Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie widziałam "Botoksu". Mam za sobą dwa bardzo dobre porody i nic moich odczuć nie zmieni
Dziewczyny, nie bójcie się, poród może być wspaniałym doświadczeniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 20:34
agnieszkaa lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
O5.03 był pierwszy dzień Om. Czyli równo 6tyg wypada w ten poniedziałek jeśli dobrze liczę. Tylko mam dylemat bo mam długie cykle a test 2kreski pokazał 5dni po terminie @
-
Heh też nie widziałam Botoksu...
Za mną jeden poród, bardzo szybki i udany, który wspominam z uśmiechem na twarzy... Mimo, że rodziłam w innym szpitalu niż chciałam, ale trafiłam przemiłą położną niestety z wrażenia nie pamiętam jak się nazywała ale dobrze mnie poprowadziła że wszystkim.... Naprawdę jestem jej wdzięczna... -
Dziewczyny odebrałam trzecia betę zrobiona po tygodniu, wtedy było z 19 na 68....a teraz mamy 5811!!!
Niepotrzebnie panikowalam brakiem objawów )))
Vivanilka to mysle ze to szacunkowo dobry czas ja ide w 6t1dMagdaa21, Lotopałanka, agniecha2101, Irminka1231, Malinowa_Czekolada, joasia8966, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:O5.03 był pierwszy dzień Om. Czyli równo 6tyg wypada w ten poniedziałek jeśli dobrze liczę. Tylko mam dylemat bo mam długie cykle a test 2kreski pokazał 5dni po terminie @
Właśnie dlatego napisałam Ci, że na Twoim miejscu poszłabym później. Nie wydaje mi się, by w poniedziałek gin coś zobaczył na USG u Ciebie.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
marrakech2708 wrote:Dziewczyny odebrałam trzecia betę zrobiona po tygodniu, wtedy było z 19 na 68....a teraz mamy 5811!!!
Vivanilka to mysle ze to szacunkowo dobry czas ja ide w 6t1d -
marrakech2708 wrote:Dziewczyny odebrałam trzecia betę zrobiona po tygodniu, wtedy było z 19 na 68....a teraz mamy 5811!!!
Vivanilka to mysle ze to szacunkowo dobry czas ja ide w 6t1d
Śliczna beta gratuluję
-
Vivanillka wrote:Dziękuję. Powiedzcie mi kiedy będzie odpowiedni termin na wizytę u gina?
witaj na twoim miejscu zrobiłabym beta a potem do lekarza, możesz od niego tylko usłyszeć " że za młoda ciąża by coś powiedzieć", lepiej przeczekać spokojnie tydzen w domu aż Ci fasolka troszkę urośnieM.Ż. -
Magdaa21 wrote:4t5d taka duża beta? Liczysz od owulacji czy ostatniej miesiączki? Ja w 4t5d miałam 1073 a inne dziewczyny na forum 500-1200.
Śmiałam sie, ze bliźniaki
4tydzuen 9,5-750
5tydzien 217-7138
6tydzien 158-31795Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 21:17
-
marrakech2708 wrote:Mnie tez zaskoczyła liczę od ostatniej @ według kalkulatora przyrost w normie i według norm z laboratorium tez
Śmiałam sie, ze bliźniaki
4tydzuen 9,5-750
5tydzien 217-7138
6tydzien 158-31795Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 21:21
-
Lotopałanka wrote:Śliczna beta gratuluję
Dziekuje )))
Magda, to zależy od tylu czynników, ze nie masz sie co martwic zależy od długości cyklu, kiedy sie ją robi i jakie są normy w moim tygodniu zarówno beta 250 jak i 7000 byłaby dobra ! Wiec nic sie nie martwMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Vivanilka to mysle ze to szacunkowo dobry czas ja ide w 6t1d2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Vivanilka to mysle ze to szacunkowo dobry czas ja ide w 6t1d
-
A ja dalej swoich wyników badań z krwi nie znam. Jestem zła. Rozpytywalam nawet wśród Polek mieszkających w Danii to napisały mi że tutaj jako tako bety się nie wykonuje. Tutaj betę zleca lekarz aby zrobić jak jest ciąża z in vitro albo podejrzenie poronienia. I w ogóle słyszałam że większość ludzi narzeka na tutejsza służbę zdrowia. Jestem skołowana. Jak się wkurze to pojadę do Niemiec i tam zrobię betę na własną rękę. Dobrze że mieszkam zaraz przy granicy z Niemcami. Co za patologia
-
_Jagoda_ wrote:Ja zrobiłam w pt betę- w 32 dc (cykle 28 dni). Ostatnia mies 13.03 i teraz nie wiem. Te norny bo total hcg - ale wg nich za mało na ten tydzień ciąży co myślicie dziewczyny, bo ja już świruje https://naforum.zapodaj.net/fe7c12328b23.png.html
Zrobiłaś całkowitą HCG, a nie podjednostkę beta