Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka to teraz będę przynajmniej wiedzieć na co zwracać uwagę. Dziękuję za dobre rady
-
agniecha2101 wrote:Dokładnie, ciężko się zdecydować na konkretny
Mi się wizualnie na zdjęciach mega podoba Vulcano
ale jest jednym z tańszych wózków Bebetto, więc zastanawiam się czy spełni w pełni nasze wymagania
Będę w PL pewnie w sierpniu, to pooglądam na żywo i zdecyduje
Mam też kilka typów z innych firm
Też fajny, ale przyjrzyj się i widać że chyba ma mniejszy kosz na zakupy niż inne modele. Przynajmniej na zdjęciach tak widać. Ten Bresso też jest fajny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:13
-
My mamy wózek x-lander po synku. 5 lat temu był bardzo popularny
tak naprawdę dużych zakupów nie będę robić bo wszystko na strychu. Łóżeczko, foteliki, wózki, przewijaki, ciuszki. Pewnie będę musiała kupić jakiś kombinezon bo syn z marca a wtedy już ciepło było. Po polowkowych uszyję kocyk z minky i mate , może jakieś rozki, tetre.
Dip88 lubi tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Też mam dużo rzeczy po synku i jak będzie chłopiec to bez szaleństw będzie. Jak córka też szaleć nie będę bo już siostry moje na zakupy się szykują, bo jedyna dziewczynka póki co w rodzinie by była więc księżniczka taka nasza o już oglądają kiecki także ja szaleć nie będę dokładnie pewnie jakis rożek kupię ciepły kombinezon itd chyba że coś mnie tak chwyci za serce że nie będę mogła wyjść ze sklepu bez tego
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cześć Piękne!
Irminka, gratuluję córeczki!!
Martula, zaglądam na forum na urlopie, zamiast bawić się z córeczką bo czekam na info od Ciebie! Daj znać jak po wizycie!
Widzę że temat wózka się pojawił...ja mam dwa typy (oczywiście chodzi o te 'rok po roku') i obydwa są świetne i piękne..mają tylko jedną wadę. Jest nią cena. Także póki trwa sezon wyjazdowy/urlopowy to na pewno się tym nie zajmiemy co by sobie humoru nie psućnawet rozważałam rezygnację z wózka rok po roku, ale coś czuję że u mnie niestety nie da rady bez takiego wózka.
Irminka1231 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Ja właśnie bardziej po ciąży to przechodzę.... Hahaha.... No nie ma zakupów żebym nie kupiła dla syna a to koszulki, a to spodenek a to jeszcze coś innego.... Choć może w tej ciąży będzie inaczej
Witaj w klubieSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dajcie przykłady tych fotelików
O taki Wam chodzi ?
a Dziecko ze szpitala w czym będziecie wieźć ?
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-maxi-cosi-priori-sps-9-18-kg-i7235542126.html" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja mam fotelik po córce Britax Roemer Baby Safe Plus Shr, teraz chyba kupię do niego bazę, bo chciałabym go wozić na środkowym tylnym siedzeniu pomiędzy dwoma innymi fotelikami, inaczej go chyba nie dam rady tam umieścić. Nie wiem, nie zastanawiałam się jeszcze, ale przyznam, że cena samej bazy zaskoczyła mnie.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
mkgk wrote:czekam pod gabinetem na kontrole u swojego gin. boje sie jakos po tym szpitalu
-
No ja sobie na razie nie wyobrazam dać np 800zł za fotelik tak do 400zl
bo my dużo znowu tak nie jeździmy a to chyba tez wiekowo jakos sie dobiera ?
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Maxi Cosi Citi 0-13kg.
Sa tez foteliki o wiekszym zakresie wagowym typu 0-36kg (regulacja oparcia + zagłówka), ale sporo czytalam na temat fotelikow i zdecydowanie bardziej komfortowe dla maluszka i bezpieczniejsze sa te typowo dla malych dzieci z kategorii 0-13 kg z adacKarmelkovaa, TaPaT lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Karmelkovaa wrote:Dajcie przykłady tych fotelików
O taki Wam chodzi ?
a Dziecko ze szpitala w czym będziecie wieźć ?
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-maxi-cosi-priori-sps-9-18-kg-i7235542126.html
Mnie położna będzie wieźć do szpitala i że szpitala do domu. Takie tu zasadyI odrazu zaznaczone jest ze mamy być z fotelikiem. Mi polecala ten i osobiście też mi się podoba.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acc5e6c6e2e9.png
To jest Maxi Cosi Pebble i ten model ma dodatkową wkładkę dla noworodków.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:No ja sobie na razie nie wyobrazam dać np 800zł za fotelik tak do 400zl
Ja jeżdżę codziennie i mam fioła na punkcie bezpieczeństwa.
A foteliki mają grupy, np. 0-13kg (to te pierwsze, które mogą też pasować do wózka), 0-18kg, 9-25, 9-36kg, 15-36kg itp.
Moi najpierw jeździli 0-13, teraz mają 9-25kg. Czeka nas pewnie jeszcze jedna zmiana fotelika.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karmelkovaa wrote:No ja sobie na razie nie wyobrazam dać np 800zł za fotelik tak do 400zl
U mnie cena tego fotelika co pokazałam to ok. 150 euro. Ja jeżdżę dużo autem, nawet na zakupy -
Dip88 wrote:Też fajny, ale przyjrzyj się i widać że chyba ma mniejszy kosz na zakupy niż inne modele. Przynajmniej na zdjęciach tak widać. Ten Bresso też jest fajny.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙