Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:Ciężko do niego się dostać.
Dziś zaczęłam płacić, chyba moja radość zaczęła się zbyt wcześnie.dobrze że umówiłam się do gina jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mnie mąż zabrał na obiado kolację do restauracji Ale byłam szczęśliwa jak zobaczyłam, że w menu dnia mają pomidorową (miałam dziś strasznego smaka na nią) co prawda taki kremik, a nie polska pomodorowa z ryżem, ale była pyszna Jestem po zupce, drugim daniu i deserze i leżę teraz z brzuchem w górze i nie dam rady się ruszać
mkgk lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ja mam na 12.00, to będzie druga wizyta, ale dopiero teraz będę miała robione wszystkie badania z krwi, moczu, wymaz itp. Tydzień temu udało się zobaczyć bąbelka na USG i migające serduszko
Agniecha, a Twój okruszek ile mierzył wtedy długości? To takie niesamowite, że takie dzieciątko kilkumilimetrowe, a już ma biciace serduszko -
agniecha2101 wrote:Nie przejmuj się narazie, może to nic takiego, podobno plamienia na początku mogą się pojawić i nie muszą wcale oznaczać nic złego :-* Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Mam nadzieję że będzie dobrze ale nigdy plamienie nie kończyło sie u mnie dobrze.
Trzymajcie kciuki
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Witam prawie po weekendowo.. Za mną strasznie zalatany weekend, byliśmy w gościach na noc, padam na twarz
Witam wszystkie nowe grudniowe mamusie Podopisywałam, jak coś pominęłam dajcie znać
Mam bardzo intensywny weekend za sobą, jednak w ciąży jest wiele ciężej... jeszcze wczoraj poszliśmy spać o 3 w nocy synek po 4 mnie obudził i tak nie spałam do 6... Od 6 do 7 spałam bo zasnął... W sumie ledwo ponad dwie godz spałam, jak coś pominęłam to przepraszam i dajcie znać
Dziewczyny które dołączyły jak możecie podajcie wstępną datę porodu i miejscowość skąd jesteście Oczywiście jak chcecie. Uzupełnię listę -
Paula222 wrote:Witam prawie po weekendowo.. Za mną strasznie zalatany weekend, byliśmy w gościach na noc, padam na twarz
Witam wszystkie nowe grudniowe mamusie Podopisywałam, jak coś pominęłam dajcie znać
Mam bardzo intensywny weekend za sobą, jednak w ciąży jest wiele ciężej... jeszcze wczoraj poszliśmy spać o 3 w nocy synek po 4 mnie obudził i tak nie spałam do 6... Od 6 do 7 spałam bo zasnął... W sumie ledwo ponad dwie godz spałam, jak coś pominęłam to przepraszam i dajcie znać
Dziewczyny które dołączyły jak możecie podajcie wstępną datę porodu i miejscowość skąd jesteście Oczywiście jak chcecie. Uzupełnię listęPaula222 lubi tę wiadomość
2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Cześć dziewczyny
Witam kolejne nowe mamusie i gratuluję
U mnie na razie poza bieganiem do toalety i uczuciem rozciągania podbrzusza, brak nowych objawów. Nawet piersi mnie nie bolą. Aż się zaczynam zastanawiac czy wszystko ok. Myślicie że jeszcze zbyt wcześnie na resztę objawów?
Jutro powtarzam betę, więc może się uspokoje po wyniku.
-
Ja również witam wszystkie nowe mamusie :-*
Violet każda kobieta może mieć inne objawy, niektóre mają nasilone, inne mniej, też się tym martwiłam a teraz boje się znowu bo dzisiaj jakoś mi było tak niedobrze i wogole, ale odkrylam że to chyba po duphastonie... Co wstałam, to kręciło mi się w głowie i w żołądku...ble
Muszę zapytać gina, czy mam go brać koniecznie, bo wydaje mi się że on powoduje takie złe samopoczucie u mnie ja dzisiaj większość dnia odpoczywałam, planujemy z mężem jak by tu urządzić ogródek, bo na razie tylko sama trawka tam rośnie mieszkamy w takiej szeregowce i mamy ogródek, ale na razie brak pomysłu no a jutro znowu praca, ale planuje zrezygnować z moich zajęć dodatkowych i zostawić tylko moja 3 klase i ang w tej klasie jakoś sobie poradzą beze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 22:31
Violet Flower lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Violet Flower wrote:Cześć dziewczyny
Witam kolejne nowe mamusie i gratuluję
U mnie na razie poza bieganiem do toalety i uczuciem rozciągania podbrzusza, brak nowych objawów. Nawet piersi mnie nie bolą. Aż się zaczynam zastanawiac czy wszystko ok. Myślicie że jeszcze zbyt wcześnie na resztę objawów?
Jutro powtarzam betę, więc może się uspokoje po wyniku.
Ja jestem już 7 tyg ponad wg ostatniej miesiączki a też nie mam za bardzo objawów. Od dwóch dni mnie bolą piersi tak po bokach, ale tylko wieczorem po zdjęciu stanika i tylko przez chwilę. Nie wiem czy to nie od tego że od czwartku przyjmuje luteinę.Violet Flower lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Niepokoję się dlatego, że w pierwszej ciąży okropnie bolały mnie piersi i miałam nudności. Tylko nie pamiętam od którego tygodnia mniej więcej. Możliwe, że trochę później. Dlatego też czekam na te objawy teraz. Ale być może jest tak, że każda ciąża jest inna
Karolcia27, kasiulka1082- myślę, że u Was pojawienie się nagle tych objawów mógł wywołać ten zażywany progesteron. -
Hej dziewczyny.Nadal mecze sie z silnymi mdłosciami 24 h na dobe.na szczescie wymioty troche dopuściły.to dobrze bo zaczynam od jutra z synkiem maraton prób (dwa razy w tygodniu)do kumunii .Do kosciola mamy 4km wiec o ile padac nie bedzie biedziemy jezdzic rowerami .Jesli chodzi o inne objawy to moje piersi sa o 3 numery wieksze niz przed ciaza.ale normalnie to mialam małe.mileo dnia wam życze musze budzic dzieci do szkoły.
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny.Nadal mecze sie z silnymi mdłosciami 24 h na dobe.na szczescie wymioty troche dopuściły.to dobrze bo zaczynam od jutra z synkiem maraton prób (dwa razy w tygodniu)do kumunii .Do kosciola mamy 4km wiec o ile padac nie bedzie biedziemy jezdzic rowerami .Jesli chodzi o inne objawy to moje piersi sa o 3 numery wieksze niz przed ciaza.ale normalnie to mialam małe.mileo dnia wam życze musze budzic dzieci do szkoły.
Podobno między 8-10 tygodniem te objawy dokuczają najbardziej, więc skoro u Ciebie już trochę lepiej to jesteś już bliżej niż dalej dobrego samopoczucia.
Również miłego dnia -
Dopisane
Jejjjj dziewczyny, ale dziś mi się dobrze spało I dziwne, bo w końcu naszło mnie na kawę...Po kilkudniowej przerwie w postaci obrzydzenia, właśnie ją piję...Czyżby mdłości już odpuszczały ? Nawet śniadanie zjadłam z małą chęcią. Hmm i nie wiem czy się cieszyć czy się martwić , że objawy odpuszczają...A do wizyty jeszcze 10 dni
PauliMikro super ! W końcu ktoś z mojego miasta Do jakiego gina chodzisz ?
Irminka super, że już troszkę lepiej. Oby tak dalej Bo nie wiem jak Ty dajesz radę funkcjonować...
-
Po pierwsze dzień dobry w tej pochmurny, szary dzień2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Gdzie te sloneczko? Co sie stało? Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 08:22
2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂