Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Zastrzyki robię, szczypią niemiłosiernie i siniaki też się robią. Ciekawe jak dlugo będę musiala zapodawac
Ja też mam i już wbiłam z 30 zależy od miejsca, w którym wbijasz i jak naciągasz fałd skórny to omijaj żyły wtedy nie ma siniaków. Moje znajome miały zastrzyki do końca ciąży i chyba w połogu wiec mi jeszcze zostało do wbicia 222+ 60 hahah -
Witajcie, u mnie ciepło, tylko trochę mzy. Lubię takie powietrze, jest przyjemnie. Trochę zaczynam mieć mdłości. Bondzik, ja chyba jestem jedyna, która w ogóle nie robi bety. Postanowiłam poczekać na USG. Nic to nie zmieni. Nie chcę się dodatkowo stresować, a moje żyły i tak są już słabe. Po drugim porodzie przez pół roku zmagałam się z zapaleniem. Muszę wytrzymać do wizyty.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Hej dziewczyny, ja rano poleciałam na betę, mam nadzieje, że wynik będzie dobry
U mnie nadal żadnych objawów, a oprócz tego już nawet piersi nie są już nabrzmiałe, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego. Do gina chyba wybiorę się szybciej, miałam iść dopiero w następnym tygodniu ale chyba już w tym się wybiorę. -
Daniela wrote:Witajcie, u mnie ciepło, tylko trochę mzy. Lubię takie powietrze, jest przyjemnie. Trochę zaczynam mieć mdłości. Bondzik, ja chyba jestem jedyna, która w ogóle nie robi bety. Postanowiłam poczekać na USG. Nic to nie zmieni. Nie chcę się dodatkowo stresować, a moje żyły i tak są już słabe. Po drugim porodzie przez pół roku zmagałam się z zapaleniem. Muszę wytrzymać do wizyty.
Magdaa21, futuremama, Daniela lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
PauliMikro to w sumie w podobnym wieku jesteśmy ja mam 27 A duże rodzinki są super tylko u mnie chyba będzie męska rodzinka Bo wszystko wskazuje na 3 synka. Co do suchości skóry nie wiem, ja mam normalną oprócz tego że cera mi strasznie się popsuła
PatkaPatka kciuki za wyniki pisz od razu jak wynik dostaniesz
Dibolek kciuki za wizytę
Dziewczyny spójrzcie na listę czy waszych danych nie brakuje bądź wpisanej wizyty to dopiszęPauliMikro, PatkaPatka lubią tę wiadomość
-
Hejka. Krew upuszczona i czekam na wynik bhcg
PauliMikro, agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:PauliMikro to w sumie w podobnym wieku jesteśmy ja mam 27 A duże rodzinki są super tylko u mnie chyba będzie męska rodzinka Bo wszystko wskazuje na 3 synka. Co do suchości skóry nie wiem, ja mam normalną oprócz tego że cera mi strasznie się popsuła
PatkaPatka kciuki za wyniki pisz od razu jak wynik dostaniesz
Dibolek kciuki za wizytę
Dziewczyny spójrzcie na listę czy waszych danych nie brakuje bądź wpisanej wizyty to dopiszę
Jeszcze ja dziś wizytuję o 14agniecha2101, Paula222, futuremama lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
PatkaPatka wrote:Hej dziewczyny, ja rano poleciałam na betę, mam nadzieje, że wynik będzie dobry
U mnie nadal żadnych objawów, a oprócz tego już nawet piersi nie są już nabrzmiałe, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego. Do gina chyba wybiorę się szybciej, miałam iść dopiero w następnym tygodniu ale chyba już w tym się wybiorę.
Nie przejmuj sie, moje tez raz były mniej nabrzmiałe raz bardziej wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki!
Giovanedonore to przynieś Nam tu same super wiesci!
Vivanilka, niech rośnie pięknie:)
Daniela, u mnie podobnie wczoraj było ciepło a dzis nie jest jakoś słonecznie taka pogoda po deszczu typowo i to powietrzePatkaPatka lubi tę wiadomość
-
Kciuki za bety i wizyty
U mnie też jakoś się pochmurno zrobiło ale duszno bardzo ... byłam na mieście i padam z nóg idę spać ;p
Piersi też mam bolące mdłosci raz większe raz mniejsze zazwyczaj jak mam pusty żołądek to wtedy .
Miłego dzionka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Udanych wizyt i wysokiej bety! PatkaPatka a my jesteśmy na podobnym etapie bo u mnie dziś 6 tydzień się zaczyna ale miałam późno owulacje około 19 dnia. Daj znać jak b hgc u Ciebie. Ja wczoraj miałam 1270. Nie wiem czy to dobrze ale nie chce tego analizować bo się będę tylko stresowa.2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Dzięki za kciuki. Jeszcze się umówiłam na wizytę 30.04 także mam nadzieję że wszystko będzie w porzadku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 11:01
futuremama lubi tę wiadomość
-
Paula222 - mnie możesz dopisać na listę
Jestem z Katowic, termin wg belly na 18.12, wizytę mam 24.04 - pewnie jeszcze nic nie zobaczę, ale choć dowiem sie czy wszystko jest na swoim miejscu.
Zrobiłam dziś ponownie betę, nietsety nie miałam możliwości w tym samym labie. Ale nie dawało mi to spokoju.
Nie wiem czy któraś z Was ma tak samo, ale mnie wieczorem bardzo bolą piersi, praktycznie cały dzień jest w miarę ok, rano są znów bardziej miękkie, ale wieczorem to jest masakra. Chodzę w staniku sportowym, bo tylko w nim mi wygodnie Poza tym żadnych innych dolegliwości, co zamiast mnie cieszyć - martwi...Paula222 lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:Witajcie, u mnie ciepło, tylko trochę mzy. Lubię takie powietrze, jest przyjemnie. Trochę zaczynam mieć mdłości. Bondzik, ja chyba jestem jedyna, która w ogóle nie robi bety. Postanowiłam poczekać na USG. Nic to nie zmieni. Nie chcę się dodatkowo stresować, a moje żyły i tak są już słabe. Po drugim porodzie przez pół roku zmagałam się z zapaleniem. Muszę wytrzymać do wizyty.
Nie jesteś jedyna Ja tym razem też nie robiłam i grzecznie czekam na wizytęagniecha2101, Daniela lubią tę wiadomość
-
_Jagoda_ wrote:Paula222 - mnie możesz dopisać na listę
Jestem z Katowic, termin wg belly na 18.12, wizytę mam 24.04 - pewnie jeszcze nic nie zobaczę, ale choć dowiem sie czy wszystko jest na swoim miejscu.
Zrobiłam dziś ponownie betę, nietsety nie miałam możliwości w tym samym labie. Ale nie dawało mi to spokoju.
Nie wiem czy któraś z Was ma tak samo, ale mnie wieczorem bardzo bolą piersi, praktycznie cały dzień jest w miarę ok, rano są znów bardziej miękkie, ale wieczorem to jest masakra. Chodzę w staniku sportowym, bo tylko w nim mi wygodnie Poza tym żadnych innych dolegliwości, co zamiast mnie cieszyć - martwi...
Jagoda No to sie dobralysmy jestem z Tychów, mam termin na 18.12 wg aplikacji (belly 14.12) jestem w 4t6d i wizytę mam 24.04 haha:D a zeby tego było mało tez ostatnio miałam tak, ze w ciagu dnia piersi okej a na wieczor pogorszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 11:04
-
PauliMikro wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, czy to normalne że w ciąży skóra staje się tak sucha? Mi od tygodnia aż się łuszczy, wszystko mnie swędzi, smaruje balsamami ale to pomaga na chwilę To może być związane z hormonami?
Ja mam podobnie. Chodzę i się drapie a najgorzej to swedza mnie uda i ręce, rzadziej brzuch. Zastanawiam się co dobrego kupić. Może wy coś polecicie?
Zapomniałam dodać, że jeszcze na twarzy i ramionach zrobiła się tłusta skóra i jakieś wypryski malutkie się pojawiają. Tam susza tu tlusto już sama nie wiem a zawsze wszędzie miałam skórę normalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 11:13