Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja jestem z Wrocławia a termin wg belly na 8.12. Sprostuję, jeżeli lekarz zmieni tę datę
lamka, futuremama, Paula222 lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Lilly_Ana wrote:To mam nadzieje że i ja jutro pęcherzyk zobaczę oby był w macicy
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Justynka a nie pomyliłaś, albo inne normy masz? beta musi miec ok 2000 zeby był pęcherzyk widoczny z tego co wiem. Ja byłam w szpitalu pierwszy raz to był 5t0d i był pęcherzyk 5 mm
Poza tym jest śliczniutki okrąglutki ten Twój pęcherzyk gratuluję hihi
Chyba nie sama zobacz https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c50bab0399ef.png -
giovanedonore wrote:Dziewczyny ja jestem z Wrocławia a termin wg belly na 8.12. Sprostuję, jeżeli lekarz zmieni tę datę
Idziemy lep w lep :-D przypomnij mi, kiedy masz nastąpna wizyte u gina?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
przyszłam się nieśmiało przywitać. Mam termin na 6.12 i jestem z Wrocławia.
6.04 byłam na wizycie i był widoczny zarodek. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych, dlatego bardzo się bałam wizyty.
Na szczęście Kropek bardzo daje mi popalić (okropnie się czuję - mdłości, senność, przewlekły ból głowy), co mnie trochę uspokaja.
Trzymam kciuki za grudniowe mamuśki.agniecha2101, Lotopałanka, futuremama, Paula222, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Cześć dziewczyny,
6.04 byłam na wizycie i był widoczny zarodek. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych, dlatego bardzo się bałam wizyty.
Na szczęście Kropek bardzo daje mi popalić (okropnie się czuję - mdłości, senność, przewlekły ból głowy), co mnie trochę uspokaja.
Trzymam kciuki za grudniowe mamuśki.
Hej kochana :-* trzymam kciuki i witam koleżankę mutantke - jak ja jakie masz mutacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 20:13
lamka lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
lamka wrote:Cześć dziewczyny,
Trzymam kciuki za grudniowe mamuśki. -
nick nieaktualnyDziękuję za miłe przyjęcie
Karolcia mam pai i oba mthfr hetero. Mutantek jest duuuuużo wśród nas, na pewno część niezdiagnozowana.
Magda moja ciąża to jest częściowo zasługa dra Siejkowskiego, a ciążę będzie mi prowadzić dr Surdyka-Bijas. Bardzo lubiłam też chodzić do dra Michała Śliża, super lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 20:30
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:O, do jakiego lekarza chodzisz jeśli można wiedzieć?
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
aaa byłam dziś we Wrocławiu hehe u producenta sprzętów kosmetycznych, ale fakt miasto piękne.
Ja znowu panikuję bo piersi mnie już tak nie bolą, w sumie nie mam żadnych objawów a to u mnie źle wroży. Jeszcze na Listopadówkach takie wieści ehhhh ;( boże znowu panika się zaczęła jasny gwint ;( -
Daniela wpisałam
Lilly_Ana trzymam kciuki za wizytę jutro
Violet Flower wpisałam na razie po środku 20 grudnia Jak będziesz wiedzieć ostatecznie dasz znać
Inaa noo oglądam ,,Diagnoza ''
Lamka witamy hehe chyba 3 z Wrocławia
Szkoda, że żadna z Olsztyna Chyba najbliżej mam do Irminki i s1985lamka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość