Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Irminka1231 wrote:Gratuluje pieknej bety.
Dziekuje choć powiem Ci, ze to w zasadzie koniec 4tyg a normę mam z 5-ego, dzis mija 5 tyg od okresu wiec ciezko określić która norma jest moja mam nadzieje, ze to albo silny zarodek/ ciąża bliźniacza:D albo po prostu wzrosło zaraz przed 5t... a nie jakis zasniad groniastyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 10:20
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z wypłatą na l4, to jest średnia z 3 ostatnich miesięcy co dostawałam na rękę?
giovanedonore lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
_Jagoda_ wrote:Ale co to oznacza teraz? Wszystko jest ok czy powinnam się martwić?
Tak mi doradziła babka w laboratorium - mówiłam, ze chce betę i progesteron.
Teraz się stresuje
Nie stresuj się, chyba powinnaś powtórzyć badanie za 48h lub 72h też wykonując całkowite HCG. A lekarz nic nie podpowiedział?
-
s1985 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z wypłatą na l4, to jest średnia z 3 ostatnich miesięcy co dostawałam na rękę?
Wydaje mi sie, ze średnia z 12 miesięcy poprzedzających okres L4. Czyli takie,w których pracowałaś
Dziekuje za info
Irminka, najważniejsze zeby wszystko było dobrze. Dzięki:) -
marrakech2708 wrote:Wydaje mi sie, ze średnia z 12 miesięcy poprzedzających okres L4. Czyli takie,w których pracowałaś
Dziekuje za info
Irminka, najważniejsze zeby wszystko było dobrze. Dzięki:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
TaPaT wrote:Nie stresuj się, chyba powinnaś powtórzyć badanie za 48h lub 72h też wykonując całkowite HCG. A lekarz nic nie podpowiedział?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 13:55
-
marrakech2708 wrote:Wydaje mi sie, ze średnia z 12 miesięcy poprzedzających okres L4. Czyli takie,w których pracowałaś
Dziekuje za info
Irminka, najważniejsze zeby wszystko było dobrze. Dzięki:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Witajcie. Również do Was dołączam. Według daty miesiaczki to 5t5d ale w czwartek był widoczny tylko pęcherzyk 4mm. Następna wizyta 23.04 i mam nadzieje że już więcej zobaczymy. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia!
Lotopałanka, futuremama, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Magdaa21 wrote:Jak to 12m? Pierwszy raz coś takiego słyszę.. Myślałam że jak idzie się na l4 to normalnie płatne jak wypłata (jeśli jest B na zwolnieniu)? A potem macierzyńskie to 80% wyplaty przez rok.
Tak, masz racje ja sie zaplątałam i odniosłam sie jak do macierzyńskiego, 80% średniej rocznej
A L-4 z kodem B jest płatne 100%, tak jak świadczenia rehabilitacyjne dotyczące ciazy.Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:No bo jak ktoś zaczął pracę np to jak mu policza średnia? Dziwne to2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
https://www.google.pl/amp/s/www.ofeminin.pl/dziecko/ciaza/zwolnienie-lekarskie-w-ciazy-2017-kto-placi-wynagrodzenie/j1ng2qj.amp
Magdaa21, mkgk lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dziewczyny ostatnie 1.5 tyg bylo okropne mdlosci brak apetytu. od wczoraj nastapila zmiana czuje sie dobrze zero mdlosci. moze apetyt mam na inne rzeczy bardziej a na niektore totalnie nie np. salatka z majonezem i kielbasy odpadaja. I oczywiscie z jednej str. ulga ze tych mdlosci od 2 dni nie mam a z drugiej juz sie boje ze moze za szybko przeszly.
Dziewczyny bardziej doswiadczone lub ktore juz byly w niejednej ciazy plis powiedzcie to normalne?
Bo ja juz mam stresa ze pewnie beta hcg spada to i lepiej zaczynam sie czuc czyt. cos zlego z bejbi.