Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja w poprzedniej ciąży mdłości miałam jakoś 6-7 tc do ok. 12 tc i tylko ból sutkow. A teraz mdłości brak,czekam czy się pojawią, ale za to całe piersi mnie zaczęły boleć już przed testowaniem sutki tak samo, dotknąć nie mogę. Jestem wiecznie senna, zmęczona, jak nie zgaga to ból głowy, wiecznie coś. Tak to miałam na końcówce ciąży hahah ale nie ma tragedii
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Witam się w poniedziałkowy ramek, miłego dnia dziewczyny, ja pozniej na betę idę, udanych wizyt i wysokich bet
agniecha2101, futuremama lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Violet Flower wrote:Cześć dziewczyny
Witam kolejne nowe mamusie i gratuluję
U mnie na razie poza bieganiem do toalety i uczuciem rozciągania podbrzusza, brak nowych objawów. Nawet piersi mnie nie bolą. Aż się zaczynam zastanawiac czy wszystko ok. Myślicie że jeszcze zbyt wcześnie na resztę objawów?
Jutro powtarzam betę, więc może się uspokoje po wyniku.Violet Flower lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny.Nadal mecze sie z silnymi mdłosciami 24 h na dobe.na szczescie wymioty troche dopuściły.to dobrze bo zaczynam od jutra z synkiem maraton prób (dwa razy w tygodniu)do kumunii .Do kosciola mamy 4km wiec o ile padac nie bedzie biedziemy jezdzic rowerami .Jesli chodzi o inne objawy to moje piersi sa o 3 numery wieksze niz przed ciaza.ale normalnie to mialam małe.mileo dnia wam życze musze budzic dzieci do szkoły.
Violet Flower lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 ja chodzę do dr Rymkiewicza. Dobrze zaopiekować się mną jak poronilam pierwszą ciążę. A Ty? Spokojnego dnia wszystkim!2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Mnie wczoraj meczyly mdłości a dziś czuje ze po dwóch tygodniach okropnego bólu piersi jedna przestała boleć. Znając moje szczęście to nie wróży dobrze2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
Ja chodzę do Ciunczuka. Dwie ciąże u niego prowadziłam no i teraz w tym cyklu co się udało robił mi Hsg w szpitalu . Też mam nieciekawa historię poprzednich ciąż tych nieudanych
Pauli ile masz lat? To Twój pierwszy maluszek będzie?
Co do rozm piersi u mnie masakra haha natura na mnie oszczędzała :p chętnie przygarnęagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Pogoda okropna. Mi jeszcze wyskoczyła pokrzywka na nadgarstku- wygląda jak bransoletka. Swędzi niemiłosiernie...pani w aptece dała mi fenistil i wapno. Oby pomogło. Dziś (6t3d) wizyta o 14, może już będzie dzidzia. Tydzień temu był pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Objawy nadal nikłe
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Dibolek ja mialam zabarwiony śluz na beżowo w dniu spodziewanej@. Teraz juz jest wszystko dobrze.. nie jadę dziewczyny na betę. Nic tym nie zmienię.. a w piątek za tydzień wszystko sie wyjaśni. Kiedy widziałyscie serduszko? Który tydzień wg om? Ja w poprzedniej ciąży 7+2 i jestem ciekawa jak teraz będzie
Zastrzyki robię, szczypią niemiłosiernie i siniaki też się robią. Ciekawe jak dlugo będę musiala zapodawac
A piersii.. dziewczyny mam tak obrzmiałe, tak bolące! Ale myślę ze to może byc wina dodatkowego progesteronu bo biorę duphaston na razie. Zobaczymy. Chciałabym przyspieszyć czas i być już na wizycie bo ta niewiedza co tam sie dzieje jest straszna ;P -
Też miałam kilka wizyt u dr Ciunczyka, jest w porządku i to chyba on przyczynia się do tego CUDU. Po rozmowie z nich totalnie odpuściłam, odstawiłam suplementy, zajęłam się pracą naukową. On twierdził ze po prostu za bardzo chcemy i dlatego się nie udaje. I chyba miał rację . 25, tak, pierwszy. Starania zaczęliśmy 13 miesięcy temu ale pierwszą ciąże poroniłam pod koniec I trymestru, byłam łyżeczkowana. Ale wtedy od samego początku miałam silne bóle podbrzusza a teraz tylko czasem takie rozciąganie i lekki ból więc mam nadzieję, ze tym razem Bąbel wytrwa.Mój mąż juz się tak nakręcił że mówi do mnie ,,Wy" a nie ,,Ty". Widzę że Ty masz juz dwóch dzieciaczków, zazdroszczę, duże rodziny są super2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
Violet Flower wrote:Irminka współczuję, Chociaż tyle dobrze, że już te wymioty Ci odpuściły. A od którego tygodnia zaczęły Ci się te mdłości i wymioty?
Podobno między 8-10 tygodniem te objawy dokuczają najbardziej, więc skoro u Ciebie już trochę lepiej to jesteś już bliżej niż dalej dobrego samopoczucia.
Również miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 09:38
-
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy to normalne że w ciąży skóra staje się tak sucha? Mi od tygodnia aż się łuszczy, wszystko mnie swędzi, smaruje balsamami ale to pomaga na chwilę To może być związane z hormonami?2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
Cześć dziewczyny!
Za mną udany weekend, rodzinny Grill i wycieczka do Krakowa także wszystko przyjemne i fajne...ale jednak męczące dwa razy bardziej niz kiedyś myslalam, ze zasne na stojąco! W drodze do krk robiłam przerwę tak mnie mulilo...ale tylko raz:)
Agniecha, to widze tej samej natury jesteśmy moje juz sie pięknie zaokrąglają i są pełniejsze haha także kochana szykuj sie bo idą zmiany na lepszeagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
PauliMikro wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, czy to normalne że w ciąży skóra staje się tak sucha? Mi od tygodnia aż się łuszczy, wszystko mnie swędzi, smaruje balsamami ale to pomaga na chwilę To może być związane z hormonami?
Mam dokładnie to samo. Z kremu musiałam przejść na olejek z Palmersa, tylko to pomaga.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
bondzik007 wrote:Dibolek ja mialam zabarwiony śluz na beżowo w dniu spodziewanej@. Teraz juz jest wszystko dobrze.. nie jadę dziewczyny na betę. Nic tym nie zmienię.. a w piątek za tydzień wszystko sie wyjaśni. Kiedy widziałyscie serduszko? Który tydzień wg om? Ja w poprzedniej ciąży 7+2 i jestem ciekawa jak teraz będzie
Zastrzyki robię, szczypią niemiłosiernie i siniaki też się robią. Ciekawe jak dlugo będę musiala zapodawac
A piersii.. dziewczyny mam tak obrzmiałe, tak bolące! Ale myślę ze to może byc wina dodatkowego progesteronu bo biorę duphaston na razie. Zobaczymy. Chciałabym przyspieszyć czas i być już na wizycie bo ta niewiedza co tam sie dzieje jest straszna ;P👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙