostrze co też rodziła tam 2 razy, ostatni poród 3 miesiące temu i mówi, że tragedia, że kobiety praktycznie rodzą na korytarzu bo taką popularność ma ten szpital, że z całej Warszawy się tam pchają i potem jest jakiś armagedon
No ale ja tam nie rodziłam bo to moja pierwsza ciąża więc nie mam pojęciaAle zniechęciliśmy się z mężem i może Wolski.. tam w sumie instytut matki i dziecka jest więc może.. plus że mamy bardzo blisko
ania-89 lubi tę wiadomość