Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:To super kochana, że wszystko dobrze :-* ja też mam 24.07 prenatalne więc piątka
musi być wszystko dobrze :-*
Wiecie co? Ja chyba idę z przed tv, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje
Będzie dobrze ;* to już moja Julka lepiej tutaj kopie hihi akurat dzisiaj sobie czuje , chyba chce im pokazać jak sie to robi" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lotopałanka wrote:Karmelkovaa gratuluję cudownych wieści oby tak dalej do samego rozwiązania....
Dziękujęa jak Twoja rączka goi się ? boli mniej ?
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Madlen ja mam tą co więszkosc tutaj biedronkową ale starcza
i się z nią nie rozstaje
Lotopałanka bo się skóra goi i temu ten świąd , ale z kazdym dniem będzie coraz lepiej" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Madlen ja mam tą co więszkosc tutaj biedronkową ale starcza
i się z nią nie rozstaje
Lotopałanka bo się skóra goi i temu ten świąd , ale z kazdym dniem będzie coraz lepiej
No wlasnie w Biedronce nie zdążyłam kupića słyszałam ze jest świetna zarówno w ciąży do spania jak i później do karmienia
-
Azzurra wrote:Cześć dziewczyny!
Malinowa_czekolada, i co dzwoniłaś do lekarza? mkgk, jak się dziś czujesz?
Dobrej niedzieli!
Hejo. Dzwoniłam, i jeśli nie ma plamienia to bowinno być okej. Także tylko pozytywnie myśleć i poczekać do wizyty. A już przestałam się stresować i zaczynałam cieszyć ciążą...
U nas dzisiaj grill i spora imprezka była. Padam na twarz..
-
Karmelkovaa wrote:Będzie dobrze ;* to już moja Julka lepiej tutaj kopie hihi akurat dzisiaj sobie czuje , chyba chce im pokazać jak sie to robi
Zazdroszczę :-* ja jeszcze nie czuję nic, a tak bym już chciałakochane a kto jutro wizytuje?
Malinowa odpoczywaj i no stress :-*Karmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karmelkova ekstra
czyli Juleczka
Dziewczyny moje hormony na meczu wygrały. Od złości po płacz bo mi się ich żal zrobiło bo tak wszyscy ich wyzywali u mnie
A nad tą poduszka też się zastanawiałam, ale może zanim mi brzuch wystrzeli to pojawi się znowu jakaś oferta w lidlu czy w biedronceczekam w ogóle aż będzie znowu w lidlu oferta dla mam, noże jakieś legginsy upoluje do latania po domu, bo coś nawet moje dlugie spodnie takie cienkie letnie na gumce, zrobiły mi się jakieś ciasnawe na tyłku
niby brzucha tak nie widać, ale jak się ubiera ciuchy, to wtedy czuć różnicę
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
I w ogóle to dowiedziałam się, że moja Szwagierka też jest w ciąży
nie widziałam się z nią osobiście, ale teściowa mówiła, że to jakiś 3-4 miesiąc więc jeszcze się może okazać że spotkamy się na porodówce
to będzie ich trzecie dziecko, cieszę sie, bo wszystkie dzieciaki w rodzinie już starsze - najmłodsze ma 6 lat, a tak to nasz szkrab będzie miał się z kim bawic i ja będę miała z kim pogadać o pieluszkach
agniecha2101, Malutka_94 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
bondzik007 wrote:Karmelkova ekstra
czyli Juleczka
Dziewczyny moje hormony na meczu wygrały. Od złości po płacz bo mi się ich żal zrobiło bo tak wszyscy ich wyzywali u mnie
A nad tą poduszka też się zastanawiałam, ale może zanim mi brzuch wystrzeli to pojawi się znowu jakaś oferta w lidlu czy w biedronceczekam w ogóle aż będzie znowu w lidlu oferta dla mam, noże jakieś legginsy upoluje do latania po domu, bo coś nawet moje dlugie spodnie takie cienkie letnie na gumce, zrobiły mi się jakieś ciasnawe na tyłku
niby brzucha tak nie widać, ale jak się ubiera ciuchy, to wtedy czuć różnicę
Ja to już po tym meczu tak się wkurzyłam, że nawet teraz to już pies mnie wkurza więc dla dobra wszystkich położyłam się do łóżka już, chociaż spać nie chce mi się w ogóle4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karmelkova no to gratuluję corci
sama jestem ciekawa kto siedzi u mnie.
Mnie cos dzisiaj brzuch ciagnie. Glowa nie boli drugi dzien, wiec sukces, az boje sie zapeszac. Takze współczuję Karolcia migreny, bo wiem co to znaczy
Ja czasami czuje baaardzo delikatne ruchy i to nie codziennie i oczywiście zaczynam sie stresowac, ze powinny byc juz mocniejsze, albo, ze moze mi sie wydaje, ze to ruchy. To moja druga ciąża na tym etapie, do tego lozysko na tylnej scianie wiec wmawiam sobie, ze te ruchy powinny byc juz bardziej wyczuwalne.
Chcialabym juz byc po polowkowych. Poki co nic jeszcze nie kupuje, bo raz, ze nie wiem na 100% kto tam siedzi, dwa razy byl bardziej syn, ostatnio bardziej corka, ale pewnosci nie bylo, a dwa jakos tak chyba do mnie do konca to wciaz nie dociera. Ubranek mam sporo po synku, wozek i fotelik jest, lozeczko tez, takze zostanie dokupienie paru ubranek (no chyba, ze bedzie dziewczynka to na paru sie nie skonczy), jakiejs kolyski do salonu, bo chce miec dziecko na oku, a przy dwulatku nie zostawie dzidziusia na sofie, moze jakis nowy kocek, rozek plus rzeczy z apteki.No i kombinezon na zime
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witam was dziewczyny po weekendzie
U nas się wkoncu trochę ociepliło, bo cały tydzień było po 15-18 stopni i zrobiliśmy wczoraj grilla. A od dziś w niby zaczną się tropikalne upałyJa musze zacząć się ogarniać z wyprawką, bo wczoraj uświadomiłam sobie ze zostały mi tylko 2 miesiące. We wrześniu już mam zapowiedzianą kontrolę w jakich warunkach będzie dziecko i czy wszystko już ma. Czasami te ich tu prawa mnie denerwują
Ja się zaraz zbieram na małe zakupy, jeszcze muszę do optyka iść, bo mój rozbójnik połamał sobie okulary.
Karmelkova gratuluję córeczkiKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Uff... ledwo, ale nadrobiłam
Niestety za chwilę na kilka godzin do pracy, więc napiszę coś więcej później
i pewnie trochę też znów będzie do nadrobienia
Miłego dzionka i kciuki za wizyty, jeśli jakieś są dziś :-*
Do późniejDip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kai nie zabierają dziecka
Oni organizują w Holandii zbiórki charytatywne i wtedy takim osobom pomagają i dają niezbędne rzeczy za darmo, a później się oddaje je spowrotem . Jedynie po porodzie mogą zabrać jeśli są złe warunki w domu np. jakimś alkoholikom itd.
Kontrole zaczynają około 30 tc, bo liczą że od tego czasu może już przyjść dziecko na świat i też jak coś by było nie tak, żeby mieli czas na zorganizowanie pomocy lub gdy są złe warunki żeby mogli takie osoby jeszcze kilka razy skontrolować, aby się upewnić co się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 08:42
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
Trzymam kciuki, jeżeli któaś z Was wizytuje dzisiaj
Ja wczoraj myślałam, że urodzę na tym meczuM A S A K R A!!! Gdzie te chłopaki sprzed 2 lat? Tak pięknie grali na Euro ;/ , nawet wino bezalkoholowe piłam z tych nerwów haha powiem Wam, że calkiem niezłe.
Ja niew iedzieć czemu wstałam i dzisiaj zwymiotowałam, a już od jakiś 2 tyg był spokój. Podejrzewam, że trochę za dużo popcornu zjadłam na meczu ;/
Miłego dnia Piękne moje ;* -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...
Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyć
Przepraszam nie nadrobię i się nie odniosę, bo nie mam sił..futuremama, bondzik007, Lotopałanka, Angelika83, olciaa, Dip88, Malutka_94, Paula222, Aguś 90, agniecha2101, Jagodagoi, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Kai, a może powinnaś zmienić np. płyn do higieny intymnej? Bo częściej jak jest zapalenie pęcherza to jednak piecze niż swędzi... ja zmieniłam na taki różowy z apteki i widzę różnice ogólnie jakby większy komfort
Ale dziewczyny naprodukowałyście wszystko przeczytałam i nie umiem teraz odnieść się do wszystkiego...
Marta trzymaj się dzielnie! Pamietam w modlitwie o Was.
Karmelkovaa gratuluje córeczki
Łopatanka piękne imię wybrałaś dla swojego dzieciątka jeśli będzie dziewczynką ale uważaj bo Patrycję są bardzo charakterne dziewczynki
Nenusia najważniejsze, że najtrudniejsze chwile już za Tobą teraz z każdym dniem będziesz się lepiej czuć, a dzidziuś pięknie będzie rósł w siłę!
My też po wizytach i potwierdzała się płeć z prenatalnych także czekamy na córeczkę
Natomiast musimy czekać bo narazie łożysko nisko i mam nadzieje, że się podniesie bo ma jeszcze czas ale stres jest nie powiem, że nieKarmelkovaa, Lotopałanka, Dip88, Irminka1231, agniecha2101 lubią tę wiadomość