Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip mam ten sam żel i tez nie narzekam lubie kosmetyki ziaja
wczesniej lacibios femina miałam ph3,5 ale ten ponad 4 dychy kosztował .
Super ciuszki ja nie mam odwagi jeszcze kupwoacno i przekonania czy Julka faktycznie tam mieszka hihi niby nic nie aidać ale no jeszcze do 6 bede na 99%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:59
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja stwierdziłam że co ma być to będzie
A już też dłużej wytrzymać nie mogę
W h&m są śliczne ubranka, ale tu u mnie wszystko na lato, nawet przez internet
I z tych cieplejszych to zacznę dopiero chyba na jesieni. W ogóle planuje zrobić sobie taką całą listę co trzeba kupić i odchaczać, tylko zabrać się za to nie mogę, tyle tego jest że nie ogarniam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja zacznę pewnie wyprawkę od końca września jakoś robić , na wakacjach będę chciała tylko poprać poprasowac ciuszki bo zimą cieszko suszyć w domu a duzo podostaje więc nawet na poczatek pewnie za wiele nie kupię bo u mnie w rodzinie same dziewczynki
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
A będziecie kupować monitor oddechu? Bo się zastanawiam, a jak coś to nie wiem nawet jaki. Napewno chce elektroniczną nianie z kamerą, żeby mieć małego na oku i nie latać po całym domu. A te niektóre monitory oddechu mają też kamerki. Nie wiem na co się zdecydować jak coś.
-
Dip88 wrote:A będziecie kupować monitor oddechu? Bo się zastanawiam, a jak coś to nie wiem nawet jaki. Napewno chce elektroniczną nianie z kamerą, żeby mieć małego na oku i nie latać po całym domu. A te niektóre monitory oddechu mają też kamerki. Nie wiem na co się zdecydować jak coś.
Tak ja będę na pewno2 kolezanki poleciły angelcare
Tylko ja nie wiem jeszcze jak to skombinuję bo są w zestawie tez z nianią będę szukać bezchcę nianię z kamerką w razie jak kiedys ja bym była na dole a dziecko spało na górze w dzień zeby widziec kiedy stoi w łóżeczku
https://allegro.pl/monitor-oddechu-angelcare-ac403-niania-nowy-model-i7110207060.html?reco_id=f807e5e9-7864-11e8-8f4e-246e968dff98Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:48
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jaszmurka wrote:A macie może gdzieś jakieś gotowe listy z wyprawką?
Widzę, że chyba dziewczynki na wątku przeważająGratuluję zbiorczo
Ja mam jakieś, ale we wszystkich czegoś mi zawsze brakuje i chce je poprzerabiac po swojemu, później wydrukuje żeby tylko sobie odchaczać -
Karmelkovaa wrote:Tak ja będę na pewno
2 kolezanki poleciły angelcare
Tylko ja nie wiem jeszcze jak to skombinuję bo są w zestawie tez z nianią będę szukać bezchcę nianię z kamerką w razie jak kiedys ja bym była na dole a dziecko spało na górze w dzień zeby widziec kiedy stoi w łóżeczku
https://allegro.pl/monitor-oddechu-angelcare-ac403-niania-nowy-model-i7110207060.html?reco_id=f807e5e9-7864-11e8-8f4e-246e968dff98
No ja właśnie mam taką samą sytuację, a nie chce co chwile biegać góra-dółJa gdzieś widziałam monitory oddechu z kamerami. Coś jakby 2 w 1, ale muszę poszukać, bo nie jestem pewna
Chyba to jest tak jak mówisz monitor oddechu + elektroniczna niania. Mniej więcej o coś takiego mi chodzi
http://www.losmedicos.pl/motorola-mbp36s-babysense-5-monitor-oddechu.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:08
-
Dip, śliczne ciuszki
)
Ja jeszcze nic nie kupowałam, ale mnie kusi bardzomuszę koniecznie kupić jakieś spodnie sobie. Na tyłku i nogach moje wiszą, ale w brzuszek mnie już cisną
no i długą spódnice albo sukienkę, mam wielkiego siniaka na kolanie, wstyd się pokazywać
Dip88 lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
Dip88 wrote:No ja właśnie mam taką samą sytuację, a nie chce co chwile biegać góra-dół
Ja gdzieś widziałam monitory oddechu z kamerami. Coś jakby 2 w 1, ale muszę poszukać, bo nie jestem pewna
Mi zalezy na dobrym monitorze oddechu , nianie sobie juz dokupie jaka bądź w sumie zeby nie przepłacać za bardzo , bo te monitory czułe są drogie
N mozecie czasami wstawiać swoje listy ... ja jestem bez zielonego pojecia na razie ;p
U mnie barszczyk się gotuje na drugie fasolka szparagowa z bułeczką i ziemniaczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:10
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova jak ogarnę swoją listę to wstawię
Idę teraz pranie zrobić i obiad, tak mi się nie chceeee....
Jaszmurka, Malinowa_Czekolada, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Malutka_94 wrote:Dip, śliczne ciuszki
)
Ja jeszcze nic nie kupowałam, ale mnie kusi bardzomuszę koniecznie kupić jakieś spodnie sobie. Na tyłku i nogach moje wiszą, ale w brzuszek mnie już cisną
no i długą spódnice albo sukienkę, mam wielkiego siniaka na kolanie, wstyd się pokazywać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51338241e42a.png
Ja inwestuje w te wstawkiszkoda mi kasy na nowe spodnie, które później będą leżeć
TaPaT, agniecha2101, Jagodagoi lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej hej w poniedziałek,
Nenusia, super, że maleństwo ok. Teraz już musi być tylko lepiej. A jak się czujesz?
Paula, nie zamartwiaj się wagą, ja cały czas mam -3kg. W poprzedniej ciąży też bardzo późno zaczęłam przybierać.
Gratuluję udanych wizyt. Ja byłam dzisiaj u genetyka i po teście pappa mam ryzyko trisomii 21 1:664, wydaje mi się, że w moim wieku ok, ale lekarz sugerował (delikatnie) amniopunkcję. Zwariować idzie.
Karmelkova, ja mam po dzieciach Angelcare. Wszystko ok, tylko niestety często są fałszywe alarmy, gdy na przykład dziecko przesunie się poza obszar płytki. Nie powiem, parę razy przyprawił mnie o palpitacje serca.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Dip śliczne ciuszki
Ja kupuję wszystkie jednej firmy póki co
Daniela staram się, w czwartek się dowiem jak tam z maleństwem i powinnam być już spokojna. Dziwnie tak , że 2 poprzednie ciąże przybierałam o wiele szybciej niż teraz, a o spadkach nie było mowy. Zobaczymy.
Ja na pewno mam zamiar kupić leżaczek bujaczek hybrydowy, nowy wózek i nowy materac do łóżeczkaNo i ciuszki. I chyba tyle
Laktator mam, nianie mam, łóżeczko też. Więc sporo odchodzi
-
Ja muszę ustalić plan działania z ciuszkami, bo mam i dla chłopca, i dla dziewczynki, ale nie chcę znać płci przed porodem. Trochę nie uśmiecha mi się przygotowywanie podwójnej ilości ubranek, wybiorę chyba uniseks na początek i trochę dokupię.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Paula ja leżaczek bujaczek to napewno. Poprzednio mi życie uratował
Mały jak nie mógł mi zasnąć to tylko w nim zasypiał a na rękach później coraz ciężej było i ręce więdły mi z bólu
W wózku w ogóle nie chciał spać.
Daniela to najlepiej na początek ciuszki uniwersalneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:56
-
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51338241e42a.png
Ja inwestuje w te wstawkiszkoda mi kasy na nowe spodnie, które później będą leżeć
oo też widziałam, masz już może? -
Daniela wrote:Hej hej w poniedziałek,
Nenusia, super, że maleństwo ok. Teraz już musi być tylko lepiej. A jak się czujesz?
Paula, nie zamartwiaj się wagą, ja cały czas mam -3kg. W poprzedniej ciąży też bardzo późno zaczęłam przybierać.
Gratuluję udanych wizyt. Ja byłam dzisiaj u genetyka i po teście pappa mam ryzyko trisomii 21 1:664, wydaje mi się, że w moim wieku ok, ale lekarz sugerował (delikatnie) amniopunkcję. Zwariować idzie.
Karmelkova, ja mam po dzieciach Angelcare. Wszystko ok, tylko niestety często są fałszywe alarmy, gdy na przykład dziecko przesunie się poza obszar płytki. Nie powiem, parę razy przyprawił mnie o palpitacje serca.
Bo tam jest czujnik ruchu jak się dziecko zsunie na koniec łóżeczka npno wiadomo pewnie jak kazde urządzenie czasami sobie zacznie pipczeć bez powodu
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Bo tam jest czujnik ruchu jak się dziecko zsunie na koniec łóżeczka np
no wiadomo pewnie jak kazde urządzenie czasami sobie zacznie pipczeć bez powodu
Lepiej żeby z takich przyczyn pipkał, niż żeby w ogóle nie zapipkałKarmelkovaa lubi tę wiadomość