Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxi Cosi Citi jest troszke szerszy niz pebble i tez ma wkladke dla noworodkow. Patrzcie dziewczyny na takie foteliki, ktore mozna wpiac e stelaz wozka. W bebetto bez problemu wchodza maxi cosi, oczywiscie potrzebne sa adaptery (koszt okolo 50 zl)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 17:46
Dip88, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudyTygrysek wrote:Witajcie kochane
Ja po prenatalnych. Wszystko w porzadku. Maluch ma 69.7mm serce 166 raczki nozki paluszki na miejscu. Zoladek pecherz tez. Serce prawidlowe. NT 1.9. Doktor mowi ze wszystko dobrze. Maluch skakal i fikal ze hej. I pytal doktor czy chce znac plec mowie ze jasne ze tak i oczom ukazal sie siusiak. Wiec spodziewam sie drugiego syna ❤ tp z usg wyszedl na 25 aledoktor mowi ze bd sie trzymac 27 i tak zostawiamy. Mowi ze to i tak szacunkowa data. Mowil tez ze z cukrzyca dobrze ze trzymam diete ze norma jest od dawna do 92 przy krzywej ale jak nie mam przekroczen to swietnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a1adf1b4962.jpg
Gratuluję synkaRudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Witajcie kochane
Ja po prenatalnych. Wszystko w porzadku. Maluch ma 69.7mm serce 166 raczki nozki paluszki na miejscu. Zoladek pecherz tez. Serce prawidlowe. NT 1.9. Doktor mowi ze wszystko dobrze. Maluch skakal i fikal ze hej. I pytal doktor czy chce znac plec mowie ze jasne ze tak i oczom ukazal sie siusiak. Wiec spodziewam sie drugiego syna ❤ tp z usg wyszedl na 25 aledoktor mowi ze bd sie trzymac 27 i tak zostawiamy. Mowi ze to i tak szacunkowa data. Mowil tez ze z cukrzyca dobrze ze trzymam diete ze norma jest od dawna do 92 przy krzywej ale jak nie mam przekroczen to swietnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a1adf1b4962.jpg
Gratulacjesuper ze wszytso dobrze
na pewno synek ? hihi mój bobas miał 7,5prawie cm i był wyrostek jeszcze sterczący
i znowu zagwozdka
ja teraz juz nie wiem czy na tym etapie wierzyc do końca w te siurki
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Rudy Tygrysek gratulacje!
)
Ja się dzisiaj dowiedziałam od szefa ze do zakładu pracy dzwonili z Zusuon nie odebrał tylko pracownik i nie wie co chcieli. Ciekawe.
Kurde, ja będę miała niezły dylemat z tym wszystkim bo kompletnie nie nie znam na fotelikachRudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Karmelkowa ginek mowil ze raczej nic nie zmieni sie. Mysle ze jak lekarz zna sie i ma ok sprzet to nie ma pomylek
a siurek sterczal ladnie
My dla synka mielisny fotelik 3w1 ale bez auta bez prawka bylismy i uzylismy moze z 6 razy. Rok temu kupilismy normalny
Karmelkowa nie tak szybko wyrastaja. Ten pierwszy powinien buc w zakresie 0-13 srednio sluza do roku a najlepiej zmienic gdy dziecku u gory zaczyna wystawac glowka.
Dla niemowlaka nie powinno sie brac tych z zakresu 0-18 bo jak moze byc fotelik dobry dla noworodka i 3 latka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:55
-
RudyTygrysek wrote:Karmelkowa ginek mowil ze raczej nic nie zmieni sie. Mysle ze jak lekarz zna sie i ma ok sprzet to nie ma pomylek
a siurek sterczal ladnie
My dla synka mielisny fotelik 3w1 ale bez auta bez prawka bylismy i uzylismy moze z 6 razy. Rok temu kupilismy normalny
Karmelkowa nie tak szybko wyrastaja. Ten pierwszy powinien buc w zakresie 0-13 srednio sluza do roku a najlepiej zmienic gdy dziecku u gory zaczyna wystawac glowka.
Dla niemowlaka nie powinno sie brac tych z zakresu 0-18 bo jak moze byc fotelik dobry dla noworodka i 3 latka?
Aha rozumiemhehe u nas tez coś ostatnio sterczało i tez dobry gin i sprzet własnie tylko powiedział ze 50?50 bo z tego kiktka to sie moze zrobic wszystko
ale nie wiem czemu jak to zobaczyłam to juz jakos mi ten synek w głowie siedzi ;p
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:Madlen na pewno dam znać jutro ale dopiero po wizycie u chirurga więc pewnie około 12-13....
Ja to Ci baradzo tej rany współczujęmam nadzieje ze się szybko zagoi ładnie bez problemów żadnych... daj znac koniecznie
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hejka Ja dopiero wróciłam z podróży
tak daleko na te prenatalne jestem wykończona.
Tp zmienił się na 23 grudnia
Crl: 72,6mm
Nt: 1,84mm
Nb 2,48mm
Łożysko na przedniej ścianie, wody płodowe ok, wszystko w sumie jest dobrzecałuje
Lotopałanka, Irminka1231, Aga9090, agniecha2101, RudyTygrysek, bondzik007, Malutka_94, Dip88, TaPaT, Violet Flower, Karolcia27, Aguś 90, Magdaa21, Azzurra lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ja w te "uniwersalne" foteliki też nie wierzę. U nas 0-13 służył 9mcy bo mały był wysoki i wagowo się łapał a wzrostem już nie. Potem 9-18 i w sumie jak miał 2,5 roku na ten od 15 się przerzuciliśmy.