Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka_shn - piękny brzusio (tez mam takie spodnie od piżamy - ale się wnie nie mieszcze już ;P)
ja jestem w pierwszej ciązy a brzuch też mam wywalony...może to genetycznie
ja witam was trzeci dzień bez mdłości i wymiotów z colą pod pazuchą ale ciągnie mnie wmiednicy i wczoraj tak mnie kość ogonowa bolała przez chwile że nie mogłam wstać z łóżka;/ co organizm to ma inaczej :>ewelinka_shn, kaarolaa lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
heh a ktory to u was tydz ciazy ze juz was mdlosci opuszczaja...ja dzis wyjatkowo dobrze sie czuje choc nie spie zawiele bo przy dzieciach sie nie da powoli zmniejsza mi sie potrzeba snu i wraca apetyt na wiekszosc rzeczy z czego sie niezmiernie ciesze!Do tej pory to byl tylko chleb z pasztetem albo pomidorem i platki corn flakes ; ):D u mnie to dopiero poczatek 3 miesiaca nie pamietam ile trzymaly mnie mdlosci we wczesniejszych ciazach ale nie smucilabym sie gdyby trwalo to niecaly 1 trymestr:)maria.sm
-
ja juz nnie wiem co mam jesc Po wszystkim mi niedobrze... Banana i jablko zwymiotowalam, teraz zjadlam zielonego ogorka i troche brukselki i juz czuje armagedon nadchodzi... po bulce tez jest kiepsko, po miesie masakra, slodkiego nie przelkne... Ehhh
A jeszcze dla meza obiad trzeba zrobic bo z pracy wroci...ale jak jak ja smaku nie mam, i wszystko mi smierdzi
Kulka41 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja moge jesc wszystko, zero mdłosci dalej...rano jadłam kanapki z pomidorem...teraz nalesniki ze slodka smietana i cynamonem...
co prawda wczoraj zapach smazonej kiełbasy mi przeszkadzał, ale jak otworzyłam okno było ok...
przez brak mdlosci dalej mysle czy z Kropkiem jest wszystko dobrze...kasienka236 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja moge jesc wszystko, zero mdłosci dalej...rano jadłam kanapki z pomidorem...teraz nalesniki ze slodka smietana i cynamonem...
co prawda wczoraj zapach smazonej kiełbasy mi przeszkadzał, ale jak otworzyłam okno było ok...
przez brak mdlosci dalej mysle czy z Kropkiem jest wszystko dobrze...
nie martw sie tylko ciesz U mnie zle znoszenie ciazy jest genetyczne Z synem od 6 do 16 tygodnia wymiotowalam dzien w dzien i mialam potworne migreny, a od 16 tc do konca dostalam rwy kulszowej i plakalam kazdego ranka probujac wstac z lozka i po kazdym spacerze. Po 33tc spuchlam jak balon i juz nawet butow zalozyc nie moglam
Teraz jest troche lepiej, i mam nadzieje, ze choc troche lagodniej minie mi ta ciaza -
Ja nie mam typowych mdłości, ale cały czas wszystko stoi mi w żołądku albo podchodzi do gardła - jak przy zatruciu albo przejedzeniu. Skutek jest taki, że najchętniej nic bym nie jadła. Najlepiej wchodzi chleb z żółtym serem albo z dżemem. Prawie od wszystkiego mnie odrzuca.
Marzy mi się zjedzenie spokojnie obiadu -
nick nieaktualnyFuria wrote:nie martw sie tylko ciesz U mnie zle znoszenie ciazy jest genetyczne Z synem od 6 do 16 tygodnia wymiotowalam dzien w dzien i mialam potworne migreny, a od 16 tc do konca dostalam rwy kulszowej i plakalam kazdego ranka probujac wstac z lozka i po kazdym spacerze. Po 33tc spuchlam jak balon i juz nawet butow zalozyc nie moglam
Teraz jest troche lepiej, i mam nadzieje, ze choc troche lagodniej minie mi ta ciaza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:A też masz nadal to plamienie? Duże ilości? Jaki kolor?
-
nick nieaktualny